Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι θελει νεο υπολογιστη μεχρι 500 ευρω κουτι , δυστηχως ο πατερας του ειναι λιγο περιεργος και θελει να τον παρουν απο τα μουλτιραμα σημερα αυριο και οχι κομματι κομματι.

Εχετε κατι να προτεινετε ?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημοσ.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Φιλε μου ειναι λιγο βιαστικο λεω ομως παραπανω 500 ευρω χωρις οθονη μονο ολο το κουτι δηλαδη CPU-GPU-HDD-RAM-Τροφοδοτικο-ΜΟΒΟ-CASE

Για ταινιες σερφαρισμα και casual gaming

Δημοσ.

δεν υπάρχει κάτι αξιολο απο μουλτιραμα!

οτι και να πάρει θα είναι πεταμένα λεφτά.

δεν γίνετε να το πάρει από άλλο κατάστημα κομμάτι κομμάτι (θα του το στήσουν εκεί και μπορει να αργήσει λιγο)

πάντως νομίζω οτι αυτος ειναι οτι πιο καλο σε αυτα τα λεφτά μπορεί να πάρει απο εκει

http://www.multirama.gr/prod/ypologistes/desktops/asus-cm6431-gr003s-desktop-pc/prod5060604pp/

Δημοσ.

Φιλε μου ειναι λιγο βιαστικο λεω ομως παραπανω 500 ευρω χωρις οθονη μονο ολο το κουτι δηλαδη CPU-GPU-HDD-RAM-Τροφοδοτικο-ΜΟΒΟ-CASE

Για ταινιες σερφαρισμα και casual gaming

Έχεις δίκιο φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά όπως είπα ο πατέρας του έχει σκάλωμα με τα γνωστά μαγαζιά μπορεί να το πάρει και με δόσεις.

Εσύ πιο άλλο μαγαζί που να στέλνει επαρχεία προτείνεις ?  

Ευχαριστώ πολύ πάντως :)

Δημοσ.

δεν ειναι γνωστο αλλα ειναι εμπιστο και φθηνο

digital master

μετα μπορει να δει το e-shop που ειναι μια μεση λύση

και σαν λύση αναγκης ειναι το Πλαισιο

πες μας πιο βολευει καλύτερα να βγαλουμε σύνθεση

Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά όπως είπα ο πατέρας του έχει σκάλωμα με τα γνωστά μαγαζιά μπορεί να το πάρει και με δόσεις.

Εσύ πιο άλλο μαγαζί που να στέλνει επαρχεία προτείνεις ?  

Ευχαριστώ πολύ πάντως :)

Κοιτα και e-shop αν ειναι εχει πολλα e-points...digital master ( αν και το σερβις τους ειναι καπως)

Δημοσ.

δεν ειναι γνωστο αλλα ειναι εμπιστο και φθηνο

digital master

μετα μπορει να δει το e-shop που ειναι μια μεση λύση

και σαν λύση αναγκης ειναι το Πλαισιο

πες μας πιο βολευει καλύτερα να βγαλουμε σύνθεση

Δυστηχως ειναι ηγουμενιτσα και εχει μονο μουλτιραμα εκει μονο οποτε αν μπορεις απο καπου αλλου που να στελνει κανε

Κοιτα και e-shop αν ειναι εχει πολλα e-points...digital master ( αν και το σερβις τους ειναι καπως)

Ειναι και αυτο ενα θεμα αμα του χαλασει μεσα στην εγγυηση τι θα κανει ενω στο μουλτιραμα θα το παει στο σερβις

Δημοσ.

Δυστηχως ειναι ηγουμενιτσα και εχει μονο μουλτιραμα εκει μονο οποτε αν μπορεις απο καπου αλλου που να στελνει κανε

Ειναι και αυτο ενα θεμα αμα του χαλασει μεσα στην εγγυηση τι θα κανει ενω στο μουλτιραμα θα το παει στο σερβις

Καλα και με τα multirama μην περνεις και ορκο για το σερβις τους.

Οταν μιλησα για το σερβις του digital master εννοουσα οτι αργουν πολυ...οχι οτι δεν θα στο αλλαξουν δεν νομιζω πως υπαρχει τετοιο θεμα ...

Δημοσ.

το digital master απο τη εχω καταλάβει κανει δικές του εισαγωγές γιαυτο και αργεί έμενα μου είχαν πει τον Σεπτέμβρη όταν έφτιαξα το δικό μου pc ότι στην καλύτερη 2 εβδομάδες

πάντως στέλνει παντού και νομίζω ότι σχεδόν όλα τα καταστήματα στέλνουν παντού

Δημοσ.

το digital master απο τη εχω καταλάβει κανει δικές του εισαγωγές γιαυτο και αργεί έμενα μου είχαν πει τον Σεπτέμβρη όταν έφτιαξα το δικό μου pc ότι στην καλύτερη 2 εβδομάδες

πάντως στέλνει παντού και νομίζω ότι σχεδόν όλα τα καταστήματα στέλνουν παντού

Στην πολυ πολυ πολυ καλυτερη!

Δημοσ.

Καλα και με τα multirama μην περνεις και ορκο για το σερβις τους.

Οταν μιλησα για το σερβις του digital master εννοουσα οτι αργουν πολυ...οχι οτι δεν θα στο αλλαξουν δεν νομιζω πως υπαρχει τετοιο θεμα ...

Το θεμα ειναι οτι στο digital master θα πρεπει να το στειλει με κουριερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...