Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο sony vaio vgn-fe31h θέλω να αντικαταστήσω την σπασμένη οθόνη του και έχω βρεί κάποιες.

1ον: ερωτήματα......

αξίζει τον κόπο η τιμή;;;

δεν έχω δοκιμάσει παραγγελία απο ιντερνετ να το επιχειρήσω;;;

τι μεταφορικά έχει;;;

στο αυτοκόλλητο του laptop γράφει 15,4'' WXGA (1200X800) X-black LCD

μου κάνει η διαθέσιμη ;;;

2ον: έτσι όπως είναι τώρα συνδέω το laptop με vga καλώδιο σε οθόνη crt και παίζει, με το ίδιο καλώδιο συνδέω καινούρια lg tv monitor και πάλι παίζει.

βάζοντας όμως το καλώδιο στην οθόνη του pc samsung ls22cmkkfv/en  δεν συνδέεται τι φταίει;;;

παλιά με τα windows xp πατούσα fn+f7 και μπορούσα να συνδεθώ στην οθόνη που ήθελα τώρα με ubuntu 12.04 lts ξέρεις κανείς να με βοηθήσει;;;;

Δημοσ.

απο ebay αξιζει.τωρα δεν ειναι οτι πιο ευκολο να την αλλαξεις αλλα οκ.υπαρχει και service manual.τα μεταφορικα στα γραφει απο κατω αυτος που πουλαει την οθονη.οι τιμες σιγουρα ειναι πιο φτηνες απο ελλαδα.

Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις οθόνη. Υπόθεση 3 λεπτών είναι.. 

Απο ebay αξίζει πρόσφατα πήρα και άλλαξα μια για μία φίλη απο αγγλία. Σε 4 μέρες την είχα στα χερια μου.

Δημοσ.

σε acer Πχ οσο θυμαμαι δεν ηταν τρια λεπτα διοτι οι κατω βιδες δεν ηταν σε σημειο που να λυνονται χωρις να λυσεις το υπολοιπο λαπτοπ.βλακεια τις acer απλα το αναφερω.οποτε τα 3 λεπτα εκει ηταν μιση ωρα και απειρες βιδες λυσιμο.

Δημοσ.

Γενικά σε όσα έχω αλλάξει μέχρι τώρα δεν είχα θέμα και απο οτι βλέπω και στο vaio του ts δεν έχει κάποια δυσκολία.

Δημοσ.

και σε toshiba που εχω ναι αυτο που λες.4 βιδες που λεει ο λογος και τερμα.σε εκεινο το acer η οθονη πηγαινε πισω απο το κατω μερος του λαπτοπ οποτε επρεπε να λυσεις τα Hinges κτλ για να βγει πιο πανω.εφαγα του κοσμου την ωρα για να αλλαξω inverter.

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ θα προχωρήσω σε παραγγελία είναι έυκολο όμως να μου απαντήσετε ποιά να διαλέξω;;;

όλες μου κάνουν;;;;

θυμίζω sony vaio vgn-fe31h 15,4'' WXGA (1200X800) X-black LCD θέλω....

Δημοσ.
Δημοσ.

όχι, αλλα απο βιντεάκι που ειδα δεν νομίζω να είναι κατι τρελό

μου κάνει αυτή;;; η δικιά μου λέει CHUNGHWA CLAA154WA05AN απο πίσω.

βλέπεις έκανα βηματάκια αποξήλωσης ;)

Δημοσ.

Στείλε μια φωτογραφία στον πωλητή να σου πει αν η υποδοχή για το καλώδιο της εικόνας βρίσκεται στο ίδιο σημείο με την δικιά σου.

(lcd cable)

Οι θέσεις της υποδοχής είναι 2, μερικές οθόνες την έχουν αριστερά και μερικές δεξιά όπως αυτή που βλέπεις στην φωτογραφία.

post-246286-0-32950900-1387442911_thumb.jpg

Το άλλο στοιχείο είναι η ανάλυση.

Η δικιά σου είναι WXGA (1280x800)

από το κωδικό μοντέλου που θα σου δώσει ο φίλος μπορείς να τσεκάρεις αν είναι WXGA

http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_display_resolution

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οκ, σας ευχαριστω ολους!!!!

πηρα του φιλου mimitzon την ccfl απο toshiba και όλα μια χαρά!!!!

χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...