zeniath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ψήνει κανείς ομάδα; Εγώ στον London Small 1 είμαι και έχω πάει 18 lvl αλλά το lag που έχει ο σέρβερ δεν παλεύεται οπότε δεν έχω θέμα και από την αρχή να είμαι για lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Έχει κανείς σας θέματα performance με το παιχνίδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Νομίζω άμα βάλεις το render scale σέρνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γενικά έχουν θέμα με το update και όλοι οι σερβερ τρώνε memory leak ή κάτι τέτοιο και γι'αυτό lagάρει το σύμπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Στο Humble Bundle το Rust σήμερα και για 13 ώρες ακόμα με 4 δολλάρια (περίπου)! https://www.humblebundle.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πολυ καλη προσφορα,δεν νομιζω να εχει ξαναπαιξει τοσο χαμηλα.Αξιζει τα λεφτα του ακομα και με την αρχικη τιμη του steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι offline μόνος σου? Ψήνομαι να το πάρω αλλά δεν έχω όρεξη για online μάχες και Pvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ποιο το νοημα να παρεις τετοιο game τοτε? Κοιτα για παιχνιδι τυπου Long Dark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι offline μόνος σου? Ψήνομαι να το πάρω αλλά δεν έχω όρεξη για online μάχες και Pvp Οχι δεν υπαρχει solo campaign, μονο online αλλα ειναι πολυ καλο survival game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ποιο το νοημα να παρεις τετοιο game τοτε? Κοιτα για παιχνιδι τυπου Long Dark Ε δεν το έχω με το pvp. Βασικά δεν μου αρέσει καθόλου. Μου αρέσει το χτίσιμο / ανάπτυξη. Αλλά άμα είναι να σε καταστρέφουν κάθε τρεις και λίγο, δεν. Το long dark φαίνεται ενδιαφέρον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ε δεν το έχω με το pvp. Βασικά δεν μου αρέσει καθόλου. Μου αρέσει το χτίσιμο / ανάπτυξη. Αλλά άμα είναι να σε καταστρέφουν κάθε τρεις και λίγο, δεν. Το long dark φαίνεται ενδιαφέρον. Δοκίμασε το πρώτα γιατί δεν είναι για όλους το game. Επίσης το "The Forest" έχει πολύ building κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι offline μόνος σου? Ψήνομαι να το πάρω αλλά δεν έχω όρεξη για online μάχες και Pvp Υπάρχει τρόπος να σηκώσεις δικό σου server και να το κλειδώσεις με password ώστε να είσαι μόνος, αλλά απο όσο έχω δει θέλει πολύ processing power και είναι λίγο μπέρδεμα (αν τα καταλαβαίνω σωστά, θέλει τρέξιμο του Steam μέ command line και άλλα διάφορα ωραία). Αν το PvP είναι το μόνο κόλλημα, υπάρχουν και servers που είναι PvE, με απενεργοποιημένο το "friendly" fire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση. Δεν μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά επειδή με επριξαν να το πάρω, Θέλω να το δοκιμάσω λίγο πρώτα. Μπορώ να το αγοράσω από το Steam 20€ και μετά να το κάμω refund από καμιά μέρα or so;; Τα λεφτά από το refund φαντάζομαι πάνε στο Steam wallet. Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση. Δεν μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά επειδή με επριξαν να το πάρω, Θέλω να το δοκιμάσω λίγο πρώτα. Μπορώ να το αγοράσω από το Steam 20€ και μετά να το κάμω refund από καμιά μέρα or so;; Τα λεφτά από το refund φαντάζομαι πάνε στο Steam wallet. Ευχαριστώ.. Μπορείς να το πάρεις από εδώ https://www.humblebundle.com/best-of-2016-bundle με 4 δολλάρια (η προσφορά ισχύει για 33 ώρες ακόμα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αααα θεούλης. Ευχαριστώ πολύ μαν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα