Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το εχω αλλα σταματησα να παιζω μετα το experimental.Για καποιον λογο τα fps απο 150-200 πεφτουν στο 0 καθε 10-15 δευτερολεπτα.Δεν παλευεται η κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλά από bug καλά κρασιά η φάση και τώρα με την νέα engine. Πεταμένα λεφτά τα early access πλην του Kerbal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλά από bug καλά κρασιά η φάση και τώρα με την νέα engine. Πεταμένα λεφτά τα early access πλην του Kerbal. 5 ευρω το ειχα παρει πριν εναμιση χρονο .Επαιξα πανω απο 4μηνο οποτε δεν μπορω να πω πως ηταν πεταμενα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αν εχει να προτεινει κανεις κανα server , lemme know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 παίζει κανείς;το ξεκινήσαμε με έναν φίλο.και παίζουμε σε έναν ισπανικό: ESP|meristation|teamgames|admins|no wipes υπάρχει κάποιος που μαζεύει έλληνες;Όχι ότι έχουμε θέμα με τους ισπανούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ πεθαμενο το thread δεν ασχολειτε κανεις απο δω?Το ξεκινησα προσφατα με ενα φιλαρακι και το παιχνιδι ειναι πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολυ πεθαμενο το thread δεν ασχολειτε κανεις απο δω? Το ξεκινησα προσφατα με ενα φιλαρακι και το παιχνιδι ειναι πολυ καλο! Μπες στην σελιδα στο facebook. θα βρεις ελληνες εκει. εχουν και σερβερ νομιζω https://www.facebook.com/groups/852459351489327/?fref=ts Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πολυ πεθαμενο το thread ρε παιδια,αντε να ξεκινησουμε κανα ινσομνια clan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σιγά το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σιγά το game Γιατι το λες αυτο?Ειναι αν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα survival games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Γιατι το λες αυτο?Ειναι αν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα survival games. Ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Το τσίμπησα και εγώ γιατί πάντα ήθελα να παίξω φαινόταν πολύ intriguing. Καρκίνος όμως μονο ρε. Friendly μηδεν. Να πηγαίνω με voice chat να τους λεω chill i'm friendly και να έχω ακόμα και τους just spawned τύπους να μου ορμάνε με την πέτρα έλεος. Πλέον μετά απο 2 μέρες Rust μπήκα και εγώ στο τρυπακι, ότι κινείται πεθαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Το τσίμπησα και εγώ γιατί πάντα ήθελα να παίξω φαινόταν πολύ intriguing. Καρκίνος όμως μονο ρε. Friendly μηδεν. Να πηγαίνω με voice chat να τους λεω chill i'm friendly και να έχω ακόμα και τους just spawned τύπους να μου ορμάνε με την πέτρα έλεος. Πλέον μετά απο 2 μέρες Rust μπήκα και εγώ στο τρυπακι, ότι κινείται πεθαίνει... Δεν υπαρχει ο ορος "friendly" στο rust Πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που θα σε αγνοησουν αν σε δουν fresh spawned. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Η φάση είναι kill or be killed στα survival games. Το friendly σπάνια θα δουλέψει. Βρες 2-3 άτομα και παίξε μαζί τους , θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Η φάση είναι kill or be killed στα survival games. Το friendly σπάνια θα δουλέψει. Βρες 2-3 άτομα και παίξε μαζί τους , θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο. ναι μαζί σου αλλά το να κυνηγάς nakeds είναι το λιγότερο ηλίθιο, να είναι άλλοι με όπλα και να πυροβολάνε τον άλλο που μόλις spawnαρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα