sugarias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, το παρακάτω σύστημα το οποίο εδώ και πολλά χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Το σύστημα αποτελείται από: M/B: Gigabyte GA-M61P-S3 CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: 2GB DDR2 PC2-5300 Graphics: ASUS HD5450 1GB Η χρήση αυτού του συστήματος είναι μόνο για photoshop και corel. Μέχρι και σήμερα δουλεύει ρολόι, αλλά παρατήρησα τον τελευταίο καιρό ότι ο υπολογιστής καθυστερεί να ξεκινήσει όταν τον ανοίγω και τις τελευταίες μέρες όταν επεξεργάζομαι μεγάλα αρχεία θα κάνει επανεκκίνηση. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για μια οικονομική αναβάθμιση καθώς πρόσφατα αγόρασα καινούργιο σύστημα και δεν έχουν περισσέψει πολλά €. Επίσης υπάρχει και μία mobo ASRock N68C-GS UCC αν νομίζετε πως είναι καλύτερη από την Gigabyte
eaglej Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Σίγουρα για αλλάγη ram σε 8 και παραπάνω G !!!
AMD Expert Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Σίγουρα για αλλάγη ram σε 8 και παραπάνω G !!! Budget? Πόσα €?
sugarias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω οριοθετήσει κάποιο budget. Σκέφτομαι όμως να χρησιμοποιήσω την Asrock λόγω του οτι δέχεται DDR3 και έχουν την μισή τιμή από τις DDR2
Millennium Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 H ASrock παίρνει κάποιους thuban phenom ii x6 95W TDP αλλά και phenom ii x4 95ρηδες.Aν έβρισκες μεταχειρισμένο μαζί με περισσότερη ram και έναν SSD θα το αναβάθμιζες σημαντικά.
kwstas800 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Παλια ειχα αυτο το σύστημα με 4gb ram και επαιζε τα πάντα μεχρι κ το call of duty ghosts.η γνωμη μου είναι να προσθεσεις ram και θα πεταει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα