Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πρόσφατα (πριν κάνα μήνα) χρησιμοποιούσα windows xp.

Για την αναπαραγωγή των mp3 μου χρησιμοποιούσα το...musicmatch jukebox!!!

Μην γελάτε, το ξέρω ότι είναι παμπάλαιο αλλά προσωπικά με είχε βολέψει αφάνταστα. Τόσο πολύ που δεν έβαλα το sp2 (για την ακρίβεια το έβαλα και το έβγαλα) αφού δεν δούλευε το jukebox με αυτό.

Βέβαια τελευταία είχε θέματα αφού δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον όγκο των mp3 μου αρκετά γρήγορα (πραφανώς είχε φτιαχτεί για άλλες εποχές).

Για να μην πολυλογώ, ηρθε η ώρα και μεταπήδησα στα windows 7 και σαν συνέπεια αυτού έχασα και το musicmatch (δεν δουλεύει).

Μετά από ένα ψαξιματάκι ξεκίνησα να δουλεύω το mediamonkey το οποίο δείχνει οκ (δεν είναι musicmatch αλλά τι να κάνουμε!!!)

το θέμα που μου παρουσιάσθηκε είναι το εξής:

Όταν πάω να κλικάρω για να ανοίξει ένα Mp3 απευθείας πάνω στο αρχείο (και όχι μέσω του library του προγράμματος) τότε μου ανοίγει δεύτερο mediamonkey (άσχετα αν είναι ήδη ανοιχτό πρόγραμμα). Και αν πάω να ανοίξω πολλαπλά αρχεία με τη μία (τα επιλέξω και δεξί κλικ και open) τότε μου ανοίγει τόσα mediamonkey όσα και τα mp3.

Τα ερωτήματα είναι;

α) Ποιος φταίει για αυτό; Το λειτουργικό ή το πρόγραμμα αναπαραγωγής;

&

β) Άσχετα από τον υπέυθυνο, τι πρέπει να κάνω για να το λύσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες ιδέες και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ

Δημοσ.

To mediamonkey. Θα επρεπε να εχει στις επιλογες του να ανοιγει μονο μια φορα το προγραμμα και μετα οτι προσθετεις απλα να μπαινει στη λιστα αναπαραγωγης του.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ αλλά, αν δεν κάνω κάτι λάθος, δεν βρήκα πουθενά σχετική επιλογή.

Δημοσ.

Τελικά αυτό ήταν.

Δεν ξέρεις πόσες φορές κοίταξα και ξανακοίταξα αυτές τις ρυθμίσεις και δεν το βρήκα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είμαστε και γέτονες βλέπω!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα μήπως και....   (πως λένε "τώρα που βρήκαμε τον παπά")

Αν επιλέξω πχ δέκα αρχεία mp3, είτε όλα μαζί και μετά με δεξί κλικ να τα κάνω play ή κάνοντας κλικ στο καθένα ξεχωριστά, υπάρχει τρόπος αυτά να τα βάζει άμεσα σε κάποια playlist και να τα παίζει με την σειρά που τα κλικάρω;

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει προγράμματα αυτού του είδους αδυνατώ δυστυχώς να βοηθήσω περαιτέρω.

Προφανώς χρειάζεται λίγο ψάξιμο στα Options το θέμα δημιουργίας Playlist με τη μορφή που θέλεις.

Δημοσ.

Δεν πειράζει.

Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σου η οποία πραγματικά μου έλυσε το μεγαλύτερο πρόβλημα

Δημοσ.

Το foobar2000 το δοκίμασες;

Στο File->Preferences->Shel Integration μπορείς να επιλέξεις Set "Enque" as the default action και όταν κάνεις διπλό κλικ σε ένα Mp3 θα προστίθεται ή στην default λίστα ή μπορείς στο ίδιο πάνελ να ρυθμίσεις να πηγαίνουν τα κομμάτια σε συγκεκριμένη Playlist.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...