adminakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να κάνω το εξής , έχω ένα πρόγραμμα σε VB το οποίο αποθηκεύει δεδομένα σε μια DB mysql όμως θέλω όταν φορτώνω την σελίδα να καλώ στην ουσία τον πίνακα με τα δεδομένα. Ο κώδικας ήταν το μόνο εύκολο που έγραψα απλά το θέμα μου είναι ότι δεν τον εμφανίζει.. <?php $sql_rows=null $data=$_POST[]; $count=$data; $generate = array(ID,name,eponymo,email,address,phone,city); while ($sql_rows<=0){ echo "O πίνακας είναι άδειος.."; } else{ echo "Ο πίνακας έχει"& $count & "Δεδομένα"; unset($data); } repeat $sql_rows { until $sql_rows>=0 } call showdata(); die(); ?> Καμια ιδέα ρε παιδιά ?
lion2486 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δυσκολεύομαι πολύ να καταλάβω τι θες να κάνεις... θες να εμφανίζεις αν ένας πίνακας είναι άδειος ή έχει πόσες εγγραφές; Το θες για όλους τους πίνακες;
subdee Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάλι βλέπω keywords όπως τα repeat, until και call, τα οποία δεν υπάρχουν στην PHP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα