GIOVINCO Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον. Εγω ειχα και Brown και Blue. Το Quickfire το εχω και αυτο. Πολυ ωραιο πληκτρολογιο και μικρο. Εχω Brown Switches οποτε εχω ασπρο φωτισμο. Ο φωτισμος ειναι γαματος. Δυνατο φως. Τι δεν μου αρεσει: Δεν μου αρεσε οτι παρολο οτι φενοτανε στιβαρη καταστευη τα πληκτρα καπως παιζουνε δεξια αριστερα. Δεν μου φενοτναι τοσο Solid. Βεβαια εγω ειμαι ψειρας και το προσεξα αυτο. Σε αλλον παιζει να μη το καταλαβε καν. Επισεις τα πληκτρα δεν εχουνε το κανονικο μεγεθος. Ειναι ελαφρως λιγο μικροτερα. Ειχα την εντυπωση οτι σε κειμενογραφιση εκανα λαθη λογου αυτου. Τα Red ειναι τα μοναδικα που δεν εχω δοκιμασει. Εχω ακουσει οτι ειναι οντως πολυ ευαισθητα. φιλε το εχω κανα διμηνο τωρα που το διαβασα απο σενα το πηρα χαμπαρι να πω κι εγω πως το TK το εχω λατρεψει οντως δυνατος ο φωτισμος του, ομως στη χαμηλοτερη σκαλα του θα εισαι κομπλε
Alex21121988 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Γνωμη μου, πηγαινε για το blackkwidow της razer αν παρεις αυτο που δεν εχει πανω τυπωμενους τους ελληνικους χαρακτηρες θα το βρεις γυρω στα 100 ευρω και απο καλα καταστηματα με την εγγυηση του κτλ.Αλλα ψαξε και εδω, το πουλανε σε πολυ καλη τιμη ,εγω το πηρα απο εδω ολοκαινουριο στα 70 ευρω με την εγγυηση -κουτι -αυτοκολλητα.Οταν πας σε μηχανικο δυσκολα ξαναγυρνας. Μειονεκτημα που πρεπει να σου αναφερω ειναι το κακιστο support της razer με αυτο το απαισιο προγραμμα, στο synapse αναφερομαι και γενικα οτι update firmware σου παρεχει ανα περιοδους.Αν τελικα το παρεις και σου δουλευει οπως πρεπει μην κανεις την μλκια να αλλαξεις firmware κτλ θα φας τα μουτρα σου με τις βλακειες τους. Αυτα απο μενα.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ειχα το Black widow. Μακρια απο αυτο. Ποιοτητα κατασκευης μετριοτατη. Δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα του. Καλυτερα να πληρωσει κατι παραπανω και να παρει ενα πραγματικο μηχανικο πληκτρολογιο. 1
selianx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας παιδιά. Επίσης σας εύχομαι χρόνια πολλά και ευχαριστώ για τις ιδέες και εντυπώσεις που έχετε με το πληκτρολόγιο σας (πραγματικά βοηθάει σα μέτρο σύγκρισης) που μου δώσατε.Τελικά, περνώντας από πολλά forums/threads προτίμησα να χαμηλώσω λίγο τις προσδοκίες μου και να πάρω ένα QF Rapid με Red Switches.Θα παραλάβω λογικά από 6/1/2014 και μετά.Η αλήθεια είναι ότι είχα καταλήξει στο TK, αλλά επειδή διάβασα ότι η ποιότητα σε θέμα κατασκευής στο QFR είναι καλύτερη (λόγω costar) είπα ας ρίξω πέτρα στο backlight (έτσι και αλλιώς, όποτε παίζω βράδυ πάντα έχω ένα φως γιατί αλλιώς με πονοκεφαλιάζει η οθόνη, δε ξέρω ίσως να ήθελα φωτισμό επειδή είχα στο X4... )Γενικά, κοιτώντας reviews (παίζει να είδα όλα τα reviews) για το QFR, τα μόνα αρνητικά που είδα είναι:Ότι παλιές -φουρνιές- δεν είχαν laser-etched keycaps, με αποτέλεσμα να "ξεθωριάζουν", και ότι επίσης στις παλιότερες φουρνιές υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να σου έρθει DOA το Left Alt Key. Επίσης και κάποιοι μιλούσαν για προβληματικό USB cable που παρέχεται. Σε κάποιο παλιό ποστ του CMcarter στο geekhack, ανέφερε ότι αυτά τα προβλήματα τα αναγνώρισε η cmstorm και ότι στις νεότερες -φουρνιές- θα είναι fixed.Ελπίζω του e-shop να είναι πιο φρέσκα και να μην έχω θέμα.Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει πρόσφατα από e-shop και να μπορεί να δώσει τα φώτα του στο κατά πόσο είχε απ'την αρχή ή του παρουσίασε τα παραπάνω προβλήματα;Και εφόσον λύση για το wrist rest δεν βρήκα, υπάρχει κάποιο "φθηνό" και κατά κάποιο τρόπο ποιοτικό wristrest να προτείνει; (αν βρίσκαμε και ένα στα μέτρα του TenKeyLess θα ήταν γάντι )Από ελληνικό κατάστημα πάντα.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Απο Ελλαδα τα μονα που γενικα βρηκα ειναι τα http://www.skroutz.gr/c/598/mouse_pad.html?keyphrase=keyboard+wrist+rest
selianx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ φίλε Fulgore.Έχεις μήπως εσύ ή κάποιος άλλος να πει τίποτα για τα Gel Wrist Rest;Είναι καλά; Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο και δε ξέρω καθόλου τι παίζει από πλευρά "ποιότητας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα