selianx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παίδες.Αυτή τη στιγμή γράφω απ'ένα Sidewinder X4 το οποίου δυστυχώς από απροσεξία μου έχει χαλάσει το backspace, και κάποια άλλα κουμπιά. Χρησιμοποιώ τα S keys για να κάνω τη δουλειά μου, αλλά λέω μιας και έρχονται τα Χριστούγεννα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα μηχανικό πληκτρολόγιο.Είμαι λάτρεις των MOBA/RTS games ( Dota 1, 2 ). Παίζω όμως και κάποια FPS τύπου αλλά όχι multiplayer, campaign.Ψάχνοντας σε forums απ'εδώ και απ'εκεί κατέληξα σε Red/Brown switches χωρίς να αποκλείω τα blacks (αν και επειδή όλοι λένε ότι είναι πιο "βαριά" στη χρήση δε ξέρω πόσο κουραστικά θα είναι.Ψάχνω ένα VFM, κάτι σαν το trigger αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά που το 'χαν στα 70 (νομίζω).Γενικά θα ήθελα να 'χει:Καλό wrist-rest, backlight (προαιρετικό, θα εκτιμηθεί όμως αν είχε, όχι τρελά χρώματα, κάτι σε κόκκινο, η άσπρο...), να είναι όσο το δυνατότερο anti-fingerprint και καλή ποιότητα.Δεν έχω προτιμήσεις σε εταιρείες, απλά θέλω κάτι που αντί για "φρου-φρου και αρώματα", να είναι άψογο στην κατασκευή του και να κάνει τη δουλειά του, για όσο περισσότερο καιρό γίνετε.Extra G,S,Φ,Χ,Ψ keys δε χρησιμοποιώ, παρά μόνον τώρα που χρειάστηκε για backspace.Επίσης, θα προτιμηθεί κάτι πιο "μαζεμένο" σε θέμα μεγέθους, ήδη είμαι περιορισμένος από θέμα χώρου μετά την αγορά ενός QCK+ Από θέμα budget, ας πούμε πως είναι ανοιχτό (σε λογικά πλαίσια), χωρίς υπερβολές αλλά όχι και πλαστικούρες.Ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας.
Zergoulini Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3683207/Gigabyte-Aivia-Osmium.html Το εχει ενας φιλος μου και ειναι πολυ ευχαριστιμενος. Εχει Macro Keys αλλα τα εχει απο πανω, οποτε δεν σου πιανει εξτρα χωρο στο μηκος. Βγαινει σε Cherry MX Brown και Red. To μονο ''αρνητικο'' ειναι οτι μπορεις να βαλεις Macro εντολες μονο στα εξτρα Keys και οχι σε αλλα. Υ.Γ. Black Switches εχω εγω. Για Gaming ωραια ειναι δεν σε κουραζουνε. Απλα οταν γραφεις κειμενο εκει βλεπεις οτι τα Black ειναι λιγο καπως.
selianx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε Zergoulini ευχαριστώ για την πρόταση.Είναι όντως αρκετά κοντά σ'αυτό που ζητάω. (Δε με νοιάζουν τα macros, τα θεωρώ άχρηστα για μένα, προτιμώ να κάνω μόνος μου τους συνδυασμούς),Με χαλάει λίγο το μπλε LED, το θεωρώ αρκετά κουραστικό, (ειδικά στα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας).Tα Quickfire TK ή Rapid τα έχει ή τα έχει δοκιμάσει κανείς να δώσει γνώμες; Δε με πολύ ενδιαφέρει το numpad, σπάνια το χρησιμοποιώ.Όσο για τα switch, είναι αλήθεια ότι στα Reds είναι αρκετά εύκολο να κάνεις κάποιο λάθος (mistype);
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 όχι και τόσο εύκολο, πχ με brown δεν βλέπω κάποια τεράστια διαφορά στα misstype μου σε σχέση με red... τα QuickFire TK δεν είναι ακριβώς tenkeyless, απλά έχουν "ενσωματωμένα" τα arrows και τα home/end/page up/down/ins/del/prtsc/scrlk/pause μέσα στο numpad... δεν έχουν ούτε armrest όμως...
selianx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Πφφφ όντως.Μακάρι να είχαν. Είναι ότι ακριβώς ζητάω, εκτός αυτού Όσο για την αναφορά μου στο numpad, μιλούσα για το Quickfire Rapid.
Zergoulini Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον. Εγω ειχα και Brown και Blue. Το Quickfire το εχω και αυτο. Πολυ ωραιο πληκτρολογιο και μικρο. Εχω Brown Switches οποτε εχω ασπρο φωτισμο. Ο φωτισμος ειναι γαματος. Δυνατο φως. Τι δεν μου αρεσει: Δεν μου αρεσε οτι παρολο οτι φενοτανε στιβαρη καταστευη τα πληκτρα καπως παιζουνε δεξια αριστερα. Δεν μου φενοτναι τοσο Solid. Βεβαια εγω ειμαι ψειρας και το προσεξα αυτο. Σε αλλον παιζει να μη το καταλαβε καν. Επισεις τα πληκτρα δεν εχουνε το κανονικο μεγεθος. Ειναι ελαφρως λιγο μικροτερα. Ειχα την εντυπωση οτι σε κειμενογραφιση εκανα λαθη λογου αυτου. Τα Red ειναι τα μοναδικα που δεν εχω δοκιμασει. Εχω ακουσει οτι ειναι οντως πολυ ευαισθητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ναι και μένα μου φάνηκαν ότι "παίζουν" τα πλήκτρα του Quickfire TK, τπτ τραγικό βέβαια...
selianx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Κείμενα γράφω κυρίως στο laptop της αδερφής μου. Πιο πολύ με ενδιαφέρει το Mistype στα MOBA/RTS, δεν είναι ότι καλύτερο.Θα κοιτάξω κάνα βίντεο να δω αν αναφέρει κανείς το "παίξιμο" μπας και δω αν είναι σε αποδεκτό για μένα επίπεδο.Στην περίπτωση που καταλήξω σ'ένα απ'αυτά τα δυο, θα μπορώ να βρω (σε ελληνικό κατάστημα πάντα) armrest ξεχωριστό, στα μέτρα του ή κοντά σ'αυτό; Έχετε κανένα στο νου σας;
Zergoulini Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Παντως αν το ψηνεις απο εξωτερικο τοτε θα βρεις αξιολογα Keyboards και σε καλες τιμες. Ριξε και μια ματια στα Ducky keyboards.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 αν ψάχνει για VFM σε επίπεδα τιμής κάτω των 100 euro δεν νομίζω ότι τα ducky είναι μέσα στο budget...
selianx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ούτε εγώ ούτε κάποιος από την οικογένειά μου χρησιμοποιεί πιστωτικές κάρτες, οπότε δε μπορώ απ'το εξωτερικό.Δυστυχώς απ'το εγχώριο εμπόριο δε μπορώ να βρω κάτι που να μου κάνει το κλικ, ίσως απλά να περιμένω κάποιον συμφορουμίτη να ανεβάσει καμιά αγγελία με κάποιο αξιόλογο keyboard, ίσως να το 'χει πάρει απ΄το εξωτερικό οπότε να βρω κάτι καλύτερο απ'ότι κάτι σε μαγαζί.Αλλιώς θα καταλήξω στο trigger. (Μακάρι να προλάβαινα την προσφορά στα 69 )
ikaruga24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ως χρηστης του συγκεκριμενου το προτεινω με το χερι στην καρδια. Εξαιρετικο απο καθε αποψη. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549486
selianx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Είναι εξαντλημένο δυστυχώς.Και γω το ζαχάρωνα αλλά δε βρίσκω κάποιο μαγαζί με απόθεμα
Fulgore1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παίδες. Αυτή τη στιγμή γράφω απ'ένα Sidewinder X4 το οποίου δυστυχώς από απροσεξία μου έχει χαλάσει το backspace, και κάποια άλλα κουμπιά. Χρησιμοποιώ τα S keys για να κάνω τη δουλειά μου, αλλά λέω μιας και έρχονται τα Χριστούγεννα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Είμαι λάτρεις των MOBA/RTS games ( Dota 1, 2 ). Παίζω όμως και κάποια FPS τύπου αλλά όχι multiplayer, campaign. Ψάχνοντας σε forums απ'εδώ και απ'εκεί κατέληξα σε Red/Brown switches χωρίς να αποκλείω τα blacks (αν και επειδή όλοι λένε ότι είναι πιο "βαριά" στη χρήση δε ξέρω πόσο κουραστικά θα είναι. Ψάχνω ένα VFM, κάτι σαν το trigger αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά που το 'χαν στα 70 (νομίζω). Γενικά θα ήθελα να 'χει: Καλό wrist-rest, backlight (προαιρετικό, θα εκτιμηθεί όμως αν είχε, όχι τρελά χρώματα, κάτι σε κόκκινο, η άσπρο...), να είναι όσο το δυνατότερο anti-fingerprint και καλή ποιότητα. Δεν έχω προτιμήσεις σε εταιρείες, απλά θέλω κάτι που αντί για "φρου-φρου και αρώματα", να είναι άψογο στην κατασκευή του και να κάνει τη δουλειά του, για όσο περισσότερο καιρό γίνετε. Extra G,S,Φ,Χ,Ψ keys δε χρησιμοποιώ, παρά μόνον τώρα που χρειάστηκε για backspace. Επίσης, θα προτιμηθεί κάτι πιο "μαζεμένο" σε θέμα μεγέθους, ήδη είμαι περιορισμένος από θέμα χώρου μετά την αγορά ενός QCK+ Από θέμα budget, ας πούμε πως είναι ανοιχτό (σε λογικά πλαίσια), χωρίς υπερβολές αλλά όχι και πλαστικούρες. Ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας. Ως χρηστης του συγκεκριμενου το προτεινω με το χερι στην καρδια. Εξαιρετικο απο καθε αποψη. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549486 Είναι εξαντλημένο δυστυχώς. Και γω το ζαχάρωνα αλλά δε βρίσκω κάποιο μαγαζί με απόθεμα Συγνωμη αλλα η τιμη του παραπανω Corsair, οσο και αν μου αρεσει μονο Vfm δεν την λες απο Ελλαδα. Ακριβως όπως λεει και ο Thresh αν ψάχνει για VFM σε επίπεδα τιμής κάτω των 100 euro δεν νομίζω ότι τα ducky είναι μέσα στο budget... Αυτο για να ξεκαθαρισουμε τι θεωρειται vfm,οπως το Trigger που ανεφερες. Σαν Vfm θεωρειται το http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html μαζι με ενα Wrist Rest http://www.skroutz.gr/c/598/mouse_pad.html?keyphrase=keyboard+wrist+rest. Και εχει το καλο οτι βγαινει και με διαφορους διακοπτες και εχει το eshop αρκετα http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%D0%CB%C7%CA%D4%D1%CF%CB%CF%C3%C9%CF&filter-6004=1
Zergoulini Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια ειναι Black Switch. Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα Black γιατι οταν παιζω Starcraft 2 το κοπαναω το πληκτρολογιο http://www.tesorotec.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα