rounsmith Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με τις usb 3.0. Η μητρική μου είναι η h81 της gigabyte , τροφοδοτικό 620 s12 της seasonic. Το πρόβλημα μου είναι κάθε φορά που συνδέω ποντίκι πληκτρολόγιο σε θύρα usb 3.0 της μητρικής μετά από λίγο αποσυνδέονται ή κάνουνε διάφορα. Όταν είναι συνδεδεμένα σε Usb 2.0 μια χαρά όλα! Νομίζω ότι μάλλον φταίει η μητρική... πριν από ένα μήνα την πήρα! Εκτός αν θέλει καμιά αναβάθμιση το bios της μητρικής ή δεν ξέρω. Την ψιλιάστικα ότι φταίνε τα usb 3.0 γιατί είχα και ένα ασύρματο στικάκι και μου έκανε αποσυνδέσεις συνέχεια!
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή απο την μερα που πήρες την μητρική δεν δουλεύανε ποτε οι usb 3 ? Πέρνα τους drivers απο το site της μητρικής αν δεν τους εχεις βάλει ηδη , αλλιως αν τους εχεις βάλει και παρολαυτα με καθε συσκευή usb 3 εχεις θέμα μαλλον υπάρχει καποιο πρόβλημα στην μητρική
stelrp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 και σε μενα το usb 3.0 einai ασταθες. Τα εχω βαλει ολα σε usb 2 οσα δεν εχοτν απαιτησεις ταχυτητας. Σε 3.0 βαλε μονο δισκους. η οτι ζηταει η δινει ταχυτητα πανω απο 30mb/sec. δες τι θα σου πουν και αλλοι.
anax111 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Με το USB 3 υπάρχουν πολλές ασυμβατότητες σε πολλά firmawares συσκευών. Είχα ένα παρόμοιο προβλημα με εξωτερικούς δίσκους σε USB 3 που με ταλεπόρησε ένα μήνα. Ανακάλυψα μετά από τρελό ψάξιμο ότι οι USB 3 controllers της Intel στους Haswell και πολύ πιθανόν και σε motherboard υλοποιήσεις είναι ασύμβατοι με τα firmwares των περισσότερων παλαιών συσκευών! Το πρόβλημα ωφείλετε στο hardware και ο μόνος τρόπος για να λυθεί είναι νέο firmware από τον κατασκευαστή του περιφεριακού! Έτσι και το έλυσα τελικά κάνοντας αναβάθμιση το firmware όλων των εξωτερικών μου δίσκων! Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουνε κυκλοφορήσει σιωπηρά μέσα στο εφετινό καλοκαίρι firmwares updates για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Φυσικά αυτό γίνετε στις ποιο ακριβές συσκευές (δίσκους κτλ) και δεν νομίζω πως θα βρεις firmware update για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σου. Κάνε αναβάθμιση το bios της μητρικής και αν δεν λυθεί το πρόβλημα δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα