Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμηστε μου στα ποσα εκατοστα η μετρα απο την οθονη καταλαβαινει ανθρωπινο το ματι διαφορες στην αναλυση?

Δημοσ.

light bleed και σε 4κ τωρα.δε κοιτατε να βγαλετε τουλαχιστον καμια direct led αντι για edge λεω εγω ?

αν αρχισουν και stackαρουνε ολες τις νες τεχνολογιες σε νεοεισερχομενα προιοντα αναλογισου ποσα πεζοδρομια θαχει να κανει ο αλλος...

Δημοσ.

κατι δε μ αρεσει

και ειναι οτι δεν ειναι 1 αναλυση αλλα 3 διαφορετικες και θα γινει παλι μπλεξιμο με τα standard των αναλυσεων

Δημοσ.

το light bleed Και το uniformity ειναι βασικα πραγματα,αλλα που quality control

εδω κι 1 χρονο εχω 3 απο αυτα τα LG IPS ξαδερφακια τους με τα οποια αντικατεστησα τις παλιες 24αρες TFT επισης LG και εχω να πω πως ειναι η μερα με τη νυχτα σε διαφορα, παρα  πολυ καλη αποδοση χρωματων αλλα κυριως καμια κουραση στα ματια μετα απο πολυωρη χρηση, και τα 3 καινε οσα watt εκαιγε  το ενα TFT

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην αρχή θα είναι ακριβές όπως οι πλάσμα αλλά μετά θα μειωθούν οι τιμές..

achievement unlocked, Nostradamus!

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες, ξέρετε αν το τελευταίο μοντέλο Mac Mini (Late 2012) με την Intel HD 4000 (1Gb) μπορεί να υποστηρίξει τέτοια οθόνη ?

Περιμένω αν θα βγάλει η Apple (υπέθετα ότι θα τη βγάλει μαζί με το Mac Pro)  και δεν ξέρω αν περιμένω καλώς ή αδίκως ...

Δημοσ.

θα δώσεις 2000+ euro, μην πω 3000+, για οθόνη?

Όχι :-)  Απο τεχνολογικό ενδοαφέρον ρωτάω..

Αλλά τα 1000€ θα τα έδινα, αν έβγαινε νέα Apple Οθόνη, με το λεπτό προφίλ... Τώρα, η Apple Thunderbolt Display είναι πιο χοντρή από τον τελευταίο iMac που περιέχει οθόνη + υπολογιστή...

Και φαντάζομαι ότι οι νέες οθόνες (απλές ή 4Κ) θα ανακοινωθούν μαζί. Γι αυτό περιμένω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...