Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν απο αυτονομια ειναι σαν το νεξους 4 τοτε κλαφτα Χαραλαμπε.

Παρολα αυτα πολυ καλη επιλογη!

Μια χαρά αυτονομία έχει, καμία απολύτως σχέση -σε τίποτα- με τον προκάτοχό του. 

Δημοσ.

Έγινε παραγγελία Nexus. Νομίζω σε android σ' αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη επιλογή. Από playstore το πήρα 350 λίρες το 32Gb και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να δώσω παραπάνω. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Καλοδούλευτο.

Δημοσ.

Προφανώς αστειέυεσαι με το "μπανανόφλουδες" στα προαναφερθέντα κινητά. Το να δει σαν κύριο λόγο το projector για αγορά smartphone, είναι το λιγότερο αστείο. Επίσης, έχει πολύ οικονομικούς εάν κάποιος νιώσει την ανάγκη να αγοράσει έναν. 

Για πες μου ENAN φορητό projector λοιπόν και πάω πάσο και που να είναι οικονομικός.  

Δημοσ.

Για πες μου ENAN φορητό projector λοιπόν και πάω πάσο και που να είναι οικονομικός.  

Πλάκα μας κάνεις μεγάλε έτσι; Τρόλαρες το post του παιδιού και συνεχίζεις; Η βλακεία δεν έχει όρια τελικά. 

Δημοσ.

Ποιος ζητησε προτζεκτορα ρε φιλε?Δεν σε καταλαβαινω πραγματικα.Αν ειναι δυνατον 30αρης ανθρωπος να συμπεριφερεται σαν 10χρονο

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...