euxoulhs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω,μου εχουν αναφερει ατομα σε καποια φορουμ οτι αν γινει το κινητο ροοτ οποιαδηποτε στιγμη θα μπορεσω να το επαναφερω στο οriginal stock να μιδενιστει το counter και η εγγυηση να ισχυει ξανα..ισχυει κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ναι ισχυει! αρκει να μην σου χαλασει το κινητο και δεν μπορεις να το επαναφερεις σε στοκ ρομ! εγω παντως εχω στειλει το δικο μου 3 φορες για σερβις και την μια το ειχα στειλει ροοταρισμενο και το εφτιαξαν κανονικα! (αν και το προβλημα ηταν hardware) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδη τι μπορει να παθει και να μην μπορω να το επαναφερω σε στοκ ρομ μεσω odin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εκτός αν έχεις κάποιο Samsung με Knox ενεργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδη τι μπορει να παθει και να μην μπορω να το επαναφερω σε στοκ ρομ μεσω odin? Αν παθει ζημια η οποια δεν σου επιτρεπει ουτε να το ανοιξεις ουτε να το συνδεσεις στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 καταλαβα..εχω το galaxy ace 2..αξιζει οποτε να ροοταριστει;πιο πολυ θελω μπας και γινει πιο smooth το κινητο,γτ μου κολλαει στην ανταποκριση οταν ανοιγω μυνηματα,επαφες,στις κλησεις.. για τις εφαρμογεσ δεν με ενδιαφερει ας κανουν να ανοιξουν και 3 λεπτα!το θεμα ειναι στις βασικες λειτουργιες του κινητου να με καλυπτει το ροοτ.. να σημειωσω πως εχω κανει factory reset κτλπ μεσω volume up..etc απλα παλι μετα απο καποιο διαστημα εχω τα ιδια.. τι προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 σιγουρα αν βαλεις καποια καστομ ρομ θα δεις διαφορα γιατι βγαζουν αρκετες περιτες βλακεις που βαζουν οι εταιριες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ναι το εχω ακουσει αυτο,το θεμα ειναι θαχω μεγαλυτερη ανταποκριση στις εντολες που θα δινω;δλδ με αλλα λογια εσεις στα δικα σας κινητα οποια εχετε τεσπα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα στην ανταποκριση; π.χ. το κινητο που εχω αν βαλω τις εφαρμογες που θελω,τα μυνμτ θα κανουν 5 δευτερολεπτα να μου τα εμφανισει,στην κληση που θα με παιρνουν πρωτα θα ακουγεται ο ηχος και μετα απο 3 sec 8α εμφανιζεται το κουμπι για απαντηση κ.ο.κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 το μονο που θα σου πω ειναι οτι ειχαμε βαλε στο galaxy S ενος φιλου ics ή jb δεν θυμαμαι και πετουσε! καμια σχεση με πριν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 καλως,η διαδικασια για να ξεροουταρισμα και 0δενισμος του counter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 δεν ξερω για την δικη σου συσκευη σε μενα παντως (galaxy S II) υπαρχει το triangle away https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&hl=el απο οτι ειδα εχει και το δικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 αυτο το εχεις δοκιμασει προσωπικα;σου λειτουργει; και κατι αλλο..αυτο το χρησιμοποιεις αφου ειναι ροουταρισμενο το κινητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ναι το εχω δοκιμασει στο δικο μου και λειτουργει κανονικοτατα!! ναι θελει ρουτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 εννοω οταν εισαι ροουταρισμενος τρεχεις την εφαρμογη και μετα πηγαινεις σε στοκ ρομ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 οχι οχι! αυτη η εφαρμογη απλα μηδενιζει τον counter και εξαφανιζει ενα τριγωνο που σου βγαζει οταν ανοιγεις το κινητο! για να πας σε στοκ ρομ την φλασαρεις μεσο οντιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα