thanasisxask Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Onioni96 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω εν αλφα ρομεο 156 2004 δεν φτάνει ο δείκτης να βγάλει λαμπάκι και μόλις το αφήνω σε κατιφορα η ανηφόρα δεν μου παίρνει μπροστά πρέπει να πάω βενζινάδικο να βάλω 5 λίτρα σε ένα μπουκάλι για να πάρει μπροστά τι μπορεί να έχει Βγάλε την τάπα της βενζινης και δες αν θα πάρει μπροστά (χωρίς να του έχεις βάλει βενζίνη).
Onioni96 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Βγάλε την τάπα της βενζινης και δες αν θα πάρει μπροστά (χωρίς να του έχεις βάλει βενζίνη). Θα το κάνω το πρωί και θα σου απαντήσω 49 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Βγάλε την τάπα της βενζινης και δες αν θα πάρει μπροστά (χωρίς να του έχεις βάλει βενζίνη). Μήπως κάτι με τον Αέρα δεν πάει καλα τι μπορεί να συμβαίνει
Onioni96 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Στις 25/12/2022 στις 1:01 ΠΜ, Onioni96 είπε Θα το κάνω το πρωί και θα σου απαντήσω Μήπως κάτι με τον Αέρα δεν πάει καλα τι μπορεί να συμβαίνει Όχι το δοκίμασα όταν το αφήνω σε κατιφορα η ανηφόρα και είναι χαμηλά η βενζίνη δεν παίρνει μπροστά
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 θα απαντήσω στο αρχικό άρθρο... ίδιοο χημα αγορασμένο την ίδια μερα (3 οχήματα βασικά ίδια ακριβός διαφορα μεταξύ τους μερικές βδομάδες) πήρα εγώ ένας φίλος και ο κουμπάρος του εμενα εχει παει 142,000 χιλομετρα μετα απο 10 χρονια (σε λιγο 11) στον φιλο μου εχει παει 298,000 (οπως λει την ζωη του την εζησε θα παρει αλλο γιατι πλεον εχει οικογενια και δεν χωρανε καλα) και στους δυο μας δεν εβγαλε κατι το ιδιαίτερο στον φίλο μου είχε βγαλει ένα θεμα με καντράν (φισα δεν ακούμπησε καλά) σε μένα χάλασε το map sensor ειχε αναλαμπές στην θερμοκρασια εισαγωγής (35 ευρω) κατα τα άλλα μονο τα service τους οπός λέει το βιβλιο στον κουμπαρο του που εχει 47,000 χιλομετρα 2 φορές φλάντζα κεφαλής, 2 φορές πρώτος sensoras λαμβδα 1 φορα δεύτερος...... map 3 φορές, αισθητήρας στροφάλου 2 φορές , εχει καταφέρει να σπάσει δάγκανα φρένου έχει καταφέρει να σπάσει σενορα στο πενταλ γκαζιού. εχει σπάσει 2 φορες σασμάν την δεύτερα και πολλά ακομη που δεν θυμαμαι, και τωρα βάρεσε μπιέλα πριν κάνα μηνα....... (πλέον το παει για πρεσσα) εμφανισιακά το δικο του βέβαια ειναι λες και χθες το αγόρασε. δικό μου έχει λίγες γρατζουνιτσες το ίδιο και φίλου και μεσα και εξω μα θα μου πειτε με τοσα λιγα χιλομετρα πως γινονται όλα αυτά......... εύκολα....... αν δεν αλλαξει ταχύτητα στης 7,000 ειτε αρρώστησε είτε του ξέφυγε το χέρι και την άλλαξε ποιο πριν (γενικός οδηγάει μονημα στα κόκκινα λες και ειναι αγώνες) ετσι οχι δεν υπάρχει κατά προσέγγιση πόσα χρονια θα ζήσει ένα αμάξι ειναι πως το οδηγας αντε να πω 10 12 χρονια χωρίς προβλήματα αν συντηρείται σωστα (ενα απλό αμαξι παντα )
tyf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Στις 26/12/2013 στις 1:41 ΜΜ, elvisjedi είπε ο μονος κινητηρας που τερματιζει στα 100.000κμ αποδεδειγμένα ειναι της πρωτης γενιας smart (600cc) γυρω στις 100.000 (+- 10.000) χρειαζεται rebuild (με κόστος απο 500-1500€) 130.000 χλμ και γουργουριζει σαν γατάκι πρώτης γενιάς 2001. Απλά τα σμαρτ και ειδικά τα 600αρια θέλουν συχνά έλεγχο λαδιων. Που οι ποιο πολλοί δεν κάνουν ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα