Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμία διάγνωση δε μπορώ να κάνω με μια τέτοια φωτό, τίποτα δε μου δείχνει προφανές ούτε να υποθέσω μπορώ.

Το ότι ήρθε στο φόρουμ να ζητήσει βοήθεια καλά έκανε.

Την ασφάλεια που την είδες όμως προφανώς καμμένη;

Τους πυκνωτές πως τους μέτρησες; Το τι φαίνεται, ειδικά από μια απλή φωτογραφία, μπορεί να απέχει πολύ από τη πραγματικότητα.

Όχι όμως δεν είναι το πιο ευαίσθητο εξάρτημα στο τροφοδοτικό. Το ότι βλέπεις συχνά να αστοχούν είναι άλλο άλλο θέμα.

Δημοσ.

Καμία διάγνωση δε μπορώ να κάνω με μια τέτοια φωτό, τίποτα δε μου δείχνει προφανές ούτε να υποθέσω μπορώ.

Το ότι ήρθε στο φόρουμ να ζητήσει βοήθεια καλά έκανε.

Την ασφάλεια που την είδες όμως προφανώς καμμένη;

Τους πυκνωτές πως τους μέτρησες; Το τι φαίνεται, ειδικά από μια απλή φωτογραφία, μπορεί να απέχει πολύ από τη πραγματικότητα.

Όχι όμως δεν είναι το πιο ευαίσθητο εξάρτημα στο τροφοδοτικό. Το ότι βλέπεις συχνά να αστοχούν είναι άλλο άλλο θέμα.

Στους ηλεκτρολυτικους πυκνωτές κατά 90% (μην πω παραπάνω και φανώ απολυτος) με γυμνό μάτι μπορείς να κάνεις διάγνωση μιας και έχουν την τάση να φουσκώνουν.

Την ασφάλεια δεν την είδα , αλλά εκ πείρας καθώς έχω επισκευάσει ουκ ολίγα, βάση των στοιχείων που έχουμε θα ξεκινούσα από εκεί. Επίσης σε αρκετά τροφοδοτικά η ασφάλεια δεν είναι εμφανής για απευθείας οπτικό έλεγχο αλλά μέσα σε θερμοσυστελωμενο.

Το θέμα είναι πως στα περισσότερα δεν είναι "κουμπωτή" και θα χρειαστεί να πάει σε κάποιον ηλεκτρονικό να την αλλαξει.

Δημοσ.

Άλλο "ξεκίνα ελέγχοντας την ασφάλεια" και άλλο "προφανώς κάηκε η ασφάλεια" λοιπόν.

Και ακριβώς επειδή δεν είναι εμφανής όπως αναφερεις, υποθέτεις και δε κανείς διάγνωση έτσι.

Οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές πάλι είναι άλλο θέμα. Δεν φαίνονται πάντα όταν έχουν χαλάσει.

Επίσης το να αλλάξεις μία καμμένη ασφάλεια δε σημαίνει πως επιδιόρθωσες το τροφοδοτικό.

9 στις 10 φορές θα στη ξανακάψει και δε θα οφείλεται σε "spike" από έξω.

Θα πρότεινα στον TS αν δε το'χει κάνει να τσεκάρει τη παροχή του πρώτα (πολύμπριζο στη προκειμένη).

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο "ξεκίνα ελέγχοντας την ασφάλεια" και άλλο "προφανώς κάηκε η ασφάλεια" λοιπόν.

Και ακριβώς επειδή δεν είναι εμφανής όπως αναφερεις, υποθέτεις και δε κανείς διάγνωση έτσι.

Οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές πάλι είναι άλλο θέμα. Δεν φαίνονται πάντα όταν έχουν χαλάσει.

Επίσης το να αλλάξεις μία καμμένη ασφάλεια δε σημαίνει πως επιδιόρθωσες το τροφοδοτικό.

9 στις 10 φορές θα στη ξανακάψει και δε θα οφείλεται σε "spike" από έξω.

Θα πρότεινα στον TS αν δε το'χει κάνει να τσεκάρει τη παροχή του πρώτα (πολύμπριζο στη προκειμένη).

Εντάξει μην παίζουμε με τις λέξεις. Εγώ έγραψα "μάλλον" έχει κάψει ασφάλεια.

Το προφανώς πήγε προς απάντηση σου όταν έκανες ερώτηση προς εμένα τι "έκαψε" την ασφάλεια.

Τέλος πάντων μην το κουράζουμε.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,

Έχω κι εγώ ένα τροφοδοτικό Thermaltake 750W.

Έχει πρόβλημα! Δεν θέλω να βάλω χέρι!

Γνωρίζετε κάποιο καλό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη που να επισκευάζει με αξιοπιστία τα τροφοδοτικά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,

Έχω κι εγώ ένα τροφοδοτικό Thermaltake 750W.

Έχει πρόβλημα! Δεν θέλω να βάλω χέρι!

Γνωρίζετε κάποιο καλό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη που να επισκευάζει με αξιοπιστία τα τροφοδοτικά;

Ευχαριστώ.

Ο μουτσιουλης ειναι αλλα αυτος δεν φτιαχνει λεει αλλο, μονο αν πας εκει στην στωα βασιλεους ηρακλειου στα λουλουδαδικα εκει εχει και ηλεκτρολογο και ηλεκτρονικο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...