jmallen3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εχω στησει μια σελίδα και εχω νοικιάσει δοκιμαστικά 3-4 servers από εταιρίες που θεωρούνται καλύτερες στην Ελλάδα και θέλω με καποια εργαλεια να καταληξω στον καλυτερο server. Η σελιδα ειναι ακριβως η ιδια με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις σε ολους τους servers. Πως μπορώ να δω στοιχεια ταχύτητας ανοιγματος σελιδων κτλ για να κανω τις συγκρισεις και να καταληξω στο καλύτερο?
defacer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, οπωσδήποτε βάλε YSlow και κοσκίνισέ το.
migf1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Γκουγκλαρε "google pagespeed insights" και "gt metrix".
hostdog Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 "Κανονικά" τα διάφορα online tools ( http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ , http://tools.pingdom.com/fpt/ ) θα πρέπει να σου δίνουν το ίδιο score όσων αφορά τις τεχνικές caching του content, optimized images, css/js aggregation, mobile ready, κλπ. γιατί αυτό ελέγχουν ουσιαστικά, να σου πει κάποιο τέτοιο tool ότι έχεις θέμα στο network θέλει προσπάθεια.Από την άλλη, αν τρέξεις μερικά online tools για network around the globe, (ανάλογα πάντα με το κοινό σου, αλλά υποψιαζόμαστε από όσα ανέφερες ότι είναι ελληνικό) θα δεις ότι πιθανόν να έχουν κάποιο packet loss από Los Angeles ή Σιγκαπούρη, από Ευρωπαϊκά peerings ωστόσο ίσως να είναι ανησυχητικό.Οι πιο "αξιόπιστες" ή τέλος πάντων πιο κοντινές μετρήσεις σε αυτό που περιγράφεις (ίδιο site/setup - διαφορετικά datacenter) είναι να σου στείλουν φίλοι/γνωστοί σου, από τον ίδιο ISP από μερικές πόλεις αποτελέσματα από mtr. Ιδανικά από διαφορετικούς ISP και πολλές πόλεις. Ανάποδα προσφέρονται συνήθως network tools από τον host σου για να κάνεις εσύ mtr σε ελληνικές IP.Φιλικά,Παναγιώτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα