Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 unlock & jailbreak?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας. Επειδή δεν μου αρέσει να ανοίγω νέα topic, συνήθως επιλέγω κάποιο το οποίο να είναι σχετικά κοντά στην απορία μου. Στο προκείμενο…

Θα κάνω jailbreak την Κυριακή το κιν. μου (iPhone 4 firmware 6.1.3), αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Δεν θέλω να χάσω δεδομένα και save από κάποιες εφαρμογές, αλλά γνωρίζω ότι κατά την διαδικασία του jailbreak θα γίνει το κινητό restore σε νέο .ipsw Πως μπορώ έπειτα να επαναφέρω δεδομένα σε κάποιες από τις εφαρμογές μου.

Ps. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Οταν κανεις jb δεν γινεται και restore.απλα κανει;ς jb.Αλλα στην εκδοση που εισαι (6.1.3) υπαρχει μονο tethered και για εμενα δεν αξιζει

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι! Όλη μέρα δυστυχώς δεν είχα χρόνο να ποστάρω, για αυτό το κάνω τώρα. Το συζήτησα το θέμα με κάποιους συναδέλφους από την δουλεία και μου ανέφεραν πως μπορείς να τραβήξεις backup το κιν. στο iTunes και έπειτα με Software επί πληρωμή να επέμβεις στο backup σου.

ΟΜΩΣ… Μου ανέφεραν και κάτι ακόμη. Η Apple έστειλε φιρμάνι σε όλους τους προγραμματιστές εφαρμογών για iPhone το εξής…. Από 1-2-14 πρέπει όλες οι εφαρμογές και οι αναβαθμίσεις τους να είναι μόνο για ios 7. Επίσης αν τα μεταφέρω σωστά, μου μετέφεραν πως τον ίδιο μήνα θα κυκλοφορήσει το ios 7.1.

Με βάση τα παραπάνω, δεν ξέρω αν πρέπει να περάσω το ios 7.0.4 απευθείας με αρνητική συνέπεια το γεγονός ότι θα μου σκίσει την συσκευή ή να κάνω jailbreak με αποτελεσμα να χάσω τα setup που έχω και επειτα να περάσω αναγκαστικά το νέο ios κατά τον Μάρτιο.

Ps. Σχετικά με το jailbreak σε 6.1.3 μου βρήκαν το παρακάτω

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι! Όλη μέρα δυστυχώς δεν είχα χρόνο να ποστάρω, για αυτό το κάνω τώρα. Το συζήτησα το θέμα με κάποιους συναδέλφους από την δουλεία και μου ανέφεραν πως μπορείς να τραβήξεις backup το κιν. στο iTunes και έπειτα με Software επί πληρωμή να επέμβεις στο backup σου.

ΟΜΩΣ… Μου ανέφεραν και κάτι ακόμη. Η Apple έστειλε φιρμάνι σε όλους τους προγραμματιστές εφαρμογών για iPhone το εξής…. Από 1-2-14 πρέπει όλες οι εφαρμογές και οι αναβαθμίσεις τους να είναι μόνο για ios 7. Επίσης αν τα μεταφέρω σωστά, μου μετέφεραν πως τον ίδιο μήνα θα κυκλοφορήσει το ios 7.1.

Με βάση τα παραπάνω, δεν ξέρω αν πρέπει να περάσω το ios 7.0.4 απευθείας με αρνητική συνέπεια το γεγονός ότι θα μου σκίσει την συσκευή ή να κάνω jailbreak με αποτελεσμα να χάσω τα setup που έχω και επειτα να περάσω αναγκαστικά το νέο ios κατά τον Μάρτιο.

Ps. Σχετικά με το jailbreak σε 6.1.3 μου βρήκαν το παρακάτω

Λαθος..Οχι μόνο με ios7...Αλλά να είναι υποχρεωτικά συμβατές ΚΑΙ με το IOS7...

Δημοσ.

τι δηλαδη 1-2-14 αν εχεις ios 6.1.3 δν μπορεις κατεβασης εφραμογες ? πρεπει να εχεις ανγκαστηκα απο ios 7 και πανω

Μια χαρα θα μπορείς, απλα δεν κάνει πλέον δεκτές εφαρμογές που δεν ειναι γραμμένες για ios7..
Δημοσ.

τι δηλαδη 1-2-14 αν εχεις ios 6.1.3 δν μπορεις κατεβασης εφραμογες ? πρεπει να εχεις ανγκαστηκα απο ios 7 και πανω

Εννοειται πως μπορεις..απλα η apple λεει στους developers απο δω και στο εξης οι εφαρμογες τους να ειναι συμβατες ΚΑΙ ME TO IOS7 αλλιως θα απορριπτεται οποιαδηποτε εφαρμογη προσπαθει να μπει στο appstore..η αλλαγη δεν επηρεαζει εσενα αλλα τους developers που θελουν να κυκλοφορησουν τις εφαρμογες τους στο αππστορε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...