Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 unlock & jailbreak?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αγορασα ενα iphone 4 16gb και ειναι unclok με Jailbreak δουλευει κΑνονικα σε  ΟΛΑ τα ελληνικα δυκτια χωρης R-SIM πως μπορω να μαθω απο πια χωρα ειναι το κινητο και αν μπορω να κανω update σε ios 7.0.4 γιατι τωρα εχει την 6.1.2

Δημοσ.

http://iphoneimei.info

Όσο για το ios, πας σε όποιο θες. Αν πας σε 7.0.4 θα χάσεις το JB βέβαια. Νομίζω υπάρχει ενα tethered jb μόνο για iphone 4 αλλά λένε οτι έχει κάποια θέματα, δεν πολυαξίζει κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.

Κράτα το αδερφέ μου με νύχια και με δόντια το 6.1.2,μεγάλη σιδερόμπαλα στη φτέρνα του 4ριού το 7.0.4.

Άσε που μόνο αμφισβητήσιμο tethered υπάρχει μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

οκ σας ευχαριστο......
αμα κανω update δηλ σε 7.0.4 θα κανω βλακεια δν αξιζει
και αν απο αυτον που  το αγορασα το εχει κλεψη  μπορουν να με βρουν εμενα ??

Δημοσ.

Για να πας σε 7.0.4 θα πρέπει να σκεφτείς 2 πράγματα:

1. Αν σε ενδιαφέρει το JB

2. Ρίσκο για τις επιδόσεις στο κινητό (γιατί εδω οι απόψεις διίστανται). Άλλοι λένε οτι είναι μια χαρά και άλλοι λένε οτι σέρνεται.

τι ειναι το  country purchased ?

Στο iphoneimei.info που σου είπα, πρέπει να σου βγάζει αυτή την πληροφορία

Δημοσ.
IMEI:
Serial Number:
Activated:Yes
Last Activated SIM:T-Mobile - Greece GRC
Telephone Technical Support:Expired
Repairs & Service Coverage:Expired
Contract:Expired
Carrier:Greece T
SIM Lock:                                                                                                                                                               Unlocked

μονο αυτο μου βγαζει
δλδ δν ειναι κλεμνο...!!!
Δημοσ.

Παράξενο... εγω σε όσα εχω δοκιμάσει, μεταξύ των Contract και Carrier, μου έβγαζε πάντα το country purchased!

Γιατί αυτό δείχνει απο που πρωτο-αγοράστηκε. Το Last Activated SIM είναι με τι sim έχει παίξει. Θα μπορούσε να είναι αγορασμένο απο οπουδήποτε δηλαδή. Τέλος πάντων, δε νομίζω οτι σε νοιάζει.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο θεμα, εχω 4αρι σε 7.0.4 locked απο orange UK, ποιες ειναι οι επιλογες μου? Gevey/RSIM υπαρχει που να το ξεκλειδωνει?

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα iphone 4 ΜΕ ios 6.1.2 και θελω να περασω την ios 7.0.4 το κινητο ομως δν ειναι ελληνικο ειναι Unlock με Jailbreak οχι R-SIM και τετια

αν κανω Jailbreak ξεκλειδώνει αυτοματα και τι κηνιτο ???

και αν μπορειτε να μου πειτε της οδηγιες να πως να κανω το Jailbreak και unlock

ευχαριστω

δεν ξεκλειδωνει με το τζειλμπρεικ το κινητο το συγκεκριμενο ετσι οπως το εννοεις εσυ. Θελει custom ipsw γιατι προφανως ειναι στην 1.59.00 baseband. Γεγονος σπανιο και τυχερο. Αστο ησυχο εκει που ειναι. Χωρια το οτι το 7 ειναι αργο σε τεσσαρι. Κατσε καλα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας. Επειδή δεν μου αρέσει να ανοίγω νέα topic, συνήθως επιλέγω κάποιο το οποίο να είναι σχετικά κοντά στην απορία μου. Στο προκείμενο…

Θα κάνω jailbreak την Κυριακή το κιν. μου (iPhone 4 firmware 6.1.3), αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Δεν θέλω να χάσω δεδομένα και save από κάποιες εφαρμογές, αλλά γνωρίζω ότι κατά την διαδικασία του jailbreak θα γίνει το κινητό restore σε νέο .ipsw Πως μπορώ έπειτα να επαναφέρω δεδομένα σε κάποιες από τις εφαρμογές μου.

Ps. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...