Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν αν θελω οταν βγει το κινητο (γιατι μου ειπαν οτι δεν ειναι ακομη καπου διαθεσιμο γιαυτο και δεν εχει τιμη) να μου το παραγγειλουν (με την τιμη που θα χει τοτε). Ο,τι να ναι. 

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Νομίζω είναι διαφορετικό να υπάρχει μια τιμή με μια προσφορα και να είναι πολύ μικρότερη τις κανονικής αξιας του προϊόντος όπου υπάρχει δόλος (περισσότερα click κλοπή e-mail κτλ) και κάτι τελείως διαφορετικό προϊόν με μηδενική αξια.

Μέχρι τώρα ο γερμανός δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.. Απλά δεν περάστηκε ΚΑΘΟΛΟΥ η τιμή.. άρα όπου BLANK = 0

Κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας πιστεύοντας ότι θα τους πιάσουμε κορόιδα και μειώνουμε την νοημοσύνη την δικια μας ροτόντας από ΤΩΡΑ .. τι θα κάνουμε σε περίπτωση που ΔΕΝ το στείλουν.

Είναι μονο συσκευη (δεν είναι στην κατηγορια συνδέσεις). Με την ίδια λογική κάποιος μπορεί να αγοράσει 1000 τεμάχια και να πει τα θέλω γιατί τα παρήγγειλα.

Πρέπει να ξεχωρίσουμε τις προσφορές απο το ΛΑΘΟΣ που έγινε εδώ.

Για οσους πιστεύουν οτι ειναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ απλα παρτε τηλέφωνο και ρωτήστε. Αφου ειναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ θα σας το πουν.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι εννοειται οτι θα 'ταν πιστολι αλλα το θεμα ειναι οτι με ξενερωσε το γεγονος οτι "Να σας το παραγγειλω για οταν βγει διαθεσιμο?" (Σε καποια αγνωστη τιμη δηλαδη).. Αυτο ηταν το "ο,τι να 'ναι". 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι εννοειται οτι θα 'ταν πιστολι αλλα το θεμα ειναι οτι με ξενερωσε το γεγονος οτι "Να σας το παραγγειλω για οταν βγει διαθεσιμο?" (Σε καποια αγνωστη τιμη δηλαδη).. Αυτο ηταν το "ο,τι να 'ναι". 

Αρα το λαθος ηταν οτι ειχαν το κουμπι ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κανονικά έπρεπε να έγραφε Τιμή αναμένεται. Το 0 κάνει μπαμ ότι θέλουνν παραγγελίες-συλλογή στοιχείων.

Οσο υπαρχουν ατομα που θα δινουν τα στοιχεια τους σε αγορές κινητών με 0 τιμη.. τοσο θα το κανουν (αν και πιστευω οτι το λαθος ειναι αυτο που ειπα παραπανω)

• Like 1
Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει -δεν το εχω προχειρο τωρα- οτι αντστοιχο λαθος ειχε γινει και στα Best Buy ( τι συγκρινω τωρα ε??) στην Αμερικη οπου μεσα σε 10 λεπτα ειχαν τρελλες παραγγελειες ΑΛΛΑ το καταστημα τους τα εστειλε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ζητησε και συγνωμη!!!!

Εδω μην περιμενουμε τετοια πραγματα....

• Like 1
Δημοσ.

τσαμπα προσωπικα δεδομένα μαζέυουν παλι, ουτε καν ανοιγω τη σελίδα...

Χαζομάρα μου που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα.

Έχεις δίκιο.

Δημοσ.

τσαμπα προσωπικα δεδομένα μαζέυουν παλι, ουτε καν ανοιγω τη σελίδα...

+1000

τοσο ευκολα προσπικα στοιχεια δεν μαζευεις ευκολα, και μαλιστα με την συγκαταθεση του καταναλωτη!!!

Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει -δεν το εχω προχειρο τωρα- οτι αντστοιχο λαθος ειχε γινει και στα Best Buy ( τι συγκρινω τωρα ε??) στην Αμερικη οπου μεσα σε 10 λεπτα ειχαν τρελλες παραγγελειες ΑΛΛΑ το καταστημα τους τα εστειλε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ζητησε και συγνωμη!!!!

Εδω μην περιμενουμε τετοια πραγματα....

Για ποιο λογο ζήτησε συγνωμη;

Δημοσ.

Μπαμ κανει οτι προκειται γι' αυτο που ειπε ο "paylidis"... ο αλλος λεει να το κυνηγησουμε... οτι ναναι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...