Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum!

Ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να κανουμε κατι,πχ να βαλω καποιον driver,ωστε να αγανωρισει το chip γραφικων που λεει στην περιγραφη οτι εχει αυτος ο επεξεργαστης (radeon hd 8470d). Ρωταω γιατι στο google earth πχ με πεταει εξω και μου λεει να βαλω την καινουρια εκδοση direct x και στα win7 64bit δεν μου ενεργοποιει το aero.το οποιο και εβαλα (direct x11).A,να μην ξεχασω εχω κανει install τον driver απο το site της amd (13.11 εκδοση)

Δημοσ.

Ναι τωρα το εστησα!Και βασικα εχω κατεβασει ολους τους drivers,και ποιο παλιους, που δινει διαθεσιμους στο site η amd oταν βαζω τα χαρακτηριστικα που πρεπει ωστε να μου βγαλει συμβατους drivers..Ακομα βεβαια δεν εχω εγκαταστησει το sp1 των windows 7..Παιζει καποιο ρολο?

Δημοσ.

Τους drivers της μητρικής τους περάσατε ?

Επανεκκίνηση έγινε ? (για καλό και για κακό)

Στη  διαχείριση συσκευών θα δείχνει αν την βλέπει σωστά ή όχι (προσαρμογείς οθόνης)

Δημοσ.

Ναι περασα και τους τελευταιους drivers απο την μητρικη και resatrt γινανε!

Στην διαχειριση συσκευων στον προσαρμογεα,μου λεει : τυπικος προσαρμογεας γαφικων vga

Δημοσ.

Δωσε ενα link απ'τους οδηγους της AMD που κατεβασες. Επισης κατεβασε απ'το site της εταιριας της Μητρικης τους τελευταιους διαθεσιμους οδηγους, για τα παντα. 

Δημοσ.

Λοιπον αυτο εχω κατεβασει απο drivers στο site της amd:http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64

Και απο την μητρικη πηγα και κατεβασα τους drivers πριν..

Στην διαχείριση συσκευων που πηγα που λεει: τυπικος προσαρμογεας γαφικων vga..

Δημοσ.

αν γραφει τυπικος προσαρμογεας γραφικων vga δε την βλεπει τη καρτα-ενσωματωμενη  σωστα το συστημα σου !!

επρεπε να λεει το μοντελλο σωστα που εχεις πχ  7870 !!

αν εχεις περασει τον σωστο driver δοκιμασε  και χειροκινητα να κανεις  την εγκατασταση  ξανα μηπως και τη δει σωστα!!

δηλαδη πας στη διαχειριση συσκευων εκει που λεει για τη υποτιθεμενη καρτα σου και της δινεις εσυ να δει εκει που εχει εγκαταστησει τον driver το συστημα σου πχ c:\ amd 

Δημοσ.

Σαινομπι, οχι πουθενα δεν μου βγαζει θαυμαστικό,που απ οτι ξερω ειναι οτι κατι δεν εχει περασει καλα απο τους drivers..

ultraex2003 μολις το εκανα αυτο που ειπες αλλα παλι μου λεει  οτι το καλυτερο λογισμικο προγραμματος  οδηγησης γιαυτην την συσκευη ειναι ηδη εγκατεστημενο 

Τι αλλο να θελει το ρημαδι?! Μηπως επειδη ακομα δεν εχω πεσασει το sp1 των windows?

H απλα επειδη δεν ειναι ξεχωριστη η καρτα ετσι θα το ΄διαβαζει΄ ?

Δημοσ.

Καταρχήν κάνε όλα τα updates των windows. Οι τελευταίοι catalyst θέλουν .net framework 4.5.1 για να δουλέψουν σωστά.

Αφού κάνεις τα updates (SP1 κλπ) πήγαινε βρες την κάρτα στο device manager (απο την στιγμή που στην βλέπει σαν standard vga - δεν την έχει δει σωστά), κάνε δεξί κλικ, uninstall, και τίκαρε το κουτάκι που λέει delete driver software. Καπάκι, ξαναπέρνα τους τελευταίους drivers και θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για το χρονο σας!Βρηκα την ακρη..Κατεβασα ενα μεγαλο chipset driver για την μητρικη ,γυρω στο 1,5 giga!Δεν περιμενα να ειναι αυτο γιατι ειχε και κατι utilities μεσα..τεσπα ολα καλα λοιπον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...