Προς το περιεχόμενο

Laptop Samsung ATVIBOOK9 LITE NP905S3 Quad 13,3" 499€ @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Toshiba αν δεν κανω λαθος εχει καλυτερη γραφικων, καλυτερο επεξεργαστη (το βασικο μειον του Samsung) κι εχει dvd drive.

Το Samsung απο την αλλη ειναι πολυ πολυ πιο λεπτο και κατα 300gr πιο ελαφρυ. Δυστυχως ομως απο τεχνικα χαρακτηριστικα δε βρηκα κατι..

Αν καποιος ειναι καλυτερος γνωστης απο εμενα, που δεν ειμαι καλος, παρακαλω να βοηθησει!

Δημοσ.

Αυτό που προσωπικά με προβληματίζει είναι ο επεξεργαστής του! Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα, ενώ σήμερα που πέρασα και το είδα (απίστευτα λεπτό!) στη βαθμολογία των Windows στο αντίστοιχο πεδίο του έβαζε 4.5!! Είναι σίγουρα αρκετά άσχημο, είναι και απαγορευτικό ουσιαστικά;

Θεωρώ πως σίγουρα είναι σε προσφορά γιατί τα 13-14άρια βαράνε τρελά στην τιμή, αλλά φοβάμαι μη σέρνεται.. Π.χ. εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης καθώς χρησιμοποιώ office, pdf reader, κανένα vpn και browsing, αλλά σίγουρα 10-15 καρτέλες ως standard (ενίοτε και αρκετά περισσότερες) - εννοείται σε αυτά και youtube. Απλά επειδή θα το έχω κάθε μέρα όλη μέρα, ενώ βολεύει για τις μετακινήσεις αν είναι σπαστικό ακόμη κι αν κάνει κάπως τη δουλειά δεν έχει νόημα.. Από την άλλη φοβάμαι πως σε αυτήν την τιμή δύσκολα θα βρω καλύτερο.                    σωστα φιλε μου ο επεξεργαστης που ειναι και το κυριοτερο θα ψυλοσερνεται

Δημοσ.

Πάντως η τιμή στο παρακάτω που είχα ανεβάσει πριν λίγες μέρες ισχύει ακόμη. Γενικά το θεωρώ καλύτερο value.

http://www.insomnia.gr/topic/509816-lenovo-ideapad-u410-touch-14i74g500gnvidia-710m-499%CE%BB%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC/?do=findComment&comment=52831881

Δημοσ.

Πάντως η τιμή στο παρακάτω που είχα ανεβάσει πριν λίγες μέρες ισχύει ακόμη. Γενικά το θεωρώ καλύτερο value.

http://www.insomnia.gr/topic/509816-lenovo-ideapad-u410-touch-14i74g500gnvidia-710m-499%CE%BB%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC/?do=findComment&comment=52831881

Αναμφίβολα έχεις δίκιο. Το παρακολουθούσα το λαπτοπ και το θέμα. Κάποια στιγμή βγήκε και το i3 του Link.png Site: προσφορά στο eshop αλλά δε το πρόλαβα.

Αλλά δυστυχώς θέλω να πάρω κάτι απο Ελλάδα για να βάλω δόσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...