damos7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια,ας μπω στο θεμα μας τωρα.Ο αδερφος μου θελει να παρει κινητο στο μπατζετ των 170-200 ευρω(android κατα προτιμηση).Το θελει για λιγο browsing,αλλα περισσοτερο για παιχνιδια.Εγω του ειπα σε αυτα τα λεφτα να παει σε windows phone αλλα δεν θελει με τιποτα.Εγω του προτεινω xperia l,xperia m,zte blade v.Θα του ελεγα να παρει το motorola g αλλα δεν εχουμε την δυνατοτητα να παραγγειλουμε εκτος Ελλαδος,δυστυχως.Εσεις τι εχετε να μου προτεινετε?Ευχαριστω.
gridinio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 To L είναι το πιο τίμιο κινητό από αυτά που έχεις ξεχωρίσει καθώς έχει έχει οθόνη 4,3 ιντσών με φωτεινές και καθαρές εικόνες ,με κάμερα 8 MP και με πολύ καλή νυκτερινή λήψη και ευκρίνεια καθώς η τεχνολογία HDR στις φωτογραφίες προσφέρει φυσικά χρώματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού . Έχει μπαταρία stamina που εντοπίζει πότε δεν λειτουργεί η οθόνη και απενεργοποιεί τις λειτουργίες που δεν χρειάζεσαι, ενώ διατηρεί τις ειδοποιήσεις που θές . το μόνο που συγκρίνεται με το L είναι το motorola g
disqualified Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 το xperia L δεν είναι ασχημη επιλογή για android σε αυτό το Budget
kataramenos32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Τον τελευταιο καιρο καθε μα καθε μερα ανοιγει καινουριο θεμα για αγορα smartphone μεχρι 200€.Πραγματικα εχω την απορια αν εχει διαβασει εστω και ενας τα προηγουμενα θεματα πριν ποσταρει 1
Beerloah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Αν κάνεις μια γρήγορη έρευνα στο Insomnia και πιο συγκεκριμένα στον τομέα "smartphones", θα διαπιστώσεις ότι στο/για budget που αναφέρεσαι, υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα - συμπεριλαμβανομένων και του Sony Xperia L που πρότειναν τα παιδιά από πάνω, smartphone που προτείνω και εγώ για την περίπτωσή σου.
damos7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας παιδια.Θα τα μεταφερω στον αδερφο μου και λογικα θα παρει το l.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα