Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σίγουρα αν είχα λεφτά θα έπαιρνα μια Gaggia, αλλα επειδή δεν τα έχω... Επίσης επειδή δεν ήξερα αν θα την αξιοποιούσα προτίμησα να πάρω μια πολύ φθηνή που να φτιάχνει αξιοπρεπή καφέ και μετά αν "κολλήσω το μικρόβιο" να πάρω μια καλύτερη. Πάντως είμαι ευχαριστημένος με το καφέ που φτιάχνει(όπως και άλλοι, απο οτι λενε και οι κριτικές)...

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επειδή έχω και εγω την baby θα ψαχτειτε πολυ για να σας πετύχουν σε καφεκοπτειο το ιδανικό αλεσμα,εγω ποτέ δεν μου το κατάφεραν ούτε star back (απαράδεκτος καφές ) ούτε άλλο ,όσπου ένας γνωστης μου είπε δεν θα σου αλεσω τον καφε στο grinder αλλα θα σου δώσω απο τον άλλο μύλο που βάζω στην επαγγελματική καφετέρια που έχω για τους πελάτες , και για πρώτη φορά ήπια καφε με μισό πόντο καιμακι όχι αφρό . Αλλιώς μύλο .

• Like 1
Δημοσ.

Στο greekespresso έχει άπειρες πληροφορίες. Εγώ έχω μια Gaggia Baby και έναν μύλο Ascasο II και ένα tamper made by knock και πίνω κάθε μέρα απίστευτο καφέ. Αν κάποιος έχει τρέλα, αξίζει!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω και εγω την baby θα ψαχτειτε πολυ για να σας πετύχουν σε καφεκοπτειο το ιδανικό αλεσμα,εγω ποτέ δεν μου το κατάφεραν ούτε star back (απαράδεκτος καφές ) ούτε άλλο ,όσπου ένας γνωστης μου είπε δεν θα σου αλεσω τον καφε στο grinder αλλα θα σου δώσω απο τον άλλο μύλο που βάζω στην επαγγελματική καφετέρια που έχω για τους πελάτες , και για πρώτη φορά ήπια καφε με μισό πόντο καιμακι όχι αφρό . Αλλιώς μύλο .

Ετσι ειναι...

Στο greekespresso έχει άπειρες πληροφορίες. Εγώ έχω μια Gaggia Baby και έναν μύλο Ascasο II και ένα tamper made by knock και πίνω κάθε μέρα απίστευτο καφέ. Αν κάποιος έχει τρέλα, αξίζει!

Ακριβο σπορ τελικα.

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο καφέ πίνεις. ΑΝ πίνεις πολύ καφέ (εμείς οικογενειακώς πίνουμε περίπου 4-6 διπλούς την μέρα) συμφέρει πολύ περισσότερο από κάψουλες και σίγουρα από το να παίρνεις έξω καφέδες. Και φυσικά η γεύση είναι εξαιρετική!

Δημοσ.

Ascasο II απο που και ποσο;

Δημοσ.

Εδώ http://www.barista.gr/Coffee-Grinders/Ascaso-Coffee-Grinders/ascaso-i-mini-i-2-conic-black-white

Τους προτείνω γιατί από εκεί πήρα κι εγώ και έχω καλές εντυπώσεις

κι επίσης μου είχαν βάλει δωράκι 1Kg καλό καφέ που χρησίμευσε πάρα πολύ στην εύρεση

μιας πρώτης ρύθμισης του μύλου

Το σπορ είναι λίγο ακριβό αλλά όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω πίνεις καλύτερο καφέ από οτι

στην πλειοψηφία των καφετεριών έξω και μακροχρόνια θα κάνεις και απόσβεση.

Άσε που μπορεί να κολλήσεις κι εκεί μικρόβιο για modding...χεχεχε

Δημοσ.

Ο καλός σπιτικός espresso θέλει εξοπλισμό που ξεκινά τουλάχιστον από 300 ευρώ για πακέτο μηχανή + μύλο. Αυτές οι λύσεις αφορούν τους μερακλήδες, αυτούς που έχουν σκοπό να αφιερώνουν τουλάχιστον 10 λεπτά για το κόψιμο, την παρασκευή και τον καθαρισμό της μηχανής.

Αν ο ενδιαφερόμενος είναι τύπος "ένα καφέ στα γρήγορα, έχουμε και δουλειές", τότε ΔΕΝ προτείνω τέτοιες λύσεις!

Καλύτερα γι' αυτόν μια λύση κάψουλας...

• Like 1
Δημοσ.

http://www.barista.gr/ascaso%20i2%20d Αυτόν έχω εγώ σε μαύρο. Γενικά θέλει ένα 10λεπτο να ζεστάνεις την μηχανη. ΤΟ καθάρισμα το έχω αμελήσει κακώς...  :unsure:

Γενικά το μοναδικό πλεονέκτημα που προσφέρει η κάψουλα είναι ευκολία. Για την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών αυτό είναι αρκετό.  :mellow:

Δημοσ.

http://www.barista.gr/ascaso%20i2%20d Αυτόν έχω εγώ σε μαύρο. Γενικά θέλει ένα 10λεπτο να ζεστάνεις την μηχανη. ΤΟ καθάρισμα το έχω αμελήσει κακώς...  :unsure:

Γενικά το μοναδικό πλεονέκτημα που προσφέρει η κάψουλα είναι ευκολία. Για την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών αυτό είναι αρκετό.  :mellow:

Πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι και χρονο μηδεν η καψουλα ειναι μεγαλη ευκολια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...