Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα λογια και τα σχολια εδω ειναι περιττα

Οποιος προλαβει προλαβε

http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=swm_SSD_1?ie=UTF8&node=350613011&pf_rd_p=455690767&pf_rd_s=nav-sitewide-msg&pf_rd_t=4201&pf_rd_i=navbar-4201&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1RR23AEAZ8KBH4P9W72N

Βαζω το κεντρικο λινκ που την εχει πρωτη μεσα απο τα amazon deals

Μη ξεχασετε να βαλετε GBP (και οχι ευρω) στο checkout

Skroutz απο 245 ευρω

http://www.skroutz.gr/s/2188/Gaggia-Classic.html?from=most-popular&keyphrase=gaggia+classic

Υποψη ερχεται με αγγλικο καλωδιο-πριζα (ειναι τυπου σαν αυτο που μπαινει στο τροφοδοτικο των pc οποτε αν εχετε καποιο spare κανει και αυτο)

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 4
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φιλέ είσαι θεός.σχεδόν κάθε μέρα το τελευταιο 3μηνο κοίταγα την τιμή της καφετιερας!νασάι καλά που το ποσταρες!!εδώ τα παλικάρια ζητούσαν 285τοσο καιρό..το 245 σήμερα ξεφυτρωσε..

• Like 1
Δημοσ.

απλα να εχετε υποψιν πως για να πιειτε καφε στην gaggia θα πρεπει να βρειτε καφεκοπτειο που να ξερει ποσο λεπτο να σας τον αλεσει, ή ακομα καλύτερα να παρετε μύλο.

ξεχαστε τον καφε απο σουπερ μαρκετ τυπου illy κλπ, ακομα κι αν εχετε precurised φιλτρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο;

Ειχα γραψει κατι μου το εμφανισε 2 φορες(σαν διπλο post) εβαλα στο ενα ακυρο και το αλλο μετα μου το εσβησε.

Απαντουσα στον φιλο optimusevenup( :-D) οτι και μια Accademia την κανει σκουπιδι την brera αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με μια μηχανη των 180,00 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

απλα να εχετε υποψιν πως για να πιειτε καφε στην gaggia θα πρεπει να βρειτε καφεκοπτειο που να ξερει ποσο λεπτο να σας τον αλεσει, ή ακομα καλύτερα να παρετε μύλο.

ξεχαστε τον καφε απο σουπερ μαρκετ τυπου illy κλπ, ακομα κι αν εχετε precurised φιλτρο.

Πολυ σωστος ο φιλος! Πονεμενη ιστορια! Δυο λυσεις υπαρχουν γι αυτην την περιπτωση.

Η 1η ειναι να δωσεις αλλα τοσα και να παρεις εναν μυλο της προκοπης

και η 2η ειναι αυτη που προτεινε ο φιλος, δηλαδη να σου κοψει καφεκοπτειο τοσο λεπτο οσο κοβουν και οι καφετεριες.

Αν εχετε και κανα φιλο σε καφετερια και σας τον κοβει στον μυλο του ακομα καλυτερα.

Δημοσ.

Για αυτήν την καφετιέρα μιλάτε? http://www.amazon.co.uk/dp/B0000C72XS/ref=gb1h_tit_c-2_4907_84c14fea?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1ZQXQJRBSA67MWVD0J5A&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=451354907

εμένα μου την βγάζει 139.99 λίρες...

ωπ γράψε λάθος, ξέχασα τα μεταφορικά!

Δημοσ.

το φίλτρο είναι pressurized ή όχι?

Ειναι αλλα αν θες αλλαζει πανευκολα με αλλο non-pressurized

7 ευρω κανει

Δημοσ.

στα starbucks σας τον κόβουν όσο θέλετε πάντως

δυστυχως δεν νιωθουν ολοι εκει να κοψουν για gaggia..

εχω παρει κι εχει παει ακλαφτος 2-3 φορες..

χωρις να θελω να κανω διαφημιση, ο λουμιδης στην κηφισια μου τον αλεθει (συνηθως) αρκετα καλα για την baby dose μου.

Ειναι αλλα αν θες αλλαζει πανευκολα με αλλο non-pressurized

7 ευρω κανει

νομιζω τα 2 μαμισια που εχει μεσα ειναι non-pressurized, και το πουλανε εξτρα το pressurized

πχ κατι τετοιο

http://www.wholelattelove.com/Gaggia/ga_pressurized_filter_basket.cfm

τουλαχιστον εμενα οταν την ειχα παρει απο media markt μου το ειχαν δωσει εξτρα δωρο.

Δημοσ.

Και εμενα μια baby class δεν ειχε το non-pressurized που βασικα δεν χρειαζεται αν εχεις καλοκομμενο καφε.

Μαλιστα για οσους θελουν μια καλη εκχυλιση το απλο ειναι μονοδρομος...

Δημοσ.

Ποπο ρε παιδιά, φωνάχτε τις αυτές τις προσφορές, στείλτε σπάμ σε όλο το Insomnia, sms, ανοίχτε τις σειρήνες στην τελική!

Τόσο καιρό την έψαχνα σε καλή τιμή και την έχασα, και δεν εξαντλήθηκε κάν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...