poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχει ενώσει κανείς σκληρό δίσκο σε HFS+ format πάνω στο speedport δουλευει; στο.manual λογικα μπορεις να δεις τι file system υποστηριζει το ρουτερ.επισης μην περιμενεις τρελλες ταχυτητες ουτε καν usb 2.και επισης θα πρεπει να κανεις ρυθμισεις και στο ρουτερ για να χει τον δισκο αν οι ρυθμισεις δεν ειναι κλειδωμενες.και το βασικο να δεις αν παιρνει πανω δισκο γιατι μπορει πχ να παιρνει 3g usb stick ή μονο Printer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εχω βαλει ote vdsl 50 μπορειτσι να μου πειτε μου μπσινω να δω τη ταχητητα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εχω βαλει ote vdsl 50 μπορειτσι να μου πειτε μου μπσινω να δω τη ταχητητα μου στην σελιδα του ρουτερ θα μπεις και καπου θα σου γραφει ποσο συγχρονιζει το ρουτερ οπως και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.192.168.1.1 ειναι η Ip.επισης καλο θα ηταν να εχεις περασμενο και το τελευταιο firmware διοτι διορθωνουν αρκετα καθε φορα με το firmware.εχει κατι θεματακια με το port forward αλλα οκ μπορει να εχει βγει και αλλο firmware απο τοτε η να βγει καποια στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εχω το τελευταιο Οκ το μεσηημερι θα το δω και θα σου τα στειλω τα χαρακτηριστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εχω το τελευταιο Οκ το μεσηημερι θα το δω και θα σου τα στειλω τα χαρακτηριστικα αν εχεις vdsl τοτε αυτο προσεχε https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-wireless-n300-gigabit-adsl-vdsl-pstn-isdn-modem-router-p-PER.617472 και ξενιασατε κανονικα οπως εκανα εγω και το αφησα στην ακρη το speedport w 24v ci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-wireless-n300-gigabit-adsl-vdsl-pstn-isdn-modem-router-p-PER.617472 και ξενιασατε κανονικα οπως εκανα εγω και το αφησα στην ακρη το speedport w 24v ci αν καποιος δεν εχει Voip και μπορει να το αλλαξει υπαρχουν απειρες επιλογες για ολα τα λεφτα.αν ομως εχει voip τοτε ή θα πρεπει να βαλει ρουτερ απο πισω και να παιξει bridge ή pppoe passthrough ή να ζητησει απο τον οτε να του αλλαξεις το speedport 724 με το speedport 2 entry ή το αναποδο μπας και λυσει τα θεματα του.αν το θεμα του ειναι το wireless μπορει να βαλει ενα access point ή να βαλει ενα παλιο adsl router να κανει το ασυρματο κομματι(να παιξει σαν access point)δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Σε bridge δεν παίζει το voip με τίποτα. Είτε PPPoE passthrough και άλλη κλήση ΡΡΡ, είτε να συνδέεται μέσω άλλου router (αλλά 2πλό ΝΑΤ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σε bridge δεν παίζει το voip με τίποτα. Είτε PPPoE passthrough και άλλη κλήση ΡΡΡ, είτε να συνδέεται μέσω άλλου router (αλλά 2πλό ΝΑΤ). η cyta οσο ξερω και η hol το αφηναν να παιξει με bridge.Η forthnet δεν το αφηνε.ουτε ο οτε το αφηνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Στον ΟΤΕ βγαίνει από το ίδιο VC, μέσω της σύνδεσης στο διαδίκτυο, σε αντίθεση με Cyta και HOL. Βάζοντάς την σε bridge, χάνεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο και μαζί η τηλεφωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Στον ΟΤΕ βγαίνει από το ίδιο VC, μέσω της σύνδεσης στο διαδίκτυο, σε αντίθεση με Cyta και HOL. Βάζοντάς την σε bridge, χάνεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο και μαζί η τηλεφωνία. νομιζα οτι το βγαζουν απο αλλο Pvc οπως ολοι οι παροχοι.και η Forthnet δεν δινει bridge αλλα το εχει σε 8/36.ναι θα μπορουσε να γινει bridge αλλα δεν το δινουν σαν λυση οσο ξερω στην παρουσα φαση.νομιζα οτι ο οτε το δινει σε αλλο vc.Πχ 8/37 αφου νομιζω 8/36 ειναι το Iptv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το καλό είναι ότι η συσκευή του μπορεί να δουλέψει ως απλό router μεσω θύρας WAN, οπότε έχουμε επιλογές ανάλογα πως θέλει κανείς να στήσει το δίκτυό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 βοηθαει και το Pppoe passthrough Οπως ειχες πει.τωρα να το βαλει καποιος σαν ρουτερ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αν μπροστά μπει μια συσκευή που εχει δυνατότητα PPPoE passthrugh, τότε το Speedport κανει ταυτόχρονη κλήση ΡΡΡ ως απλό router. Αν η πρώτη δεν έχει την δυνατότητα, τότε παλι μπορει να μπει πισω από αυτήν ως απλό router, παίρνοντας πρόσβαση μέσω αυτής, μόνο που τώρα έχουμε διπλό ΝΑΤ, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikitas tsi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Kαλημερα,εχω κι'εγω αυτο το ρουτερ. Τι ρυθμισεις πρεπει να του κανω ωστε να παιξει ενα usb 3g ths wind ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα