poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 σελιδα 77 του manual https://www.ote.gr/documents/10280/41674657/Manual_SpeedportW724VType+Ci_OTE_EN.pdf/3e434c45-e287-475a-8336-8b52f6d81c88 77 Με την αριθμηση οχι του acrobat reader αλλα του ιδιου του manual.αφου σου ειπα ψαξε για icmp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaderD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 σελιδα 77 του manual https://www.ote.gr/documents/10280/41674657/Manual_SpeedportW724VType+Ci_OTE_EN.pdf/3e434c45-e287-475a-8336-8b52f6d81c88 77 Με την αριθμηση οχι του acrobat reader αλλα του ιδιου του manual.αφου σου ειπα ψαξε για icmp xmmmmmmmmmmmm Τι βλάκας...είμαι ! Μάλιστα Οκ το ειδα στο manual ..Δεν το είχα σκεφτεί έτσι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 σαν icmp το γραφει συνηθως(σπανια Ping) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaderD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 σαν icmp το γραφει συνηθως(σπανια Ping) Μα το κοίταξα στο manual και σαν icmp και σαν pinggggggggggggg Η στραβός είμαι στραβά αρμενίζωωωωωω... Ευχαριστώ πάντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζα οτι δεν το ειχες ψαξει καν .και εγω το googlare σαν Ping Σε Wan δεν βρηκα κατι μετα κατεβασα Manual εψαΞα icmp και να το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα..παιδια εχω ενα προβλημα με το εν λογω ρουτερ... ειχα ανοιξει μια πορτα και σε tcp και σε udp. μετα απο μια διακοπη ρευματος επαψε να δουλευει και πηγα να το ξανακανω.. ωστοσο οταν ενεργοποιω το ενα (π.χ. το tcp) μετα οταν προσπαθω να ενεργοποιησω το αλλο (π.χ. το udp), αλλα δε μου το επιτρεπει και μου βγαζει μια προειδοποιηση που λεει "Duplicated rule already exists". εσβησα ολα τα ports και προσπαθησα να το ξανακανω τιποτα...ανοιξα πρωτα το udp κ μετα προσπαθησα για το tcp τιποτα... εχετε καμια ιδεα τι φταιει...; ευχαριστω εκ των προτερων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 δεν σου δινει δυνατοτητα να ανοιξεις το ιδιο port απευθειας σε all δηλαδη και tcp και udp? επισης ασχετο με το θεμα σου αλλα περνα και το τελευταιο firmware update για το εν λογω ρουτερ απο το site του οτε.κανονικα δεν θα πρεπε να στο βγαζει εκτος αν εχει επιλογη για tcp + udp και σε υποχρεωνει να ανοιξεις και τα 2 με ενα rule και οχι με ενα διαφορετικο. καλησπέρα..παιδια εχω ενα προβλημα με το εν λογω ρουτερ... ειχα ανοιξει μια πορτα και σε tcp και σε udp. μετα απο μια διακοπη ρευματος επαψε να δουλευει και πηγα να το ξανακανω.. ωστοσο οταν ενεργοποιω το ενα (π.χ. το tcp) μετα οταν προσπαθω να ενεργοποιησω το αλλο (π.χ. το udp), αλλα δε μου το επιτρεπει και μου βγαζει μια προειδοποιηση που λεει "Duplicated rule already exists". εσβησα ολα τα ports και προσπαθησα να το ξανακανω τιποτα...ανοιξα πρωτα το udp κ μετα προσπαθησα για το tcp τιποτα... εχετε καμια ιδεα τι φταιει...; ευχαριστω εκ των προτερων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δν εχει all.. Και την 1η φορα ετσι το ειχα ανοιξει... Μια για tcp και μια για udp.. το τελευταιο firmware εχω... :/ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ριξτου ξανα ενα hard reset ειτε απο το πισω μερος ειτε μεσα απο το μενου.και κανε και ενα print screen αμα θες να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 του εριξα κ ενα hard reset...τιποτα παλι... να και το print screen.. ευχαριστω για τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 θα πρεπε να παιζει.στο atm_connx υπαρχει κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 θα πρεπε να παιζει.στο atm_connx υπαρχει κατι αλλο? οχι, μονο αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 μονο και μονο για το γαμωτο.δοκιμασε με αλλο browser μηπως τρωει καποιο σκαλωμα.δεν βλεπω κατι λαθος.και τοσα ατομα το εχουν.δεν εχω και καποιο εδω για να το δω στην πραξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 <p>μονο και μονο για το γαμωτο.δοκιμασε με αλλο browser μηπως τρωει καποιο σκαλωμα.δεν βλεπω κατι λαθος.και τοσα ατομα το εχουν.δεν εχω και καποιο εδω για να το δω στην πραξη.</p> Το εχω δοκιμασει και αυτο.... και με chrome και με mozilla, μεχρι και ie δοκιμασα... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.δοκιμασε πρωτα σε udp και μετα σε tcp να δουμε.δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω εκτος αν ειναι κατι που δεν το βλεπω.και σιγουρα δεν φταιει το hard reset ουτε κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα