soza Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Χαιρετώ όλους... Έχω ένα πρόβλημα με τα win xp: Είχα 2 χρήστες ο ένας ήταν ο Administrator κι ο άλλος user που είχε πλήρη δικαιώματα (ήξερε και το pass του admin), με συνέπεια o user να σβήσει όλα τα αρχεία που είχε ο χρήστης Admin άλλα και τον δεύτερο χρήστη user και να φτιάξει έναν άλλο τυχαίο με άλλο όνομα δηλαδή. Το θέμα μου είναι ότι χρειάζομαι τα αρχεία που είχα στον χρήστη Admin κι αν γίνεται να δω τι κινήσεις έγιναν και πότε, το ιστορικό δηλαδή ή και των δυο χρηστών. Έχω πάει στην Διαχείριση -> Προβολή συμβάντων, άλλα δεν έχει την επιλογή "αρχεία καταγραφής των windows" για να μπορέσω να δω τι έγινε και πότε. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει κάποιον τρόπο μπας και βρω τ' αρχεία μου και καταφέρω και κινήσω νομικές διαδικασίες προς τον χρήστη που το έκανε (τον ξέρω άλλα δεν έχω αποδείξεις), είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθούν τα αρχεία μου!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
nikomas50 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εν πρώτοις καλό θα ήταν να σταματήσεις τη χρήση του υπολογιστή ώστε να μην επικαλυφθούν τα παλιά αρχεία από νέα αντίστοιχα. Επίσης ν' αφαιρέσεις το σκληρό δίσκο, αν αυτό είναι δυνατό, να τον τοποθετήσεις σε άλλο υπολογιστή και να εκτελέσεις απ' αυτόν το Recuva ή άλλο περεμφερές πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων. Φυσικά αν το προηγούμενο δεν είναι εφικτό, εγκατάστησε το Recuva στον υπολογιστή σου και κάνε την ανάκτηση των αρχείων. 1
soza Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Η χρήση του υπολογιστή έχει σταματήσει. Έχω πρόγραμμα για ανάκτηση αρχείων (recovery pro). Αρχικός σκοπός είναι να δω τις κινήσεις που έγιναν και πότε (αν αυτό είναι εφικτό).
soza Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καμιά άλλη ιδέα-εφαρμογή ξέρει κάνεις να με βοηθήσει???
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που έγινε ήταν δολιοφθορά ή έγινε κατά λάθος; Ο Administrator διαγράφηκε σαν χρήστης ή αυτός που έκανε τη ζημιά πήγε από document and settings και διέγραψε τον φάκελο του admin; Δεν μπορείς να δεις τέτοιες κινήσεις στα win. Τουλάχιστον δεν ξέρω να υπάρχει κάτι τέτοιο, ιδίως στα xp. Αν έτρεχες κάποια server έκδοση ίσως να γινόταν. Ο μόνος τρόπος που ξέρω για να δεις τι ακριβώς έγινε από τον user είναι να ανακρίνεις τον ίδιο τον user!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα