Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol

το scalping δεν ειναι ελληνικη πατεντα, και φυσικα προκειται περι πωλησης ιδιωτικης περιουσιας οποτε δεν παιζουν φπαδες κλπ που λετε.

το μονο χαρακτηριστικο του Ελληνα που βλεπουμε να αποτυπωνεται εδω, ειναι αυτο που δεν προνοει και μετα γκρινιαζει...

ΓΕΝΙΚΑ, αυτη η χωρα θα ηταν σε πολυ καλυτερη μοιρα αν το απο πανω χαρακτηριστικο δεν ηταν τοσο διαδεδομενο.

και οπως εχω πει, το δικο μου το δινω ανημερα χριστουγεννων δυο πεντακοσουρες κολαριστες! αλλα στον PDS13 ΚΑΙ ΜΟΝΟ! :D

Πες τα ρε φιλε...Και εγω αυτο ειπα για το κλαμα...Οποιος δεν εκανε αυτο που επρεπε να κανει (προπαραγγελια) τωρα κλαιει και του φταιει ο ιδιωτης....

Δημοσ.

Καλά παιδιά!! Είδα κάποιες αγγελίες αίσχος, με "super bundle" οχι σφραγισμένο. Κάποιος είπε να βγάλει το δώρο Χριστουγέννων με την τεχνική της μαυρης αγοράς !!! Καλά τωρα σοβαρά ; υπαρχουν κοροίδα που θα παρουν ανοιχτό προιον με αξια αγοράς 509 ευρώ στα 600+ ;  Δεν μπορούν να περιμένουν ;  Δεν πάμε καλά !!!!  

• Like 2
Δημοσ.

Πάρτε θέμα έδω, θέλει πάνω απο 500 τουλάχιστον.

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/224932-playstation-4-jet-black-500gb-killzone-pack/

Αλλά, με γεια του και χαρά του παλικαριού. να ζητάσει και χιλιάρικο αμα γουστάρει.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είναι αυτός που θα το αγοράσει δεν ξέρω.....

• Like 1
Δημοσ.

Ε αυτό λεμε !!! Αμα εισαι Λακαμάς και μωράκι που δεν μπορεί να περιμένει ένα μήνα να πάρει  PS4 ασ το ανταλάξει και με κανενα νεφρό. Εμείς εδώ απλά συζητάμε για την κατάσταση.   

Δημοσ.

Ρε φιλε... γιατι να κατηγορουμε τον αγοραστη ?Γουσταρει καποιος θα το παρει...Επειδη ετσι θελει και εχει τα λεφτα...Χειροτερο ειναι που ο καθενας βαζει καπελο στη τιμη οχι που ο αγοραστης παει να το αγορασει...

Στο κατω κατω τι απαιτηση εχεις εσυ προσωπικα ?Ενας ιδιωτης να πουλησει ακριβως στην ιδια τιμη με το καταστημα ?Και γιατι να το κανει αυτο ?Το συγκεκριμενο bundle εχει 440 σε καταστημα.Ζηταει τουλαχιστον 60 Ευρω επανω.Εγω προσωπικα ουτε 1 στο εκατομυριο δεν θα το επαιρνα (πηρα απο καταστημα με την κανονικη τιμη) αλλα στη τελικη ο καθενας κρινει και βαση της τσεπης του.Ας σταματησει αυτη η γκρινια για τις τιμες των ιδιωτων.Οποιος θελει ας παει να αγορασει απο καταστημα (εαν βρει).

Ναι μεν ειναι ανοητο να βαζει κανεις τετοιο καπελο στη τιμη , αλλα αποδεχτειτε το μερικοι , ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και μιλαμε για ενα αγαθο ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ και ΟΧΙ για ειδος πρωτης αναγκης.

Δημοσ.

τρομερα επιχειρηματα για να αγορασετε ....

1 Αυτή τη στιγμή έχει εξαντληθεί σε όλο τον κόσμο ,μέχρι τον Φλεβάρη δύσκολο να έρθει καινούριο stock. Εχει τεράστια ζήτηση και είναι ευκαιρία να το πάρετε για τις γιορτές

2 Επειδή δεν θα μπορέσετε να το βρείτε τους επόμενους 3 μήνες, η τιμή τους είναι στα 600€ το καθένα.

Και σε αποτελειωνουν λεγοντας...Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις. 

ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ???????

• Like 1
Δημοσ.

τρομερα επιχειρηματα για να αγορασετε ....

1 Αυτή τη στιγμή έχει εξαντληθεί σε όλο τον κόσμο ,μέχρι τον Φλεβάρη δύσκολο να έρθει καινούριο stock. Εχει τεράστια ζήτηση και είναι ευκαιρία να το πάρετε για τις γιορτές

2 Επειδή δεν θα μπορέσετε να το βρείτε τους επόμενους 3 μήνες, η τιμή τους είναι στα 600€ το καθένα.

Και σε αποτελειωνουν λεγοντας...Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις. 

ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ???????

χαχαχαχα !!!!

Δημοσ.

να το βαλεις ρε φιλε αγγελια οκ,θες να βγαλεις και κατι παραπανω οκ?? να σου δωσω ενα 20ρικο επειδη θα στο εχουν ζητησει ολοι και εγω το θελω πιο πολυ η γραψε απλα οτι θα το δωσω σε αυτον που θα δωσει παραπανω απο οσο το αγορασα!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...