leonidas_fs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Γεια χαρα παίδες, Το macbook pro μου κάνει πολλά θεματακια με το wifi (αηδιαστικά πολλές αποσυνδέσεις!) απο τότε που γύρισα σε maverick και λέω να κάνω ενα clean install για πρώτη φορά στο mac μου! Όταν αγόρασα το mac είχε περασμένα τα Snow Leopard. Εχω ακόμα το cd. Το θέμα είναι, πώς θα κάνω clean install σε Maverick? Θα χρειαστεί να ξανα-αγοράσω τα Lion? Το clean install θα γίνει με το cd του Snow Leopard? Ευχαριστώ!
haHa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το Mavericks εχει πολλα προβλήματα με το wifi σε αρκετα διαφορετικα μοντελα mac. Τι μιλαμε για για αποσυνδεσεις, τι για υψηλο latency κ χαμενα πακετα.Σε αυτο το κομμάτι θυμιζει beta OS.Το Clean install δεν θα αλλαξει κάτι, ο ιδιος driver θα μπει. Mια λυση ειναι να δοκιμασεις τον driver απο Mountain Lion. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από haHa
ozelot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Όπως σωστά επισημαίνει ο φίλος haHa, το clean install δεν θα αλλάξει κάτι αφού ο driver παραμένει ο ίδιος. Εκτός και κάποια επιμέρους ρύθμιση του OS X προκαλεί το θέμα, κάπως σπάνιο θα έλεγα. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο, περιλαμβάνει αρκετά χρονοβόρες διαδικασίες όμως μπορεί να δώσει λύση στο θέμα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα