polaki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μιας και πλέον έχουν περάσει 2 μήνες από τα Mavericks και όλο το fanboyλίκι μου έχει περάσει... είμαι έτοιμος να τα ξηλώσω και να βάλω πάλι ML μόνο και μόνο για το πρόβλημα του τίτλου. Έχει καταφέρει κανείς να το διορθώσει? Γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος... Το πρόβλημα είναι σε mac mini 2009, και πριν ρωτήσετε μια χαρά είναι όλες οι θύρες μου αφού κάνοντας reboot σε windows 7 (bootcamp), το πρόβλημα ως δια μαγείας χάνεται. Επίσης αναγκάστηκα να βάλω τον παλιό μου δίσκο (προ-SSD εποχές) που είχε πάνω του ML (τελευταία πρόσβαση στον δίσκο αυτόν ήταν πριν κανα χρόνο) και πάλι το USB πέταγε, όσο τελοσπάντων μπορεί να "πετάει" με ταχύτητες USB2... Καμία ιδέα? Δυστυχώς η μεταφορά δεδομένων σε εξωτερικό δίσκο είναι ύψιστης σημασίας για μένα λόγω δουλειάς, οπότε αν δεν βρω λύση πάω πίσω σε ML, και δεν το θέλω γιατί δεν πιστεύω ότι είναι ουσιαστική λύση το πισωγύρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 πολυ περιεργο προβλημα, μηπως με την αναβαθμιση που βγηκε χθες ειδες καποια βελτιωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα