Hal9000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Η τελική έκδοση του OS X 10.9.1 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγα λεπτά για κατόχους Mac συσκευών και όπως φανερώνει ο αριθμός της έκδοσης, περιλαμβάνει κυρίως σημαντικές διορθώσεις σε προβλήματα που έχουν αναφερθεί.Ένα από τα σημαντικότερα είναι η καλύτερη υποστήριξη Gmail λογαριασμών από την εφαρμογή OS X Mail καθώς και διορθώσεις για όσους χρησιμοποιούν προκαθορισμένες ρυθμίσεις στην email υπηρεσία της Google. Στην ίδια εφαρμογή του Mail όπως αναφέρει η Apple υπάρχει καλύτερη αναζήτηση αλλά και μεγαλύτερη αξιοπιστία του συστήματος των Smart Mailboxes. Άλλες αλλαγές αφορούν τη λειτουργία του VoiceOver και προβλήματος που υπήρχε με την εκφώνηση προτάσεων στις οποίες περιλαμβάνονται χαρακτήρες emoji όπως επίσης και η ενημέρωση των Shared Links κατά το άνοιγμα τους στη sidebar του Safari. Όπως πάντα, η αναβάθμιση του OS X είναι διαθέσιμη μέσω του Mac App Store ενώ η Apple κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση του OS X 10.9.1 η οποία είναι σχεδιασμένη για τα μοντέλα MacBook Pro με Retina οθόνη τα οποία είχαν κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2013. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει «συγκεκριμένες βελτιώσεις» με στόχο την καλύτερη σταθερότητα και τη συμβατότητα των συγκεκριμένων συστημάτων. Site: MacRumors
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι αλλαγές θα κάνει στο mail app αλλά ελπίζω να διορθωθεί αυτό το αίσχος που αποτελεί αποτέλεσμα της (μη) συνεργασίας mail app / gmail. Έφαγα πολύ ώρα για να το ρυθμίσω πρόσφατα (πάντα για ΙΜΑΡ μιλάμε) και τελικά πάλι μέτριο αποτέλεσμα έχω. πχ Ετοιμάζω ένα draft και κάτω στο activity γίνεται της τρελής από incoming & outgoing messages!!! Για τη μετάβαση από ΡΟΡ3 σε IMAP δεν το συζητάω... πόνος (αλλά εκεί έφταιγα και εγώ λιγάκι) Μπορεί να φταίω εγώ, να έχω κάνει καποια λάθος ρύθμιση (αν και δεν το πιστεύω) αλλά σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να είναι πιο απλη η συνεργασία. Δε με ενδιαφέρει ποιος φταίει (apple ή google). Εγώ θέλω να γίνεται η δουλειά μου απλά μια και θεωρώ τον εαυτό μου απλό χρήστη (δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις δλδ)
kostastnt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ευτυχως που η αππλ συμαζευει τα σπασμενα της γκουγκλ.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
apollotonkosmo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι αλλαγές θα κάνει στο mail app αλλά ελπίζω να διορθωθεί αυτό το αίσχος που αποτελεί αποτέλεσμα της (μη) συνεργασίας mail app / gmail. Έφαγα πολύ ώρα για να το ρυθμίσω πρόσφατα (πάντα για ΙΜΑΡ μιλάμε) και τελικά πάλι μέτριο αποτέλεσμα έχω. πχ Ετοιμάζω ένα draft και κάτω στο activity γίνεται της τρελής από incoming & outgoing messages!!! Για τη μετάβαση από ΡΟΡ3 σε IMAP δεν το συζητάω... πόνος (αλλά εκεί έφταιγα και εγώ λιγάκι) Μπορεί να φταίω εγώ, να έχω κάνει καποια λάθος ρύθμιση (αν και δεν το πιστεύω) αλλά σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να είναι πιο απλη η συνεργασία. Δε με ενδιαφέρει ποιος φταίει (apple ή google). Εγώ θέλω να γίνεται η δουλειά μου απλά μια και θεωρώ τον εαυτό μου απλό χρήστη (δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις δλδ) Γιατι σπασμενα της google ρε παιδια? Εγω βλεπω καθε χρονο προβληματα στο Apple Mail Μετα απο καθε update. Το gmail Μια χαρα παιζει σε ολες τις αλλες αφαρμογες.
Black Demis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ απεχθάνομαι την google και μάλιστα αρκετά (άσχετο που έχω android γιατί είναι το μοναδικό που προσφέρει κάποιες εξιδικευμενες δυνατότητες στο κινητό που θέλω), αλλά τι σχέση έχει η google με το mail app της Apple όλες τρίτες εφαρμογές ακόμη και η ποιο άκυρες λειτουργούν μια χαρά η εφαρμογή της Apple κλασσικά για τα πανηγύρια
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι σπασμενα της google ρε παιδια? Εγω βλεπω καθε χρονο προβληματα στο Apple Mail Μετα απο καθε update. Το gmail Μια χαρα παιζει σε ολες τις αλλες αφαρμογες. Ααααααπ! Μη βάζεις λόγια που δεν είπα στο post μου! Έγω γράφω για το αποτέλεσμα από gmail + mail app. Προφανώς και το gmail παίζει αλλού μια χαρά όπως και το mail app συνεργάζεται μια χαρά με άλλους λογαριασμούς εκτός από gmail. Α! Και ούτε έριξα τις ευθύνες σε κάποια από τις 2 εταιρείες. Είπα ότι απλά αυτά τα δύο μαζί δε δουλεύουν όπως θα έπρεπε...
leonidas_fs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Με το Wi-Fi που εχει θέματα, θα γίνει τίποτα;;
tsofronas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εχω το εξης θεμα που και με αυτο το update δεν διορθώνει κατι. Σε ολους τουσ browsers εχω προβλημα με τις σελιδες του Facebook γιατι δεν μου φορτώνει φωτογραφιες (φορτώνει οσες...θέλει) και αλλα icons. Υπαρχει καποια λύση???
iMarilina Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 <p>Εχω το εξης θεμα που και με αυτο το update δεν διορθώνει κατι. Σε ολους τουσ browsers εχω προβλημα με τις σελιδες του Facebook γιατι δεν μου φορτώνει φωτογραφιες (φορτώνει οσες...θέλει) και αλλα icons. Υπαρχει καποια λύση???</p> Μηπως παιζει καποιο adblock? Sent from my iPad using Insomnia
tsofronas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως παιζει καποιο adblock? Sent from my iPad using Insomnia Οχι, το εχω τσεκάρει!!!! ευχαριστω παντως
djsoman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 σαν τα leopard δε θα υπαρξει τιποτα..ολο bugs τα καινουργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα