Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

έχω ένα laptop g560 αγορασμένο το 2010, και έχει ένα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες του!!

όταν δεν έχω κανένα πρόγραμμα ανοικτό αλλά είναι ενεργοποιημένες πολύ λίγες διεργασίες παρασκηνίου έχω θερμοκρασία από 69 - 80. Όταν πχ ανοίγω ένα παιχνιδάκι όπως τα minecraft μετά από 3-4 λεπτά το πολύ ανεβαίνει στους 96-97 βαθμούς και εάν δεν κλείσω το παιχνίδι πάει στους 100 βαθμούς και κλείνει για ασφάλεια.

από το λίγο που έχω ψάξει διάβασα ότι παίζει ρόλο η σκόνη αλλά δείτε το screenshot που τράβηξα για να μου πείτε αν μπορείτε τι φταίει και τι πρέπει να κάνω.

gpu.png

Δημοσ.

Παιχνίδι μην ξανατρέξεις μέχρι να πέσουν οι θερμοκρασίες.

Το έχεις καθαρίσει ποτέ από τις σκόνες? Αν όχι άνοιξέ το καθάρισέ το και βάλτου νέα πάστα.

Δημοσ.

Παιχνίδι μην ξανατρέξεις μέχρι να πέσουν οι θερμοκρασίες.

Το έχεις καθαρίσει ποτέ από τις σκόνες? Αν όχι άνοιξέ το καθάρισέ το και βάλτου νέα πάστα.

το league of legendς που το τρέχω και όταν είναι ψηλά η θερμοκρασίες δεν κλείνει. όχι δεν το έχω καθαρίσει ποτέ εσωτερικά.

θα το πάω σε κάποιον ειδικό, δεν ρισκάρω να αλλάξω πάστες.. μην κάνω και καμιά ζημιά.

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις.

Αλλά μην το ζορίζεις το μηχάνημα.

Δοκίμασε και το hw monitor για να δούμε τι λέει και και αυτό.

Δημοσ.

Εντάξει, μήπως ξέρεις περίπου πόσο θα μου πάρει ένας τεχνικός για το καθάρισμα και για την αλλαγή πάστας μαζί με την αγορά των υλικών;

Σευχαριστώ κιόλας για την γρήγορη απάντηση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...