Προς το περιεχόμενο

Αγορα 46αρας!!!!

mikele007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η 6400 παιζει υποτιτλους σε 3d ταινια απο εξωτερικο σκληρο δισκο χωρις κανενα προβλημα.την εχω απο αρχες καλοκαιριου και ειναι απλα απιστευτος ο media player της.οτι εχω βαλει να παιξει παιζει χωρις κανενα προβλημα.στις 3d ταινιες μαλιστα δεν θελουν καν μετατροπη οι υποτιτλοι,τους κατεβαζεις ακομα κ με το bsplayer που τους βρισκει μονο του βαζεις ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο στον ιδιο φακελο συνδεεις τον σκληρο στην τηλεοραση και τελος.δεν χρειαζεται τπτ αλλο.

Τι extension έχουν οι υπότιτλοι φίλε μου, srt; Αυτό ρωτάω στην ουσία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

srt επεκταση.σκεψου οτι κατεβαζω την ταινια,την ανοιγω με bsplayer για να βρει υποτιτλους και αφου τους βρει βαζω ακριβως ιδιο ονομα με το αρχειο ταινιας στον ιδιο φακελο και ετσι παιζουν μια χαρα στην 6400.

Ε ναι εντάξει φίλε μου, εγώ δεν μιλούσα για τους srt υπότιτλους. Και σε μενα στην UE40EH6030 μου και σε όλους μια χαρά παίζουν με τις 3D ταίνιες οι srt. Αλλά αυτοί εμφανίζονται σαν 2D, καρφωμένοι στο κέντρο όπως όταν βλέπουμε 2D τανία. Εγώ μιλάω για τους υπότιτλους που φαίνονται 3D, με βάθος (τώρα είναι λίγο δύσκολο να εξηγηθεί με λόγια, αν τύχει να δεις κάτι τέτοιο θα την καταλάβεις τη διαφορά). Τέτοιους υπότιτλους δεν μπορεί να παίξει κανένας ενσωματωμένος player καμίας TV, όσο ακριβή και να 'ναι. Eκεί ήταν η ερώτησή μου προς τον @graphist83.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...