Προς το περιεχόμενο

Αγορα 46αρας!!!!

mikele007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια, ξεμεινα απο τηλεροραση και ψαχνομαι για αγορα νεας!!! πρωτη μου σκεψη 40-42 ιντσες αποσταση 2, 2-5 μετρα.....χρηση ψηφιακα, ταινιες σειρες HD και αθλητικα εννοειτε!!!

Μετα απο σκεψη και ερευνα κατεληξα να κανω την υπερβαση και να παω στις 46 ιντσες, επιλογες μου

sony 46r473 = 600 ευρω,

samsung 465000 = 500 ευρω

samsung 46f6100 = 610 ευρω

samsung 46f6400 = 680 ευρω

Lg 47620 = 680 ευρω

και μια σε 42 την sony w650 στα 500 ευρω

budget 500 με 600 ευρω

ακουω τις αποψεις σας για τις παραπανω τηλεορασεις και αν εχετε να προτεινετε καμια αλλη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την ειδα και αυτην αλλα ακριβη απο οτι βλεπω 750 ευρω!!! εχει διαφορα στην εικονα απο την 6400 ή πληρωνεις 80 ευρω παραπανω για τον δορυφορικο δεκτη??? επισης γνωρισεις αν η f6100 αν εχει την ιδια εικονα με τις αλλες 2 την 6400 και την 6500 μην δινουμε τζαμπα λεφτα....ουτως αλλως το smart δεν το θελω κιολας....και κατι ακομα το 3d της πως ειναι μιας που εισαι κατοχος της συγκεκριμενης....

Η 6400 με την 6500 ειναι σχεδον πανομοιοτυπες σε εικονα μια διαφορα εχουν στο πανελ και η 6500 εχει επιπλεον δορυφορικο δεκτη.

Θα σου ελεγα να παρεις την F6100 μιας και δεν θελεις το smart αλλα καλυτερα να παρεις την F6400.

Για 70 ευρω παραπανω σιγουρα αξιζει.

Θα μου πεις 70 μετα παραπανω εχει και η F6500  κι αν παμε ετσι θα φτασουμε στην F8000.

Σκεψου το κι αποφασιζεις.

η διαφορα απ οτι γνωριζω αναμεσα στην 6400 με την 6500 ειναι στα hz και στον δορυφορικο δεκτη, ας μας πει καποιος που ειναι πιο γνωστης απο εμενα το τι παιζει. Τωρα οσο αφορα  το 3d ειμαι πολυ ευχαριστημενος, το μετρο συγκρισης που εχω ειναι με αλλες 2 tv φιλων που ο ενας εχει lg και ο αλλος panasonic, σε γενικες γραμμες η samsung δε παιζετε

απο τις απαντησεις καταλαβαινω οτι ολη αυτη σειρα της samsung εχει πανω κατω την ιδια εικονα....και αφου δεν με ενδιαφερει το smart καταληγουμε στην 6100 που εχει την πιο χαμηλη τιμη...φανταζομαι το 3d ειναι το ιδιο και στις 3!!! ευχαριστω για τις προτασεις και τις εισηγησεις σας!!!

Γεια χαρά.Έστειλα το πατέρα μου να πάρει  σήμερα την 6400 από πλαίσιο και του φορτώσανε και αυτό το  bluray 

με τη δικαιολογία ότι δε θα παίζει 3d υπότιτλους η τηλεόραση.

Ισχύει ? Εγώ πήγα σε αυτή τη samsung γιατί υποτίθεται ότι έχει το πιο καλό media player αλλά ο πωλητής που πήρα μετά τηλέφωνο για να μου δικαιολογήσει το bluray μου είπε ότι χωρίς αυτό δε παίζει 3d η τηλεόραση.

Και αν ισχύει και όντως δε παίζει 3d υπότιτλους υπάρχει άλλη λύση για να αποφύγω τα έχτρα 80 ευρώ?(πατέντα??)

Γιατί αλλιώς ξεφεύγουμε πολύ από το budget το αρχικό και θα πάνε αύριο για επιστροφή καθώς δε τα έχω βγάλει ακόμα ούτε από το κουτί τους.Δεν έχω ανοίξει καν το κουτί.

ευχαριστώ πολύ.

Συμπληρωματική πώληση λέγεται, δεν είναι κακό. Απλα σε μερικά καταστήματα το παρακάνουν. Η TV παιζει 3D υποτίτλους.

Απο την άλλη ενα blueray δεν ειναι κακο να υπάρχει. Ειναι η μόνη πηγη που θα σου αξιοποιήσει το 100% της ποιότητας της. Τοσο σε 2D οσο σε 3D. Εκτός εαν ήθελες να αγοράσεις κάποιο home cinema που τα έχει όλα σε ενα.

Λοιπον παιδια πηγα σε καταστημα και τις ειδα και την 6100 και την 6400 (ιδιες μου φανηκαν)....με τον πωλητη που μιλησα μου ειπε η ποιοτητα εικονας ειναι η ιδια και στις 2 τηλεορασεις....διαφορα στην τιμη 70 ευρω!!! η 6400 εχει 2 hdmi παραπανω και 2 usb ειναι και smart....τι λετε αξιζει τα παραπανω 70 ευρω??? 

ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.....να σε ρωτησω καποια αλλη σε αυτα τα λεφτα, ισαξια ή καλυτερη υπαρχει??? 

ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.....να σε ρωτησω καποια αλλη σε αυτα τα λεφτα, ισαξια ή καλυτερη υπαρχει??? 

Η TV παιζει 3D υποτίτλους.

Παίζει ο media player της F6400 3D subtitles; Μιλάω για την περίπτωση: video file (.mkv)+external subtitle. Και με τι subtitle extension, idx/sub;

Μέχρι τώρα ήξερα ότι κανένας ενσωματωμένος player καμίας TV δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Ο παραπάνω 3D Bluray Player θα παίξει 3D υλικό και θα προβάλλει και 3D υπότιτλους μόνο από Bluray δίσκο (π.χ. αν αγοράσεις ή νοικιάσεις από μαγαζί). Κι είναι απόλυτα λογικό, αφού αυτή είναι η δουλειά του. Αν του συνδέσεις όμως έναν εξωτερικό σκληρό ή φλασάκι USB με αρχείο mkv+external subtitle μέσα (όπως κατεβάζουμε ως συνήθως απ' το internet), ακόμη κι αν μετατραπούν σε idx/sub οι srt υπότιτλοι, δεν θα είναι 3D. Για αυτήν τη δουλειά, χρειάζεται συγκεκριμένος εξωτερικός media player.

Αν έχω κάπου λάθος διορθώστε με.

Η 6400 παιζει υποτιτλους σε 3d ταινια απο εξωτερικο σκληρο δισκο χωρις κανενα προβλημα.την εχω απο αρχες καλοκαιριου και ειναι απλα απιστευτος ο media player της.οτι εχω βαλει να παιξει παιζει χωρις κανενα προβλημα.στις 3d ταινιες μαλιστα δεν θελουν καν μετατροπη οι υποτιτλοι,τους κατεβαζεις ακομα κ με το bsplayer που τους βρισκει μονο του βαζεις ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο στον ιδιο φακελο συνδεεις τον σκληρο στην τηλεοραση και τελος.δεν χρειαζεται τπτ αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...