arma1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα λεβεντες, εχω ενα θεμα και χρειαζομαι την βοηθεια σας, αν δεν ειμαι στο σωστο ποστ να μεταφερθει δεν ηξερα που να το ανεβασω. Αγορασα ενα κινητο απο το καταστημα που αναφερω, μου δημιουργηθηκε προβλημα στο κινητο και το εστειλα στο καταστημα για ελεγχο. Μετα απο κανα δυο μερες μου στελνουν μηνυμα οτι θα σταλει στην αντιπροσωπεια , ολα καλα μεχρι που το παρελαβα πριν 5 μερες και βλεπω οτι δεν εχουν κανει απολυτως τιποτα, το προβλημα υπαρχει. Αυτο που εκανα ειναι οτι το πηγα παλι στο eshop και με ομορφο τροπο τους ειπα για ποσο καιρο ακομη θα μεινω χωρις τηλεφωνο? τεσπα το στειλαν παλι για ελεγχο και περιμενω. Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι το τι πρεπει να κανω αν ερθει παλι χαλασμενο? το κινητο ειναι 5 μηνων και εχω εγγυηση 2 χρονια, Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Inler Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αμα δε ρολλαρει το πραγμα βαλε καμια φωνη..
arma1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αμα δε ρολλαρει το πραγμα βαλε καμια φωνη.. τι να πω φιλε, δε ξερω, με φωνες θα βγαλουμε ακρη?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 βασικα,γιατι δεν το εστειλες εσυ ο ιδιος απευθειας στην αντιπροσωπεια εφοσον εχεις εγγυηση;
arma1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 βασικα,γιατι δεν το εστειλες εσυ ο ιδιος απευθειας στην αντιπροσωπεια εφοσον εχεις εγγυηση; γιατι ξερω που να το στειλω φιλε μου? εγω εχω να κανω με το καταστημα που το αγορασα, ετσι πιστευω, (αν κανω λαθος διορθωσε με), το ιδιο δεν ειναι? το κινητο εσταλει εκει, δουλεια δεν εγινε, το κινητο ειναι μαρκας samsung
kataramenos32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Πες μας λιγο το μοντελο και το προβλημα που εχεις ακριβως
arma1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αυτο ειναι http://www.skroutz.gr/s/2335068/Samsung-E2252.html , το εχω για δευτερο υπηρεσιακο, δεν ειναι ακριβο αλλα γιατι να δωσω αλλα 50 να παρω αλλο? κανει reboot στα καλα καθουμενα τελικα τι κανω? δεν υπαρχει λυση?
arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 δεν ετυχε κατι σε καποιον? τι πρεπει να κανω?
arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 το κινητο ειχε μεσα ελληνικο manual? νομιζω πως ναι φιλε, δεν ειμαι σιγουρος το εστειλα με το κουτι του, λες να ειναι παραλληλη εισαγωγη?
Ntinaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ετσι συνηθιζει το τρομερο αυτο καταστημα...
arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 α ναι? εκτος το οτι δε θ αγορασω ποτε ξανα απο εκει εχεις να προτεινεις κατι αλλο μπας και μη παει χαμενο το 60αρι?
spirosd2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Να επιμείνεις μέχρι να δικαιωθείς, στο Γερμανό για παρόμοιο πρόβλημα με xperia mini το πήγα 5 φορές μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, μονο αναβάθμιση μου έκαναν και καλα οτι αυτο διορθώνει το πρόβλημα. Επιμονή και υπομονή.
arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 μαλιστα, αυτο θα κανω, να το καταγγειλω καπου μπορω? ετσι για το γ@μωτο...............................βασικα αυτες τις μερες ειναι να με ειδοποιησουν για να παω να το παρω, ιδωμεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα