Windows8 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι απο κιν, θα μπω μετά αλαυτηκα να σου απαντησω. Απλα σε ένα θα σταθώ, και όλα ασύρματα να ειναι πάντα θα κουβαλάς το κουτί απο ένα πισι, θα θες hdmi αν δεν την δικια του οθόνη, θα κουβαλάς ποντίκι, και πληκτρολόγιο και ας είναι ασύρματο. Θες βαλίτσα δηλαδή. Έχοντας 3 σπίτια και αλλάζοντας κάθε μέρα πάντα παίρνω μαζί μου το 360, αυτο δεν θα το έκανα αν είχα,πισι. Ούτε εσύ πίστεψε με. επίσης έχει περισσότερα παιχνίδια το πισι ε; ποσα απο αυτα φτάνουν τα παιχνίδια όπως forza, halo, uncharted κλπ; κανένα! Dota έπαψα να παίζω όταν κρέμασαν τα μπαλάκια μου και έκοψα το χόρτο. το lol το απαιχθανομαι. Τσιτς σου βρισκω στο cod, counter, battlefield κλπ οποτε γιατι να παίξω σε πισι; με δουλευεις; ενώ στη κονσόλα μου μετράει μόνο το σκιλ και όχι κάποιο γουολχακ;
Αδιαφορος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι απο κιν, θα μπω μετά αλαυτηκα να σου απαντησω. Απλα σε ένα θα σταθώ, και όλα ασύρματα να ειναι πάντα θα κουβαλάς το κουτί απο ένα πισι, θα θες hdmi αν δεν την δικια του οθόνη, θα κουβαλάς ποντίκι, και πληκτρολόγιο και ας είναι ασύρματο. Θες βαλίτσα δηλαδή. Έχοντας 3 σπίτια και αλλάζοντας κάθε μέρα πάντα παίρνω μαζί μου το 360, αυτο δεν θα το έκανα αν είχα,πισι. Ούτε εσύ πίστεψε με. Στις κονσολες δεν κουβαλας το κουτι? Μεταφερεται ασυρματα ? Βtw, αν θες να το κουβαλας γυρω γυρω, περα απτο οτι υπαρχουν κουτια - βαλιτσακια, παρε laptop Eγω παντως ουτε τη κονσολα θα κουβαλαγα btw επίσης έχει περισσότερα παιχνίδια το πισι ε; ποσα απο αυτα φτάνουν τα παιχνίδια όπως forza, halo, uncharted κλπ; κανένα! Dota έπαψα να παίζω όταν κρέμασαν τα μπαλάκια μου και έκοψα το χόρτο. το lol το απαιχθανομαι. Τσιτς σου βρισκω στο cod, counter, battlefield κλπ οποτε γιατι να παίξω σε πισι; με δουλευεις; ενώ στη κονσόλα μου μετράει μόνο το σκιλ και όχι κάποιο γουολχακ; Σου ειπα, εχει πολυ περισσοτερα και καλυτερα games. Μπες στο metacritics που εχει ολα τα παιχνιδια ολων των πλατφορμων και checkare του.. Εγω δεν σου ειπα να παιξεις dota και lol, σου ειπα να μου βρεις cheats. Αλλα λογια να αγαπιομαστε και συ
aris1986 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Windows8, on 20 Dec 2013 - 01:08 AM, said:Windows8, on 20 Dec 2013 - 01:08 AM, said:Ειμαι απο κιν, θα μπω μετά αλαυτηκα να σου απαντησω. Τι παει να πει ότι "ειμαι από κιν"? Εσυ δεν μας λες ότι τωρα πια δεν χρειαζεται να ανοίξεις καν τον υπολογιστή για να κανεις τετοια υποτυπώδη πραγματα με το κινητο σου όπως το να μιλήσεις σε ενα forum, να μπεις youtube, fb κτλπ Εδώ δήλωσες ότι θα τα κανεις όλα αυτά και με το xbox one: QuoteΠαράθεση Επισης οσο εχω Lumia δεν μπαινω καν στο πισι, παει για πωληση γιατι μολις παραγγειλα Windows 8 Tablet για κανα φεισμπουκ κλπ αν και όλα αυτά μπορω να τα κανω πλεον πολύ καλα και με το Xbox One Mηπως τελικα σαν πρωτη αναγκη εχεις τον υπολογιστη σαν default μεσω χρησης; Οσο για τα hacks στα παιχνίδια που λες εχουν εξαλειφθεί πια... Κοροϊδα είναι η valve και τοσες άλλες εταιριες να είναι τρύπιες στα hacks. Toσο σεβονται τους πελατες τους και επιβιώνουν μεχρι και σημερα. Εκτος αν εχεις μεινει στο gaming pc του 2003-4 εποχές counter strike με τα wallhacks κτλπ. Eκει παω πασο.
Αδιαφορος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Τι παει να πει ότι "ειμαι από κιν"? Εσυ δεν μας λες ότι τωρα πια δεν χρειαζεται να ανοίξεις καν τον υπολογιστή για να κανεις τετοια υποτυπώδη πραγματα με το κινητο σου όπως το να μιλήσεις σε ενα forum, να μπεις youtube, fb κτλπ Εδώ δήλωσες ότι θα τα κανεις όλα αυτά και με το xbox one: Και συ τον πιστεψες Οσο για τα hacks στα παιχνίδια που λες εχουν εξαλειφθεί πια... Κοροϊδα είναι η valve και τοσες άλλες εταιριες να είναι τρύπιες στα hacks. Toσο σεβονται τους πελατες τους και επιβιώνουν μεχρι και σημερα. Εκτος αν εχεις μεινει στο gaming pc του 2003-4 εποχές counter strike με τα wallhacks κτλπ. Eκει παω πασο. Εχει hacks λεμε ρε 1
moustakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Απορώ και εγώ για το λόγο ύπαρξης αυτού του άρθρου. Για να κατσουν να ξεκατινιαστουν παλι τα fan boys για το ποια ειναι καλη κονσολα. Και για οποιον ξερει απο ιστοσελιδες περισσοτετα σχολια = καλιτερο ρανκ στην google = περισσοτερο traffic = περισσοτερα κερδη
Millennium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Κάτι ανάλογο με τα άρθρα για τις πωλήσεις Apple,Samsung whatever δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα