Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα μπορούσαν άνετα σε indie games να τα κάνουν render σε 1600p και upscale σε 4K βέβαια.

δώρον άδωρον...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eμενα με απασχολει να μην κανω install και να περιμενω 1 ωρα, να μην χρειαζομαι κάθε 2 χρονια καρτα ηχου γραφικων η ότι άλλο χρειαζεται, να εχω συνεχεια νεους τιτλους και να απολαμβανω το παιχνιδακι μου στο σαλονι.

Τωρα αυτά που κάθονται και ψάχνονται για γραφικα και fps κλπ είναι για "κατεστραμενους". <- ισως παει με 2 "μ" :?

Δεν θελω  πισι γιατι δεν μου αρεσουν τα πισι, γιατι δεν εχουν οσους τιτλους εχουν οι κονσόλες,εχουν χακερς σε αντιθεση με το Xbox Live, εχουνε Lag, και θες περισοτερα $$ για να φτιαξεις έναν καλο από το να παρεις μια κονσολα. Παραμενω με το 360 μου και το πασχα θα παρω ένα One από το skroutz τοοποιο θα το αλλαξω σε 7 χρονια παλι και θα σηκωνει bf5 και skyrim3 πχ χωρις να χρειαζεται να κανω κατι, αντίθετα αν ειχα πισι θα επρεπε παααλι κατι να αγορασω. αυτή είναι η προσωπικη μου αποψη

Της παραπληροφορησης το καγκελο ενα πραμα :D

Απο ολα οσα ειπες παιζει να μην ισχυει ουτε ενα. Ουτε φτηνοτερες ειναι οι κονσολες (και τα παιχνιδια της), ουτε περισσοτερα παιχνιδια εχουν, ουτε αναβαθμισεις καθε τρεις και λιγο θες στο PC. Τα υπολοιπα με το lag (WTF?) δεν χρηζουν καν σχολιασμου :D

Δημοσ.

Της παραπληροφορησης το καγκελο ενα πραμα :D

Απο ολα οσα ειπες παιζει να μην ισχυει ουτε ενα. Ουτε φτηνοτερες ειναι οι κονσολες (και τα παιχνιδια της), ουτε περισσοτερα παιχνιδια εχουν, ουτε αναβαθμισεις καθε τρεις και λιγο θες στο PC. Τα υπολοιπα με το lag (WTF?) δεν χρηζουν καν σχολιασμου :D

Ok, σε ένα πισι των 250ευρω παιξε BF4 η Skyrim, μαντεψε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Μιλαμε για υπολογιστες, οποτε παντα θα υπαρχει το λαγκ ειτε σε γκειμ ειτε σε σερφαρισμα ειτε στο fl studio γιατι είναι ένα φθηνο πισι με μετρια πραγματα επανω του.

ΑΝ ηταν ένα καλο πισι, σε 2-3 χρονια δεν θα μπορουσα να παιξω το Battlefield 5 (εκτος και αν τα χαμηλωνα όλα η ΑΓΟΡΑΖΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ)

Δεν ισχυει κανενα από τα παραπανω ε; Όχι;

Ειπαμε τα πισι αμα τα σκασουμε χοντρα είναι καλυτερα αλλα για εμενα δεν αξιζουν.

Θα σκασω 400 ευρω θα παρω την κονσολα μου θα μπορω να την μεταφερω ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ οποια στιγμη θελω κατι που δεν μπορεις να κανεις με ένα σταθερο πισι.

Και για 7 χρονια δεν θα πληρωσω τιποτα εξτρα.

Πληρωνω μονο οτι σιντι αγορασω η νοικιασω (μιας και όπως εχω πει αγοραζω παντα αυθεντικα από Ps1 εποχές, συλλογη φαση κλπ)

Δημοσ.

Ok, σε ένα πισι των 250ευρω παιξε BF4 η Skyrim, μαντεψε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Μπορεις, αλλα δεν εχει σημασια. PC εχουμε ολοι, με μια αναβαθμιση της καρτας γραφικων, γινεται gaming. Αν δεν εχεις καθολου PC, πραγμα απιθανο αλλα δεν πειραζει, ας παρουμε και αυτη την περιπτωση, τοτε ναι, θα δωσεις 150 ευρω παραπανω απο οτι το xbone για να αγορασεις. Αυτα τα 150 ευρω ομως τα κανεις αποσβεση μεσα σε 2-3 μηνες, ειτε με τα πολυ φτηνοτερα παιχνιδια, ειτε με τη μη αναγκη συνδρομης για online. 

Μιλαμε για υπολογιστες, οποτε παντα θα υπαρχει το λαγκ ειτε σε γκειμ ειτε σε σερφαρισμα ειτε στο fl studio γιατι είναι ένα φθηνο πισι με μετρια πραγματα επανω του.

Προφανως εχεις αγνοια επι του θεματος, καθως δεν ξερεις καν τι ειναι το lag. Το "φθηνο" pc με τα μετρια πραγματα πανω του εχει καλυτερα "πραματα" απτις κονσολες. Ο φτηνοτερος επεξεργαστης που μπορεις να αγορασεις αυτη τη στιγμη ειναι αρκετα καλυτερος του επεξεργαστη του ps4 / xbone για παραδειγμα...

Πλεον λογω και κοινης αρχιτεκτονικης, οι κονσολες ειναι ακριβως αυτο που ειπες. Φθηνα pc

ΑΝ ηταν ένα καλο πισι, σε 2-3 χρονια δεν θα μπορουσα να παιξω το Battlefield 5 (εκτος και αν τα χαμηλωνα όλα η ΑΓΟΡΑΖΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ)

Σε 2-3 χρονια ολα χαμηλωμενα θα ειναι ΚΑΙ στις κονσολες. Εκτος αν νομιζεις οτι τα παιχνδιδια του ps3 αυτη τη στιγμη τα παιζεις σε ρυθμισεις high :D

Αγοραζωντας σημερα ενα PC των 650-700 ευρω θα παιζεις για παντα ΟΛΑ τα multiplatform καλυτερα απο την κονσολα. Εχει σημασια αν θα βαλεις τις ρυθμισεις στο low? Αφου και στο ps4 που θα ειχες σε διαφορετικη περιπτωση, παλι στο low θα ειναι...

Δεν ισχυει κανενα από τα παραπανω ε; Όχι;

Ειπαμε τα πισι αμα τα σκασουμε χοντρα είναι καλυτερα αλλα για εμενα δεν αξιζουν.

Oχι, δεν ισχυει

Θα σκασω 400 ευρω θα παρω την κονσολα μου θα μπορω να την μεταφερω ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ οποια στιγμη θελω κατι που δεν μπορεις να κανεις με ένα σταθερο πισι.

Και για 7 χρονια δεν θα πληρωσω τιποτα εξτρα.

Το xbone 400 κανει? Το PC γιατι δεν μπορεις να το μεταφερεις? ΛΟΛ! 

Για 7 χρονια θα πληρωνεις xboxlive συνδρομη , η οποια ειναι απο 50 εως 90 το χρονο, δλδ 350 εως 630. Επιπλεον, θα πληρωνεις 15-20 η και 30 ευρω παραπανω το καθε παιχνιδι, γιατι στις κονσολες ειναι ακριβοτερα. Επιπλεον, δεν θα εχεις super deal οπως humble bundle κλπα που με 5 ευρω αγοραζεις παιχνιδια αξιας 300 ευρω.

Επιπλεον, θα πρεπει να εχεις και PC σπιτι για τις υπολοιπες αναγκες σου, που σημενει αλλη μια 300 εξτρα. 

• Like 1
Δημοσ.

ενώ οι άλλοι παίζουν στο παιχνίδι του PR με αριθμούς πωλήσεων hardware,η Valve παίζει με την δημιουργία νέας κατηγορίας games στο Steam: Virtual Reality games,προαναγγέλοντας το μέλλον της δικής της πλατφόρμας.

http://www.joystiq.com/2013/12/17/steam-adds-vr-support-category-oculus-rift-games-now-easier-to/

Δημοσ.

Μπορεις, αλλα δεν εχει σημασια. PC εχουμε ολοι, με μια αναβαθμιση της καρτας γραφικων, γινεται gaming. Αν δεν εχεις καθολου PC, πραγμα απιθανο αλλα δεν πειραζει, ας παρουμε και αυτη την περιπτωση, τοτε ναι, θα δωσεις 150 ευρω παραπανω απο οτι το xbone για να αγορασεις. Αυτα τα 150 ευρω ομως τα κανεις αποσβεση μεσα σε 2-3 μηνες, ειτε με τα πολυ φτηνοτερα παιχνιδια, ειτε με τη μη αναγκη συνδρομης για online. 

Tι να τα κανω τα φθηνοτερα παιχνίδια όταν περα από τα multiplatforms βγαινουν σχετικα λιγοτερα παιχνίδια και σχεδόν όλα είναι κατω του μετριου; (Αν εισαι πισι γκειμερ βεβαια θα το αρνηθείς αλλα τεσπα)

Και επισης χωρις την συνδρομη ονλαιν ΠΑΝΤΑ παιζουνε χακερς σε ότι παιχνιδι θες. Οποτε όχι, ευχαριστω δεν θα παρω. Προτιμω Xbox Live με τα rewards, tournaments, no hackers κλπ.

Προφανως εχεις αγνοια επι του θεματος, καθως δεν ξερεις καν τι ειναι το lag. Το "φθηνο" pc με τα μετρια πραγματα πανω του εχει καλυτερα "πραματα" απτις κονσολες. Ο φτηνοτερος επεξεργαστης που μπορεις να αγορασεις αυτη τη στιγμη ειναι αρκετα καλυτερος του επεξεργαστη του ps4 / xbone για παραδειγμα...

Δεν ξερω τι είναι το λαγκ ε; εισαι ανοητος φιλε μου;

το φθηνο πισι εχει καλυτερα πραματα αλλα παραμενει πισι,. Για να παιξει αυτό σε 3 χρονια τοπ παιχνιδια θα θελουν αναβαθμιση τα καλυτερα του πραγματα κατι που δεν θα χρειαστω στην κονσολα, μιας και δεν είμαι κολλημενο ανθρωπακι να κυνηγαω fps και γραφικα.

Σε 2-3 χρονια ολα χαμηλωμενα θα ειναι ΚΑΙ στις κονσολες. Εκτος αν νομιζεις οτι τα παιχνδιδια του ps3 αυτη τη στιγμη τα παιζεις σε ρυθμισεις high :D

Κοιτα την παραπανω απαντηση, juniour.

Αγοραζωντας σημερα ενα PC των 650-700 ευρω θα παιζεις για παντα ΟΛΑ τα multiplatform καλυτερα απο την κονσολα. Εχει σημασια αν θα βαλεις τις ρυθμισεις στο low? Αφου και στο ps4 που θα ειχες σε διαφορετικη περιπτωση, παλι στο low θα ειναι...

Μαντεψε όμως: ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥΛΤΙΠΛΑΤΦΟΡΜ γιατι του πισι τα γκειμςδεν πανε πουθενα σε σχεση με τα exclusives των κονσολων. 

Ε αν είναι να δωσω 700 και να παιζω σε High το 1/4 από τα παιχνίδια που θα εχουν οι κονσόλες για ποιον λογο να το κανω; είναι ανοητο.

Το xbone 400 κανει? Το PC γιατι δεν μπορεις να το μεταφερεις? ΛΟΛ! 

Για 7 χρονια θα πληρωνεις xboxlive συνδρομη , η οποια ειναι απο 50 εως 90 το χρονο, δλδ 350 εως 630. Επιπλεον, θα πληρωνεις 15-20 η και 30 ευρω παραπανω το καθε παιχνιδι, γιατι στις κονσολες ειναι ακριβοτερα. Επιπλεον, δεν θα εχεις super deal οπως humble bundle κλπα που με 5 ευρω αγοραζεις παιχνιδια αξιας 300 ευρω.

Επιπλεον, θα πρεπει να εχεις και PC σπιτι για τις υπολοιπες αναγκες σου, που σημενει αλλη μια 300 εξτρα. 

Το Xbox το πασχα που θα το παρω από έναν φιλο τοσο θα το παρω, ισως και φθηνοτερα.

Το Xbox φιλαρακι, είναι μια κονσολα με 2 καλωδια. οποια στιγμη θελω την πηγαινω οπου θελω.

Το πισι είναι πισι, εχει 1 καλωδιο για το ποντικι, 1 για το πληκτρολογιο, εχει μια οθονη, και ένα τεραστιο κουτι, είναι το ιδιο; ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!

Σχετικα με τα παιχνίδια, αγοραζω γυρω στα 30 που λιωνω ασταμάτητα, όλα τα αλλα τα νοικιάζω η τα παιρνω τσαμπα από το βιντεοκλάμπ του κολλητου μου, οποτε δεν με απασχολη καν η τιμη τους.

Επισης οσο εχω Lumia δεν μπαινω καν στο πισι, παει για πωληση γιατι μολις παραγγειλα Windows 8 Tablet για κανα φεισμπουκ κλπ αν και όλα αυτά μπορω να τα κανω πλεον πολύ καλα και με το Xbox One ;)

Ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε λοιπον γιατι δεν πρωκειται να κατσω να σου αναλυσω τους λογους που ποτε δεν θα ημουν γκειμερ του υπολογιστακου.

Δημοσ.

Tι να τα κανω τα φθηνοτερα παιχνίδια όταν περα από τα multiplatforms βγαινουν σχετικα λιγοτερα παιχνίδια και σχεδόν όλα είναι κατω του μετριου; (Αν εισαι πισι γκειμερ βεβαια θα το αρνηθείς αλλα τεσπα)

Και επισης χωρις την συνδρομη ονλαιν ΠΑΝΤΑ παιζουνε χακερς σε ότι παιχνιδι θες. Οποτε όχι, ευχαριστω δεν θα παρω. Προτιμω Xbox Live με τα rewards, tournaments, no hackers κλπ.

Δεν βγαινουν λιγοτερα παιχνιδια σε pc. Το pc εχει μερικα χιλιαδες παιχνιδια περισσοτερα. Ηeck, εχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιχνιδια και απο τις 3 κονσολες ΜΑΖΙ. Το αντιλαμβανεσαι? 

Παντα παιζουν hackers σε οτι παιχνιδι θελω. Οκ, βρες μου hacker στο lol και στο dota 2. Be my guest....

Δεν ξερω τι είναι το λαγκ ε; εισαι ανοητος φιλε μου;

το φθηνο πισι εχει καλυτερα πραματα αλλα παραμενει πισι,. Για να παιξει αυτό σε 3 χρονια τοπ παιχνιδια θα θελουν αναβαθμιση τα καλυτερα του πραγματα κατι που δεν θα χρειαστω στην κονσολα, μιας και δεν είμαι κολλημενο ανθρωπακι να κυνηγαω fps και γραφικα.

Αν δεν εισαι κολλημενο ανθρωπακι να κυνηγας γραφικα, τοτε το pc που πηρες 3 χρονια πριν ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, γιατι θα παιζει ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ (η και καλυτερα) γραφικα που θα παιζει και η κονσολα σου. Τι δεν καταλαβαινεις ρε ανθρωπε??

Μαντεψε όμως: ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥΛΤΙΠΛΑΤΦΟΡΜ γιατι του πισι τα γκειμςδεν πανε πουθενα σε σχεση με τα exclusives των κονσολων. 

Ε αν είναι να δωσω 700 και να παιζω σε High το 1/4 από τα παιχνίδια που θα εχουν οι κονσόλες για ποιον λογο να το κανω; είναι ανοητο.

Τσου. Ειπαμε και πριν, τα pc εχουν μακραν περισσοτερα π[αιχνιδια και απο τις 3 κονσολες μαζι

Το Xbox το πασχα που θα το παρω από έναν φιλο τοσο θα το παρω, ισως και φθηνοτερα.

Το Xbox φιλαρακι, είναι μια κονσολα με 2 καλωδια. οποια στιγμη θελω την πηγαινω οπου θελω.

Το πισι είναι πισι, εχει 1 καλωδιο για το ποντικι, 1 για το πληκτρολογιο, εχει μια οθονη, και ένα τεραστιο κουτι, είναι το ιδιο; ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!

Σχετικα με τα παιχνίδια, αγοραζω γυρω στα 30 που λιωνω ασταμάτητα, όλα τα αλλα τα νοικιάζω η τα παιρνω τσαμπα από το βιντεοκλάμπ του κολλητου μου, οποτε δεν με απασχολη καν η τιμη τους.

Ok, και pc μπορεις να παρεις απο ενα φιλο με 300 ευρω. Ωραιο επιχειρημα :D

Και το pc εχει οσα καλωδια θες. Με 20 ευρω εχεις ασυρματο ποντικι / πληκτρολογιο, οποτε σου μενει το hdmi και το καλωδιο ρευματος. Χωρις το εξωτερικο τουβλο του xbox. Τα 30 παιχνιδια που θα αγορασεις, εφοσον ολα τα καινουργια παιχνιδια κοστιζουν 60αρα θα σου κοστισουν 1800 ευρω. Καμια 800αρα ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα του pc. Βαλε και την xboxlive συνδρομη καθε χρονο, και κανε τα μαθηματικα

Επισης οσο εχω Lumia δεν μπαινω καν στο πισι, παει για πωληση γιατι μολις παραγγειλα Windows 8 Tablet για κανα φεισμπουκ κλπ αν και όλα αυτά μπορω να τα κανω πλεον πολύ καλα και με το Xbox One ;)

Ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε λοιπον γιατι δεν πρωκειται να κατσω να σου αναλυσω τους λογους που ποτε δεν θα ημουν γκειμερ του υπολογιστακου.

Τι να μου αναλυσεις ρε φιλε, δεν στο λεω επιθετικα αλλα φαινεται οτι ειτε σχεση με τοαντικειμενο ουδεμια εχεις, ειτε εισαι βαλτος και πληρωνεσαι. Αν δεν ισχυει κατι απτα 2, μενω εκπληκτος

• Like 1
Δημοσ.

Το pc εχει περισσότερα παιχνιδια....πάντως αυτές είναι έννοιες...η μάχη των PR...

Μπα, και κονσολα εχω (4 μαλιστα). Απλα τι να κανω, να καθεται να γραφει ο καθενας οτι ναναι και  να χτυπαω παλαμακια δλδ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...