Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από του αριθμούς όλοι τους ενδιαφέρονται για την χριστουγεννιάτικη αγορά που ο κόσμος ξοδεύει ασύστολα...στις ΗΠΑ φυσικά...

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eμενα με απασχολει να μην κανω install και να περιμενω 1 ωρα, να μην χρειαζομαι κάθε 2 χρονια καρτα ηχου γραφικων η ότι άλλο χρειαζεται, να εχω συνεχεια νεους τιτλους και να απολαμβανω το παιχνιδακι μου στο σαλονι.

Τωρα αυτά που κάθονται και ψάχνονται για γραφικα και fps κλπ είναι για "κατεστραμενους". <- ισως παει με 2 "μ" :?

Δεν θελω  πισι γιατι δεν μου αρεσουν τα πισι, γιατι δεν εχουν οσους τιτλους εχουν οι κονσόλες,εχουν χακερς σε αντιθεση με το Xbox Live, εχουνε Lag, και θες περισοτερα $$ για να φτιαξεις έναν καλο από το να παρεις μια κονσολα. Παραμενω με το 360 μου και το πασχα θα παρω ένα One από το skroutz τοοποιο θα το αλλαξω σε 7 χρονια παλι και θα σηκωνει bf5 και skyrim3 πχ χωρις να χρειαζεται να κανω κατι, αντίθετα αν ειχα πισι θα επρεπε παααλι κατι να αγορασω. αυτή είναι η προσωπικη μου αποψη

....πλεον ολα τα παιχνιδια θα βγαινουν σε ολες τις εκδοσεις(μερικα θα ειναι exclusive και τουτο γιατι αν χαθουν αυτα τα  10-20  exclusive τοτε θα χαθουν και οι κονσολες) και τελος πανε στο Youtube και ψαξε και δες PS4 VS XBOX ONE VS PC και μετα μιλα..για το ΤΗ <<συμφερει>> να εχεις......οσον αφορα τωρα  το XBOX ONE αν ειναι αληθεια ολα αυτα που ακουγοντε μαλλον θα ειναι η αρχη του τελους γι'αυτο...

Δημοσ.

Για όσους αναρωτιούνται για τον σκοπό του άρθρου, τα πράγματα είναι απλά, αφού οι ίδιοι οι χρήστες έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα και κόντρες για το ποιο μηχάνημα ή ποια εταιρία είναι καλύτερη και βεβαίως οι εταιρίες το εκμεταλλεύονται στο έπακρο δίνοντας στοιχεία ώστε να μεγαλώνουν την κόντρα και να αυξάνουν του φανατικούς "αποκλειστικούς" πελάτες τους!

Eμενα με απασχολει να μην κανω install και να περιμενω 1 ωρα, να μην χρειαζομαι κάθε 2 χρονια καρτα ηχου γραφικων η ότι άλλο χρειαζεται, να εχω συνεχεια νεους τιτλους και να απολαμβανω το παιχνιδακι μου στο σαλονι.
Τωρα αυτά που κάθονται και ψάχνονται για γραφικα και fps κλπ είναι για "κατεστραμενους". <- ισως παει με 2 "μ" :?
Δεν θελω  πισι γιατι δεν μου αρεσουν τα πισι, γιατι δεν εχουν οσους τιτλους εχουν οι κονσόλες,εχουν χακερς σε αντιθεση με το Xbox Live, εχουνε Lag, και θες περισοτερα $$ για να φτιαξεις έναν καλο από το να παρεις μια κονσολα. Παραμενω με το 360 μου και το πασχα θα παρω ένα One από το skroutz τοοποιο θα το αλλαξω σε 7 χρονια παλι και θα σηκωνει bf5 και skyrim3 πχ χωρις να χρειαζεται να κανω κατι, αντίθετα αν ειχα πισι θα επρεπε παααλι κατι να αγορασω. αυτή είναι η προσωπικη μου αποψη

Φίλε μου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν και βγαίνουμε off-topic, ("pc vs console"), αγοράζοντας σήμερα ένα pc με 400€ (κόστος κονσολών χωρίς kinect), παίζεις άνετα και αξιολογότατα παιχνίδια στις αναλύσεις που σου επιτρέπουν οι κονσόλες νέας γενιάς (και σε μεγαλύτερες). Και βεβαίως θα έχεις και όλα τα άλλα που σου προσφέρει ένα pc! Το pc μάλιστα θα αντέξει να παίζει στις ίδιες αναλύσεις για αρκετά χρόνια πολλά από τα παιχνίδια. Σου δίνει μάλιστα το δικαίωμα, αγοράζοντας απλά στα 2-3 χρόνια μια κάρτα γραφικών των 100-150Ε να έχεις πάλι σύγχρονα και μοντέρνα γραφικά χωρίς να πρέπει να αγοράσεις όλο το μηχάνημα από την αρχή και βεβαίως με απόλυτη συμβατότητα με παλαιότερους τίτλους! Ή δίνοντας κάτι παραπάνω μπορείς να έχεις ακόμα και τα τοπ γραφικά! Ενώ στην κονσόλα θα παρακαλάς να βγει σύντομα η νέα ng και απ'ότι φαίνεται πετάς τίτλους που αγόρασες πριν δυο μέρες! Άσε που οι κονσόλες περασμένης γενιάς παίζουν μεν σήμερα παιχνίδια μετά από 7 χρόνια, αλλά δες πως τα παίζουν! Παίξε PES 2013 σε ps3 και θα καταλάβεις!

Install είναι κάτι που θα κάνεις μια φορά, αλλά πλέον είναι κάτι που κάνεις κατά κάποιον τρόπο και στις κονσόλες!

Οι τίτλοι είναι σίγουρα ένα αρνητικό των pc, αλλά αυτό θα το αντιμετωπίσεις και με τις δύο κονσόλες λόγω αποκλειστικοτήτων.

Σίγουρα το pc δεν είναι παιχνιδομηχανή, και δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει. Οι δυνατότητες του, αλλά και οι ανάγκες των χρηστών το έκαναν. Μάλιστα η δυνατότητα χρήσης του ποντικιού έφεραν ολόκληρες κατηγορίες παιχνιδιών που οι κονσόλες ούτε που είχαν σκεφτεί ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν (strategy games, fps, κλπ). Οι κονσόλες είναι αυτές που προσπαθούν να προσομοιάσουν τους υπολογιστές, κάτι που δεν είναι απόλυτα κακό μεν, αλλά δυστυχώς θεωρώ ότι το κάνουν με κάκιστο τρόπο!

• Like 6
Δημοσ.

Εγω ψαχνω λογο γιατι καποιος να ασχοληθει με τις νεας γενιας κονσολες οι παλιες ειναι εξισου καλες και σε πολυ λογικη τιμη. Σε κανα δυο χρονια ισως δουμε κατι να αξιζει μεχρι στιγμης ειναι υπερβολη

• Like 5
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τον σκοπο του αρθρου! Ε και? Τι? Ας εκανε και 10.εκ πωλησεις παραπανω το ps4 ποιος ο λογος αυτου του αρθρου?<br><br>

Αποστολή από το Xperia U με τη χρήση Insomnia App

Ο σκοπός του άρθρου δεν ειναι ποιος έκανε περισσότερες πωλήσεις αλλά η περίπου ξεκαθάριση του τοπίου λόγω του ότι υπάρχει κατεγισμός παρόμοιων άρθρων από τις δυο εταιρίες και εκατοντάδες site αντικειμενικά και μη. Πρόσεξε επίσης το PR στον τίτλο.

Οποιος και να ειναι μπροστά δεν εχει σημασία, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και κερδισμένοι ειναι οι καταναλωτές, στην προκειμένη περίπτωση οι gamers!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εαν λοιπον αναλογιστεις ,οτι εχεις γραψει σχολιο στο ινσομνια μεσω λαπτοπ?PC? ...αρα εχεις ηδη πληρωσει για xbox one να αγορασεις ,300 ευρω? ,εχεις και εναν λαπτοπ ή desktop εφοσον σερφαρεις ,αλλα 500-600? ,εχει κοστος και αυτο, και συν τα ποσα εχεις σκασει σε αυθεντικα παιγχνιδια του xbox ,αγνωστο ποσό ?...τοτε φιλε συμφερει με χιλια ενας desktop PC !!!

αν αναλογιστείς ότι το έκανα με ένα Lumia ομως αλλαζουν τα πράγματα διότι δεν χρειάζεται καν να ανοιξω το πισι μου με τέτοιο κινητο. Και επίσης τώρα θα πουλήσω το πισι μου για να πάρω ένα Windows 8.1 Pro tablet

και μιλοντας για παιχνίδια παίρνω πάντα αυθεντικά όπως και στα σιντι της μουσικής για να στηρίξω την εταιρία η τον καλλιτεχνη, σιχενομαι την πειρατεία. Αν θέλω να παίξω κάτι και δεν ειμαι σίγουρος για την αγορά του, το νοικιάζω.

Για όσους αναρωτιούνται για τον σκοπό του άρθρου, τα πράγματα είναι απλά, αφού οι ίδιοι οι χρήστες έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα και κόντρες για το ποιο μηχάνημα ή ποια εταιρία είναι καλύτερη και βεβαίως οι εταιρίες το εκμεταλλεύονται στο έπακρο δίνοντας στοιχεία ώστε να μεγαλώνουν την κόντρα και να αυξάνουν του φανατικούς "αποκλειστικούς" πελάτες τους!

Φίλε μου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν και βγαίνουμε off-topic, ("pc vs console"), αγοράζοντας σήμερα ένα pc με 400€ (κόστος κονσολών χωρίς kinect), παίζεις άνετα και αξιολογότατα παιχνίδια στις αναλύσεις που σου επιτρέπουν οι κονσόλες νέας γενιάς (και σε μεγαλύτερες). Και βεβαίως θα έχεις και όλα τα άλλα που σου προσφέρει ένα pc! Το pc μάλιστα θα αντέξει να παίζει στις ίδιες αναλύσεις για αρκετά χρόνια πολλά από τα παιχνίδια. Σου δίνει μάλιστα το δικαίωμα, αγοράζοντας απλά στα 2-3 χρόνια μια κάρτα γραφικών των 100-150Ε να έχεις πάλι σύγχρονα και μοντέρνα γραφικά χωρίς να πρέπει να αγοράσεις όλο το μηχάνημα από την αρχή και βεβαίως με απόλυτη συμβατότητα με παλαιότερους τίτλους! Ή δίνοντας κάτι παραπάνω μπορείς να έχεις ακόμα και τα τοπ γραφικά! Ενώ στην κονσόλα θα παρακαλάς να βγει σύντομα η νέα ng και απ'ότι φαίνεται πετάς τίτλους που αγόρασες πριν δυο μέρες! Άσε που οι κονσόλες περασμένης γενιάς παίζουν μεν σήμερα παιχνίδια μετά από 7 χρόνια, αλλά δες πως τα παίζουν! Παίξε PES 2013 σε ps3 και θα καταλάβεις!

Install είναι κάτι που θα κάνεις μια φορά, αλλά πλέον είναι κάτι που κάνεις κατά κάποιον τρόπο και στις κονσόλες!

Οι τίτλοι είναι σίγουρα ένα αρνητικό των pc, αλλά αυτό θα το αντιμετωπίσεις και με τις δύο κονσόλες λόγω αποκλειστικοτήτων.

Σίγουρα το pc δεν είναι παιχνιδομηχανή, και δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει. Οι δυνατότητες του, αλλά και οι ανάγκες των χρηστών το έκαναν. Μάλιστα η δυνατότητα χρήσης του ποντικιού έφεραν ολόκληρες κατηγορίες παιχνιδιών που οι κονσόλες ούτε που είχαν σκεφτεί ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν (strategy games, fps, κλπ). Οι κονσόλες είναι αυτές που προσπαθούν να προσομοιάσουν τους υπολογιστές, κάτι που δεν είναι απόλυτα κακό μεν, αλλά δυστυχώς θεωρώ ότι το κάνουν με κάκιστο τρόπο!

καταρχάς σου είπα, δεν κολλάω σε γραφικά και αναλυσεις μου αρκει να μπορώ να παίζω σε 7 χρόνια οτιδήποτε, οποτε μονο και μόνο με αυτο τον λόγο το πισι πάει εκτός.

δεύτερον δεν γουσταρω χακερς, οποτε το πισι πάει έκτος

τρίτων γουσταρω περισσότερους τίτλους αρα το πισι πάει εκτος

τεταρτων ειμαι φανατικός (και απο τους καλύτερους της Ελλάδας) Halo Player οποτε το πισι πάει εκτος

πέμπτων στο πισι δεν έχουν όλα τα παιχνίδια υποστήριξη Xbox controller νομίζω, οποτε παλι πάει έκτος.

Δεν λέω σε καμια περίπτωση ότι μια κονσόλα ειναι καλύτερη απλα λέω ότι εμένα με βολεύει περισσότερο όπως και μερικούς άλλους.

Καλημέρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι ενώ περιμέναμε επική διαμάχη μεταξύ fans των PS4 και XBOX1 έχουμε πάλι PC vs concoles!!! Συνεχίστε.

....με τελικους χαμενους τους ....κονσολαδες!!!!

Δημοσ.

Πάντως εγώ περίμενα να βγουν τα PS4 και XboxOne για να δούμε παιχνίδια με ανάλυση 4K, και όχι 720p στο XboxOne και 1080p στο PS4. Στο κάτω κάτω 1080p είχα στο Xbox360 και 720p στο PS3.

Και μπορεί να μην έχω τώρα TV 4K, αλλά σε 5 χρόνια μπορεί να έχω.

• Super Moderators
Δημοσ.

εδώ στο PC δεν μπορείς να δεις 4Κ χωρίς τούμπανο κάρτα γραφικών (μην πω SLI/CF), στις κονσόλες θα έβλεπες? :P

Δημοσ.

ΜΟΝΟ SEGA και παλιά nintendo!

πω πω φίλε μου που τα θυμήθηκες αυτά!!!!είχα και εγώ ένα super nes (κάπως έτσι νομίζω λέγονταν) και είχα τρέλα με street-fighter και κάτι άλλα games. όταν βγήκε βέβαια το ps1 και μετά τα ξεχάσαμε αυτα

Δημοσ.

εδώ στο PC δεν μπορείς να δεις 4Κ χωρίς τούμπανο κάρτα γραφικών (μην πω SLI/CF), στις κονσόλες θα έβλεπες? :P

Θα μπορούσαν άνετα σε indie games να τα κάνουν render σε 1600p και upscale σε 4K βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...