Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη νέα μάχη των συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας να έχει ήδη αρχίσει, τόσο η Sony όσο και η Microsoft εξέδωσαν δελτίο τύπου για το πως τα πάνε σε πωλήσεις τα PlayStation 4 και Xbox One αντίστοιχα, με τις δύο εταιρείες να είναι.... νικήτριες.Σύμφωνα με τη Sony, το PlayStation 4 ήταν η νούμερο ένα κονσόλα σε πωλήσεις για το μήνα Νοέμβριο, με το brand PlayStation (PlayStation 3 και 4) να είναι η πρώτη επιλογή των καταναλωτών για τον προαναφερθέντα μήνα. Η Microsoft από την άλλη δηλώνει πως το Xbox One έχει τις ταχύτερες πωλήσεις κονσόλας στην αγορά της Αμερικής.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Καταρχάς, οι εν λόγω αναφορές αφορούν αποκλειστικά και μόνο την Αμερικανική αγορά, κάτι που δηλώνει ξεκάθαρα το NPD group (το οποίο έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα), χωρίς να γίνεται λόγος για τις υπόλοιπες αγορές στις οποίες κυκλοφόρησαν τα δύο συστήματα. Κατά δεύτερον, το PlayStation 4 κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου, ενώ το Xbox One στις 22 του ίδιου μήνα, οπότε ήταν αναμενόμενη η πρωτιά της Sony.

Τέλος, η Microsoft ανακοίνωσε πως 909.132 τεμάχια πωλήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις πρώτες 9 μέρες διάθεσης της κονσόλας, κάτι που ισοδυναμεί με περίπου 101 χιλ. τεμάχια ανά ημέρα, εξού και ο τίτλος "fastes-selling". Στον αντίποδα, η Sony δεν έδωσε ακριβή στοιχεία.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως το PlayStation 4 έχει κάνει περισσότερες από 2.1 εκ. πωλήσεις, με τη Microsoft και το Xbox One να ακολουθούν με 2 εκ. πωλήσεις, σε όσες περιοχές κυκλοφόρησαν τα δύο συστήματα. Όμως, μη ξεχνάμε πως το PlayStation 4 κυκλοφόρησε νωρίτερα από το Xbox One ενώ διατίθεται και σε περισσότερες χώρες. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα είναι αρκετά νωρίς να γνωρίζουμε ποιο σύστημα από τα δύο έχει προβάδισμα ή να βγάλουμε μακροπρόθεσμα συμπεράσματα.

Link.png Site: TheNextWeb

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τον σκοπο του αρθρου! Ε και? Τι? Ας εκανε και 10.εκ πωλησεις παραπανω το ps4 ποιος ο λογος αυτου του αρθρου?

Αποστολή από το Xperia U με τη χρήση Insomnia App

• Like 16
Δημοσ.

Απορω με την ύπαρξη πανάκριβων κονσολών που έχουν χειρότερα γραφικά απο τον υπολογιστή, όταν είχε πρωτοβγει το xbox360 έπαθε πλάκα ο κόσμος με τα 3D μοντέλα, τώρα ούτε σε 1080p high settings δεν φτάνουν οι κονσόλες

• Like 8
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τον σκοπο του αρθρου! Ε και? Τι? Ας εκανε και 10.εκ πωλησεις παραπανω το ps4 ποιος ο λογος αυτου του αρθρου?

Αποστολή από το Xperia U με τη χρήση Insomnia App

Απορώ και εγώ για το λόγο ύπαρξης αυτού του άρθρου.

αν ειναι πρωτη η sony,θα φαμε αυριο,αν ειναι η microsoft διαιτα....

• Like 3
Δημοσ.

το ps4 ομως κυκλοφορισε σε μικροτερη αγορα ;)

Όμως, μη ξεχνάμε πως το PlayStation 4 κυκλοφόρησε νωρίτερα από το Xbox One ενώ διατίθεται και σε περισσότερες χώρες

• Like 3
Δημοσ.

Απορω με την ύπαρξη πανάκριβων κονσολών που έχουν χειρότερα γραφικά απο τον υπολογιστή, όταν είχε πρωτοβγει το xbox360 έπαθε πλάκα ο κόσμος με τα 3D μοντέλα, τώρα ούτε σε 1080p high settings δεν φτάνουν οι κονσόλες

Ο λόγος ήταν να κάθεσαι στο σαλόνι και όχι στο pc που έχεις στο γραφείο. Να ανοίγεις ένα αθόρυβο μηχάνημα, να φορτώνεις ένα παιχνίδι ακαριαία (χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση, ούτε 1+ λεπτό boot και 1 λεπτό loading), να παίζεις παιχνίδια με γραφικά και τρόπους που δεν έχεις ξαναδεί. Τα περισσότερα δυστυχώς δεν ισχύουν.

Ελπίζω η επόμενη γενιά να είναι καθαρές κονσόλες, και όχι entertainment multimedia center / pc-gaming device, γιατί τέτοιες έχω ήδη πολλές.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω αντιθετα θέλω οι επόμενες κονσόλες, βασικα το επόμενο Xbox που ήδη ξεκινάει όλα αυτά τα media stuff να έχει περισσότερες worldwide εφαρμογές μιας και το ps5 τόοοοτε θα ψάχνετε να κάνει ότι κάνει το One τώρα και βαζουμε και στοίχημα. Ήδη απολαμβάνω να χρησιμοποιώ ταινίες, Kinect, ie, YouTube και fb στην τεράστια Sony μου πέρα απο το gaming.

Δημοσ.

Εγω αντιθετα θέλω οι επόμενες κονσόλες, βασικα το επόμενο Xbox που ήδη ξεκινάει όλα αυτά τα media stuff να έχει περισσότερες worldwide εφαρμογές μιας και το ps5 τόοοοτε θα ψάχνετε να κάνει ότι κάνει το One τώρα και βαζουμε και στοίχημα. Ήδη απολαμβάνω να χρησιμοποιώ ταινίες, Kinect, ie, YouTube και fb στην τεράστια Sony μου πέρα απο το gaming.

και να παίζεις παιχνίδια στην τεραστια οθόνη σου σε 720p 40-60fps που είναι ακόμη πιο χαλια όσο μεγαλώνει η διαγώνιος...

με ps4 τα παίζεις 980p και 1080p όλα σε 60 fps σταθερά.. εκτος αν δεν σε ενδιαφέρει το gaming αλλα αν δεν σε ενδιαφέρει το gamining γιατί να μην κανεις ένα pc για το σαλόνι?

• Like 3
Δημοσ.

Περιμενεις ανθρωπο αντικειμενικο με avatar/ονομα win8;

Και δικαιο να χεις το χανεις λογω "σταμπαρίσματος"...

• Like 6
Δημοσ.

και να παίζεις παιχνίδια στην τεραστια οθόνη σου σε 720p 40-60fps που είναι ακόμη πιο χαλια όσο μεγαλώνει η διαγώνιος...

με ps4 τα παίζεις 980p και 1080p όλα σε 60 fps σταθερά.. εκτος αν δεν σε ενδιαφέρει το gaming αλλα αν δεν σε ενδιαφέρει το gamining γιατί να μην κανεις ένα pc για το σαλόνι?

Eμενα με απασχολει να μην κανω install και να περιμενω 1 ωρα, να μην χρειαζομαι κάθε 2 χρονια καρτα ηχου γραφικων η ότι άλλο χρειαζεται, να εχω συνεχεια νεους τιτλους και να απολαμβανω το παιχνιδακι μου στο σαλονι.

Τωρα αυτά που κάθονται και ψάχνονται για γραφικα και fps κλπ είναι για "κατεστραμενους". <- ισως παει με 2 "μ" :?

Δεν θελω  πισι γιατι δεν μου αρεσουν τα πισι, γιατι δεν εχουν οσους τιτλους εχουν οι κονσόλες,εχουν χακερς σε αντιθεση με το Xbox Live, εχουνε Lag, και θες περισοτερα $$ για να φτιαξεις έναν καλο από το να παρεις μια κονσολα. Παραμενω με το 360 μου και το πασχα θα παρω ένα One από το skroutz τοοποιο θα το αλλαξω σε 7 χρονια παλι και θα σηκωνει bf5 και skyrim3 πχ χωρις να χρειαζεται να κανω κατι, αντίθετα αν ειχα πισι θα επρεπε παααλι κατι να αγορασω. αυτή είναι η προσωπικη μου αποψη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...