vagelis81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτομαι ότι ισως είναι καιρος να κανω ένα format στο pc μου.Εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει αμέτρητα παιχνίδια και προγράμματα και εχω κατεβασει παρα πολλα αρχεια από το Internet.Για να είμαι ειλικρινης δε μου εχει δημιουργησει πρόβλημα ο υπολογιστης μου απλα αργει λιγο στην εκκίνηση και επισης βαση θεωριας θα θελει ένα format να ξαναρθει στα ισια του.Αυτο που σκέφτομαι αλλα μαλλον σαν σκεψη θα παραμεινει είναι το εξης.Ένας φιλος μου βρηκε καρτα ssd με 60 ευρω αν δε κανω λαθος στα 50gb.Mου ειπε ότι θα την αγορασει,θα βαλει εκει μονο το λειτουργικο (Windows 8) και θα εγκαταστησει όλα τα υπολοιπα προγράμματα στο σκληρο του. Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν κατι τετοιο εχει ουσιαστικη σημασια η δε προσφερει κατι γιατι σκέφτομαι να προβω στην ιδια κινηση.
vagelis81 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Και ποσο κοστιζει ;;;Μια περιουσια;
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις , υπάρχουν δίσκοι για ολα τα βαλάντια
panoskatos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 .Mου ειπε ότι θα την αγορασει,θα βαλει εκει μονο το λειτουργικο (Windows 8) και θα εγκαταστησει όλα τα υπολοιπα προγράμματα στο σκληρο του. Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν κατι τετοιο εχει ουσιαστικη σημασια η δε προσφερει κατι γιατι σκέφτομαι να προβω στην ιδια κινηση. Ναι εχει ουσιαστική σημασία. Κάνε κ εσυ το ιδιο. Αγόρασε απο 120gb και πάνω για να είσαι άνετος.Στην τιμή δεν εχουν μεγάλη διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα