Evoliasmenos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα,εχω το galaxy note 3 και εχω δει στο youtube κτλ οτι μπορεις να βαλεις προγραμμα για να μπορει να τρεξει linux απο το κινητο...υπαρχει καποιο ευχρηστο και δοκιμασμενο...???και πρεπει να εχω κανει root για να κανω κατι τετοιο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει βγει ακομη σταθερο linux για καμια συσκευη. Το ειχανε βγαλει μονο για G nexus και Nexus 4 δοκιμαστικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει βγει ακομη σταθερο linux για καμια συσκευη. Το ειχανε βγαλει μονο για G nexus και Nexus 4 δοκιμαστικα παντα ελεγα να τρεξω κανενα backtrack....δεν γινεται...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το μονο που ξερω οτι υπαρχει ειναι ενα Complete Linux Installer που ηταν και στο play αλλα ρωτησα εδω στο φορουμ και μου ειπε ενα παληκαρι που το ειχε βαλει οτι η συσκευη του ηταν 90% δυσλειτουργικη. Γιατι ομως σε καιει τοσο πολυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 για psx υπαρχει,παιζω CTR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα