Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή θα πάθει αγκύλωση το δάκτυλό μας αν πάμε ξεχωριστά στο κάθε app που μας ενδιαφέρει . Άρα το θέμα δεν είναι αν θα ενημερωθούμε και πως,  αλλά πόσα swipes θα κάνουμε.

Με τον τρόπο που περιγράφεις την ενημέρωσή σου (γρήγορη και άμεση) σαν να λες ότι δεν ξανανοίγεις το κινητό σου για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση .

Όσο για τον καιρό τον έχω στην αρχική οθόνη , τις συναντήσεις στο ημερολόγιο , για γενική ενημέρωση το protothema.gr , το χρηματιστήριο στο capital.gr και τελείωσα. 

Επίσης γράφεις " ενα κλικ να αρχισει η πλοηγηση προς αυτο το μερος " .Εσύ πόσα άτομα στα 100 ξέρεις ότι όταν θέλουν να συναντήσουν κάποιον βάζουν πλοήγηση ; είμαι πολύ περίεργος να μου πεις , αλλά γενικά όλα αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται περίεργα.

Τελικά θα βγάλουν κάτι σωστό οι εταιρείες που να αξίζει ή θα λέμε μόνο ότι τα περισσότερα apps τα έχει η μία ή η άλλη εταιρεία 

το να είσαι αρνητικός σε κάτι γιατί απλά δεν το χρησιμοποιείς είναι απλά λάθος. για να κρίνεις κάτι θα πρέπει να ανήκεις στο target group αυτών  που τους ενδιαφέρει αυτό το προς κριση... κάθε άλλος που δεν τον ενδιαφέρει, απλά θα κάνει λάθος στην κρίση... άρα όλα είναι υποκειμενικά και δεν μπορείς να βάλεις "όρια" το τι είναι αναγκαίο και τι όχι...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή θα πάθει αγκύλωση το δάκτυλό μας αν πάμε ξεχωριστά στο κάθε app που μας ενδιαφέρει . Άρα το θέμα δεν είναι αν θα ενημερωθούμε και πως,  αλλά πόσα swipes θα κάνουμε.

Με τον τρόπο που περιγράφεις την ενημέρωσή σου (γρήγορη και άμεση) σαν να λες ότι δεν ξανανοίγεις το κινητό σου για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση .

Όσο για τον καιρό τον έχω στην αρχική οθόνη , τις συναντήσεις στο ημερολόγιο , για γενική ενημέρωση το protothema.gr , το χρηματιστήριο στο capital.gr και τελείωσα. 

Επίσης γράφεις " ενα κλικ να αρχισει η πλοηγηση προς αυτο το μερος " .Εσύ πόσα άτομα στα 100 ξέρεις ότι όταν θέλουν να συναντήσουν κάποιον βάζουν πλοήγηση ; είμαι πολύ περίεργος να μου πεις , αλλά γενικά όλα αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται περίεργα.

Τελικά θα βγάλουν κάτι σωστό οι εταιρείες που να αξίζει ή θα λέμε μόνο ότι τα περισσότερα apps τα έχει η μία ή η άλλη εταιρεία 

H διαφορα ειναι εκει στο οτι ειναι ολα μαζεμενα σε μια οθονη και μαλιστα χωρις κανεις τιποτα..Kαποιοι προτιμανε αυτην την ευκολια,εσυ οχι.

Αντιστοιχα καποιος αλλος μπορει να ειχε την ιδια λογικη με εσενα και να ελεγε αντι "θα πάθει αγκύλωση το δάκτυλό μας"  οτι "θα παθει αγκυλωσει το χερι σου αν ανοιξεις το λαπτοπ για τον καιρο και την ενημρωση? Αχρηστα τα smartphones!"

Οσο για τη συναντηση  με εναν γνωστο και αν βαζεις πλοηγηση, δεν μιλαω για το καφε/ποτο που θα πας με τον φιλο σου στο στεκι σας.

Μιλαω για τις περιπτωσεις που βαζεις πλοηγηση επειδη πας σε καινουριο μερος. Εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε πλοηγηση?

Φυσικα η ευκολια που προσφερει στο check-in, στην ενημρωση καθυστερης πτησης, στην ενημερωση δρομολογιων ΜΜΜ κοντα σου (ολα αυτα αυτοματα χωρις να κανεις τιποτα) ειναι πολυ βολικη.

Οπως πολυ βολικο ειναι οτι οταν ξαπλωνω για εναν μεσημεριανο/απογευματινο υπνο, του λεω να βαλει ξυπνητηρι σε μια ωρα.Ουτε κοιταω τι ωρα ειναι ωστε να υπολογισω τι ωρα να βαλει ξυπνητηρι , ουτε τιποτα. Ξαπλωνω, λεω "ok google, put an alarm in one hour και αυτο ηταν. 3 sec χωρις να χρησιμοποιησω τα χερια μου και χωρις να κοιταω την οθονη. 

Αυτες οι πολλες, μικρες λεπτομερειες καθιστουν το google now πολυ χρηστικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...