Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τρολλάρω λίγο μετά χαράς (είμαι σε καλή διάθεση)

Μπράβο MS!! Ανακάλυψες το μέχρι χθες «άχρηστο» notification ως κουρτίνα και όχι πλακάκι (κατά πολλούς χρήστες σου ήταν «άχρηστο».. καθώς τότε δεν το είχαν. Τώρα μάλλον θα γίνει χρήσιμο). Άργησες βέβαια λίγο.. Το android νομίζω το έχει από το 1.7 πριν.. ας πούμε 3-4 χρόνια και το ίδιο και το symbian που όμως ήταν «απαρχαιωμένο» και διατάξατε τον «τερματισμό» του με τον φίλο σας τον Elop. Βέβαια αυτά έχουν και εντελώς ξεκλείδωτο ΒΤ (εσείς στην 8.0 το μισοξεκλειδώσατε) και έχουν και explorer (θα βγάλετε και τέτοιο άκουσα) αλλα δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά.

Αν το φτιάξετε θα χαρώ αλήθεια (δεν τρολλάρω τώρα) να αγοράσω κάποτε ένα WP (μάλλον το 1020 ή τον απόγονο του ως κάτοχος 808).

Οπως προέβλεψα η αυτοσυντήρηση αυτής της εταιρίας άρχισε πάλι να δουλεύει. Κάνει αρκετές βλ@κίες αλλά άμα δει δεν την παίρνει το διορθώνει κοινώς τα «μαζεύει» (βλέπε wp 8.0 στη θέση των 7.Χ σε λίγο 8.1, Win 8.0 που θα ξαναβάλει start, win 7 που αντικατέστησαν τα sVista κτλ κλτ). Περιμένω την wp 9.0 και εδώ ήμαστε..

Αγαπάω MS (κατά βάθος) απλά με έχει πληγώσει τελευταία..  :wub:

1. Σοβαρά τώρα, πήγες και έγραψες το ίδιο πράγμα και στο techblog ? Πρωτοπορία στο full…..

2.  

• Like 3
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραίες προσθήκες και φυσικά όπως ακουγεται θα ερθει και 3d touch συσκευή . Επομένως μιλάμε για νέο κινητό απο μς-νοκια που θα είναι με σούπερ ντουπερ κάμερα, ποιότητα νοκια , ελπίζω καλό ντιζάιν , με καλό navigation out of the box ,με όλες τις βελτιώσεις των WP 8.1 και με 3d touch . Πραγματικά περιμένω αρκετα πράγματα απο τα windows phone σε συνδυασμό με νοκια hardware.

Δημοσ.

@keysmith εχεις αρχισει να κουραζεις σε οποιο forum εισαι γραμμενος copy paste και κραξιμο στα wp .

Στα του αρθρου κάλες προσθηκες περιμένουμε κ αλλα.

Δημοσ.

Αηδία έχεις καταντήσει. Από το πουθενά πετάς την μπηχτή σου. Εμένα ειλικρινά δε με πειράζει, δεν έχω μετοχές στη Google όπως εσύ, προφανώς, στη Microsoft. Αλλά μη χεζεις το forum. Παντα, μα παντα η ίδια ιστορία.Και ειδικά σε αυτό το thread πραγματικα δε σε παιρνει. Γιατί η λατρεμενη σου εταιρία αντιγράφει τους αλλους που τα έχουν υλοποιησει εδώ και πολύ καιρο. Τώρα αν λέγεται κορτανα η κουραδα το ίδιο μου κανει. Αυτό δεν αλλαζει το γεγονος οτι άργησε να τα υλοποιήσει και τώρα τρέχει και φτάνει...

είπα απλα ότι είδα στα comments παραπάνω, έπρεπε να με αγνοήσεις η μήπως σε πιάνει ζήλια στο γεγονός ότι κλείνει το gap όλο και πιο πολυ με το android και ξεσπάς ετσι; σοβαρά, χρειάζεσαι γυναικα dude. One love :)

.. πράγματι με έπιασες :-) . Ήθελα να το μοιραστώ με δύο κοινότητες. Δεν το κάνω συχνά συγνώμη! :rolleyes:

πάντως ειλικρινά δεν με απασχολει εμένα προσωπικά η "κουρτίνα" τα tiles ειναι πολύ καλύτερα για εμένα ξαναλέω, το κάνουν για τους androidακιδες πιστεύω που πάνε σε φθηνά WP (επειδή δεν αντέχουν το lag απο τα φθηνά τους android πιστεύω μιας και τώρα εχουν instagram τα WP) και εχουν θέμα με τα notifications.

Εγω Cortana ήθελα, Cortana έρχεται ειμαι καταετχαριστημενος :)

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός αυτού , αν είναι ειδοποιήσεις όπως το Google now να μου λείπει . Τίποτα χρήσιμο . Για τις μετοχές μου, τα γενέθλια , τον καιρό και τα άλλα καλούδια ενημερώνομαι από εκεί που θέλω , με περισσότερες πληροφορίες. 

Πλέον έχει καταντήσει αηδία να επαναλαμβάνει ο ένας τις μα...ίες του άλλου.

Άκουσον άκουσον , θα μπορεί η Cortana να σε ειδοποιεί για το επόμενο σου ραντεβού και πόσο χρόνο χρειάζεσαι να πας σ΄αυτό .Ποιοι είμαστε ρε παιδιά τα Golden boys της Wall Street .

Δεν θα μπορούσες να είσαι ποιο λάθος για το Google Now, γιατι προφανώς δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί.

Είναι απο τα καλύτερα και ποιο χρήσιμα εργαλεία του android αν το σετάρεις σωστά, πόσο μάλλον σε χώρες του εξωτερικού όπου έχεις και live traffic report όπου προσαρμόζονται και οι χρόνοι για τα destination σου.

Όσον αφορά τα Win8.1 είναι ένα λειτουργικό το οποίο χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο.

Σε συσκευές χαμηλού κόστους είναι η καλύτερη επιλογή και πιστεύω πως έχει περιθώριο αύξησης του μεριδίου του απέναντι στα υπόλοιπα OS.

Δημοσ.
είπα απλα ότι είδα στα comments παραπάνω, έπρεπε να με αγνοήσεις η μήπως σε πιάνει ζήλια στο γεγονός ότι κλείνει το gap όλο και πιο πολυ με το android και ξεσπάς ετσι; σοβαρά, χρειάζεσαι γυναικα dude. One love

Ναι. Το βρηκες. Με ενοχλεί που κλείνει το κενό γιατί θα πέσουν οι μετοχές μου στη Google.

Εσύ ξεσπας σε όλα τα thread που σου θίγουν την αγαπημένη σου εταιρία. Fanboy μέχρι το κόκκαλο. Φαίνεται και απο το username σου εξάλλου. Τι να λέμε τώρα.

Όσο για το θέμα γυναίκας, η πιο ανώριμη απάντηση ever. Όχι οτι περίμενα κάτι καλυτερο. Οταν ο αλλος σου λεει αληθειες που δε σου αρεσουν κι εσυ απαντας χωρις επιχειρηματα κι εμπλεκεις την προσωπικη ζωη του αλλου για να καλυψεις το κενο των επιχειρηματων σου, δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Εχεις δειξει ποιος είσαι καιρό τώρα. Ενα fanboy που μόλις πουν την πικρή αλήθεια για την εταιρία του πετάει χολή και πιάνει επίσης και τις προσωπικές ζωές των αλλων χωρίς να τις ξέρει.

• Like 1
Δημοσ.

@keysmith εχεις αρχισει να κουραζεις σε οποιο forum εισαι γραμμενος copy paste και κραξιμο στα wp .

Στα του αρθρου κάλες προσθηκες περιμένουμε κ αλλα.

εμείς κάνουμε τα wp "καλύτερα" και όχι εσείς που χειροκροτάτε με την πρώτη ευκαιρία. Γιατί νομίζεις η MS ας πούμε μερικώς ξεκλείδωσε το BT από τα 7.5 στα 8.0? Επειδή οι (χωρίς λόγο) υποστοιρικτές της έλεγαν "Μπράβο ΜΣ, τί τέλεια που είσαι, δεν πειράζει που έχεις κλειδωμένο το ΒΤ και θέλει ζουνε να περάσεις ένα mp3, μου αρκεί που κουνιούνται τα πλακάκια πέρα δώθε χωρίς lag".. 

Λάθος φίλε μου. Η με νοημα κριτική είναι αυτό που πιέζει τις εταιρίες να γίνονται καλύτερες. Εγώ το έχω ξαναπεί ημουν παλιός καλός ευχαριστημένος σχετικά χρήστης MS (wm). Και τότε λέγαμε θέλει δουλειά το UI να γίνει finger friently, και αυτή αντί απλά να υιοθετήσει μια προσέγγιση τύπου SPB launcer (να την αγόραζε στην τελική) πήγε και τα έκανε όπως τα έκανε.. Οι δικιές μας φωνές (των διαμαρτηρόμενων) κάνουν το λειτουργικό να αλλάζει. Πως νομίζεις θα βάλει το απλούστερο έναν File explorer στο λειτουργικό της; Επειδή ωρίμασε ο καιρός; Όχι βέβαια. Επειδή κάποιοι γκρινιάζουν και επειδή και για αυτό το λόγο πάνε αλλού (android) και χάνει η MS πελάτες. 

Εδώ είναι forum που μιλάμε με κριτική σκέψη για την τεχνολογία. Αν κάποια επιχειρήματά μας επαναλαμβάνονται σε διαφορετικά threads, τι να κάνουμε, το ίδιο ισχύει παντού (πολιτικές συζητήσεις, αθλητικές κτλ).

Και για την πληροφόρησή σου και το andoid του κάνω κρητική ειδικά με την τάση να το βαραίνουν το OS και να μεγαλώνουν τις οθόνες (μου την σπάει να θέλω ταγάρι να κουβαλάω το κινητό μου). Και υπάρχουν και προϊόντα της MS που εκθιάζω (win 7, MS office). Και τα έχω και με το IOS αλλα μου αρέσει σαν hardware (σωστό μέγεθος, καλά specs). Δεν έιμαι fanboy κανενός αλλα ασφαλώς με την παρούσα κατάσταση έχω τις προτιμήσεις μου. Και είπα και "μπράβο" που διορθώνεται η ΜΣ και ότι κάποτε μπορεί να πάρω ένα ΄τετοιο OS.. (για να μη με λες κολημένο)

Τώρα αντί να αλληλοκατηγορούμαστε ας συζητήσουμε καθώς αυτός είναι ο σκοπός των τεχνολογικών forum   ;)

• Like 3
Δημοσ.

παιδια εχω μια ερωτηση λιγό out αλλα επειδη δεν βρίσκω πουθενα απάντηση.. τα windows phone πέρνουν σπασμένες εφαρμογές-παιχνίδια?

Δημοσ.

εμείς κάνουμε τα wp "καλύτερα" και όχι εσείς που χειροκροτάτε με την πρώτη ευκαιρία. Γιατί νομίζεις η MS ας πούμε μερικώς ξεκλείδωσε το BT από τα 7.5 στα 8.0? Επειδή οι (χωρίς λόγο) υποστοιρικτές της έλεγαν "Μπράβο ΜΣ, τί τέλεια που είσαι, δεν πειράζει που έχεις κλειδωμένο το ΒΤ και θέλει ζουνε να περάσεις ένα mp3, μου αρκεί που κουνιούνται τα πλακάκια πέρα δώθε χωρίς lag".. 

Λάθος φίλε μου. Η με νοημα κριτική είναι αυτό που πιέζει τις εταιρίες να γίνονται καλύτερες. Εγώ το έχω ξαναπεί ημουν παλιός καλός ευχαριστημένος σχετικά χρήστης MS (wm). Και τότε λέγαμε θέλει δουλειά το UI να γίνει finger friently, και αυτή αντί απλά να υιοθετήσει μια προσέγγιση τύπου SPB launcer (να την αγόραζε στην τελική) πήγε και τα έκανε όπως τα έκανε.. Οι δικιές μας φωνές (των διαμαρτηρόμενων) κάνουν το λειτουργικό να αλλάζει. Πως νομίζεις θα βάλει το απλούστερο έναν File explorer στο λειτουργικό της; Επειδή ωρίμασε ο καιρός; Όχι βέβαια. Επειδή κάποιοι γκρινιάζουν και επειδή και για αυτό το λόγο πάνε αλλού (android) και χάνει η MS πελάτες. 

Εδώ είναι forum που μιλάμε με κριτική σκέψη για την τεχνολογία. Αν κάποια επιχειρήματά μας επαναλαμβάνονται σε διαφορετικά threads, τι να κάνουμε, το ίδιο ισχύει παντού (πολιτικές συζητήσεις, αθλητικές κτλ).

Και για την πληροφόρησή σου και το andoid του κάνω κρητική ειδικά με την τάση να το βαραίνουν το OS και να μεγαλώνουν τις οθόνες (μου την σπάει να θέλω ταγάρι να κουβαλάω το κινητό μου). Και υπάρχουν και προϊόντα της MS που εκθιάζω (win 7, MS office). Και τα έχω και με το IOS αλλα μου αρέσει σαν hardware (σωστό μέγεθος, καλά specs). Δεν έιμαι fanboy κανενός αλλα ασφαλώς με την παρούσα κατάσταση έχω τις προτιμήσεις μου. Και είπα και "μπράβο" που διορθώνεται η ΜΣ και ότι κάποτε μπορεί να πάρω ένα ΄τετοιο OS.. (για να μη με λες κολημένο)

Τώρα αντί να αλληλοκατηγορούμαστε ας συζητήσουμε καθώς αυτός είναι ο σκοπός των τεχνολογικών forum   ;)an kai

αν και θερμός υποστηρικτής των Windows Phone θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο keysmith.  :D 

Δημοσ.

Δεν θα μπορούσες να είσαι ποιο λάθος για το Google Now, γιατι προφανώς δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί.

Είναι απο τα καλύτερα και ποιο χρήσιμα εργαλεία του android αν το σετάρεις σωστά, πόσο μάλλον σε χώρες του εξωτερικού όπου έχεις και live traffic report όπου προσαρμόζονται και οι χρόνοι για τα destination σου.

Ή εγώ είμαι λάθος ή εσύ βρίσκεσαι σε χώρα του εξωτερικού ; 

Επαναλαμβάνω με σαφήνεια  . Περιττό εργαλείο για τους περισσότερους χρήστες και πολύ χρήσιμο για ελάχιστους. 

Όσο για το live traffic report , ακόμη λιγότεροι χρήστες και μιλάω για την Ελλάδα .

Ειλικρινά πόσο χρήσιμο θα μπορούσε να ήταν το   live traffic report στον μέσο Έλληνα και τι ποσοστό θα το χρησιμοποιούσε ;

Επίσης άλλο πράγμα η χρησιμότητα και άλλο η χρηστικότητα.

Δημοσ.

Ή εγώ είμαι λάθος ή εσύ βρίσκεσαι σε χώρα του εξωτερικού ; 

Επαναλαμβάνω με σαφήνεια  . Περιττό εργαλείο για τους περισσότερους χρήστες και πολύ χρήσιμο για ελάχιστους. 

Όσο για το live traffic report , ακόμη λιγότεροι χρήστες και μιλάω για την Ελλάδα .

Ειλικρινά πόσο χρήσιμο θα μπορούσε να ήταν το   live traffic report στον μέσο Έλληνα και τι ποσοστό θα το χρησιμοποιούσε ;

Επίσης άλλο πράγμα η χρησιμότητα και άλλο η χρηστικότητα.

Θα συμφωνησω για το google now το ποσο βολικο ειναι.

Μου αρεσει που οταν ξυπναω μπορω να δω σε μια οθονη τι καιρο θα εχει (για να δω τι θα φορεσω), το προγραμμα και τα meetings της ημερας ,  προτεινομενα αρθρα απο site που επισκεφτομαι συχνα(ωστε να ενημερωθω ταχυτατα οσο πινω τον καφε μου).

Mου αρεσει που οταν εχω κανονισει ραντεβου με γνωστους θα μου το υπενθυμισει και θα μπορεσει με ενα κλικ να αρχισει η πλοηγηση προς αυτο το μερος.

Μου αρεσει που θα εμφανισει προτινομενα μερη για φαγητο.

Μου αρεσει που θα δει και θα με ειδοποιησει αν η πτηση μου εχει καθυστερηση,  απο ποια gate φευγει η πτηση μου και θα μου εμφανισει αυτοματα το qr code του online check-in , ωστε να μην χρειαζεται να εκτυπωσω το εισιτηριο ή να πρεπει να ψαχνω τα εμαιλ μου οσο ειμαι στην πυλη για επιβιβαση.

Παρομοια θα μου εμφανισει αυτοματα και το hotel reservation.

Επισης οταν ειμαι στο εξωτερικο, θα εχει ετοιμο πανευκολο μετατροπεα νομισματων ή μεταφραση απο την τοπικη γλωσσα. Θα εχει και προτεινομενα αξιοθεατα .

Και ολα αυτα γινονται αυτοματα, χωρις την παρεμβαση του χρηστη και ειναι μαζεμενα σε μια σελιδα κ ενα swipe μακρια απο την κεντρικη οθονη.

Η χρηστικοτητα του αυξανεται ακομα παραπανω σε αυτους που ειναι εξωτερικο και εχει live traffic propositions για το commute τους στην δουλεια κλπ.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω για το google now το ποσο βολικο ειναι.

Μου αρεσει που οταν ξυπναω μπορω να δω σε μια οθονη τι καιρο θα εχει (για να δω τι θα φορεσω), το προγραμμα και τα meetings της ημερας ,  προτεινομενα αρθρα απο site που επισκεφτομαι συχνα(ωστε να ενημερωθω ταχυτατα οσο πινω τον καφε μου).

Mου αρεσει που οταν εχω κανονισει ραντεβου με γνωστους θα μου το υπενθυμισει και θα μπορεσει με ενα κλικ να αρχισει η πλοηγηση προς αυτο το μερος.

Μου αρεσει που θα εμφανισει προτινομενα μερη για φαγητο.

Μου αρεσει που θα δει και θα με ειδοποιησει αν η πτηση μου εχει καθυστερηση,  απο ποια gate φευγει η πτηση μου και θα μου εμφανισει αυτοματα το qr code του online check-in , ωστε να μην χρειαζεται να εκτυπωσω το εισιτηριο ή να πρεπει να ψαχνω τα εμαιλ μου οσο ειμαι στην πυλη για επιβιβαση.

Παρομοια θα μου εμφανισει αυτοματα και το hotel reservation.

Επισης οταν ειμαι στο εξωτερικο, θα εχει ετοιμο πανευκολο μετατροπεα νομισματων ή μεταφραση απο την τοπικη γλωσσα. Θα εχει και προτεινομενα αξιοθεατα .

Και ολα αυτα γινονται αυτοματα, χωρις την παρεμβαση του χρηστη και ειναι μαζεμενα σε μια σελιδα κ ενα swipe μακρια απο την κεντρικη οθονη.

Η χρηστικοτητα του αυξανεται ακομα παραπανω σε αυτους που ειναι εξωτερικο και εχει live traffic propositions για το commute τους στην δουλεια κλπ.

Δηλαδή θα πάθει αγκύλωση το δάκτυλό μας αν πάμε ξεχωριστά στο κάθε app που μας ενδιαφέρει . Άρα το θέμα δεν είναι αν θα ενημερωθούμε και πως,  αλλά πόσα swipes θα κάνουμε.

Με τον τρόπο που περιγράφεις την ενημέρωσή σου (γρήγορη και άμεση) σαν να λες ότι δεν ξανανοίγεις το κινητό σου για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση .

Όσο για τον καιρό τον έχω στην αρχική οθόνη , τις συναντήσεις στο ημερολόγιο , για γενική ενημέρωση το protothema.gr , το χρηματιστήριο στο capital.gr και τελείωσα. 

Επίσης γράφεις " ενα κλικ να αρχισει η πλοηγηση προς αυτο το μερος " .Εσύ πόσα άτομα στα 100 ξέρεις ότι όταν θέλουν να συναντήσουν κάποιον βάζουν πλοήγηση ; είμαι πολύ περίεργος να μου πεις , αλλά γενικά όλα αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται περίεργα.

Τελικά θα βγάλουν κάτι σωστό οι εταιρείες που να αξίζει ή θα λέμε μόνο ότι τα περισσότερα apps τα έχει η μία ή η άλλη εταιρεία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...