lol98 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον ας αρχισουμε.ψαχνω ακουστικα headset αποκλειστικα για gaming χρηση.τα χρηματα δν με ενδιαφερουν αρκει να αξιζουν τα λεφτα τους.χρειαζομαι επεισης ενσωματωμενο μικροφωνο για συνομιλια με την ομαδα.ειμουνα αναμεσα στα razer megalodon και στα razer carcharias η τα kraken.δεν ειναι δεσμευτικη η αγορα ενος εκ των τριων.χρειζομαι την αποψη σας.περιμενω προτασεις το συντομοτερο....
LifeScarcity Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δες και sennheiser (eg http://www.skroutz.gr/s/439181/Sennheiser-PC-330.html).Είμαι υπερευχαριστημένος με την συγκεκριμένη εταιρία στον ήχο.'Εχω τα hd439 και είναι κομπλέ και για παιχνίδια/μουσική και ενισχυτές και πολύ άνετα.Είχα δοκιμάσει και κάτι in-ear headphones που μου άρεσαν επίσης με ωραίο ισορροπημένο ήχο. (Πάντως το "πτυσσόμενο" μικρόφωνο από την steelseries με τρελαίνει ) 1
Fulgore1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Logitech g230/g430, Razer Kraken Pro,Steelseries Siberia V2 πιστευω σε καλυπτουν για αυτα που τα θες.
gkasmak0s GR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Απλα παρε τα Logitech G230.Τα πηρα σημερα.Ποιοτητα ασυγκριτη και ηχος απιστευτος.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα