dpolal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Είχα τον MSN 4.7 που έρχετε μαζί με την εγκατάσταση των ΧΡ... Τον απεγκατάστησα ή έτσι νόμιζα και κατέβασα την τελευταία έκδοση του MSN (6.0) όπου και εγκατέστησα κανονικά και χωρίς προβλήματα. Τώρα λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι όταν τρέχω το Outllook Express μου ανοίγει τον MSN αλλά την παλιά έκδοση του και όχι την καινούργια... Δηλαδή έχω ταυτόχρονα ΚΑΙ τις δύο εκδόσεις οι οποίες δουλεύουν κανονικά χωρίς προβλήματα... Πώς μπορώ να απαλαγώ από την παλιά οριστικά και το Outllok να ανοίγει την νέα;;;;;;; Ευχαριστώ.
Jastonas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 kane ena search.... yparxei kapou prosfata ena thread gia to pws na kaneis uninstall to palio messenger. to thread legetai windows messenger vs msn messenger... kati tetoio...
WizeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Έναρξη -> Εκτέλεση Κάνε επικόλληση αυτό : RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove Και πάτα Enter είσαι έτοιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.