Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια  προσφατα αγορασα εναν λαπτοπ  και εχει περασμενα σε διαφορετικο partition recovery  τα 8αρια ..δεν μου εχουν δωσει δισκακι ουτε κωδικο , δε περιπτωση που θελω καποια στιγμη να κανω φορματ  πως  γινεται ?

Δημοσ.

Θα κανει ουσιαστικά εγκατάσταση / επαναφορά απο αυτο το ξεχωριστό partition που εχει τα windows , για αυτο κοιτα να μην το πηράξεις η γράψεις τιποτα εκει, συνήθως η ολη διαδικασία γίνεται με καποιο πλήκτρο στην αρχή που κανει boot το laptop , τωρα ποιο ακριβώς δεν ξέρω εξαρτάται απο το μοντέλο

Δημοσ.

Και να προσθέσω οτι φτιάξε τα recovery dvd (dvd αποκαταστασης) για την περιπτωση που χτυπήσει ο δίσκος. Η διαδικασία περιγραφεται στο manual. Λογικα θα χρειαστεις 2-3 dvd. 

Δημοσ.

οκ παιδια σας ευχαριστω για της απαντησεις σας ,θα το ψαξω ...και με την ενεργοποιηση τι γινεται ,οταν δεν εχω καποιο Key?

Δημοσ.

Το key ειναι αποθηκευμένο στο "uefi bios", οποτε όταν περάσεις ξανά τα windows (απο το δισκο ή από τα rcovery dvd) θα ενεργοποιηθεί αυτόματα

Δημοσ.

Αν δεν εχει το laptop απο κατω καποιο αυτοκόλητο με το κλειδί η δεν σου το εχουν δώσει ξεχωριστά τοτε με το που κανεις την επανεγκατάσταση θα ενεργοποιούνται μονα τους , ειναι περασμένο μεσα δηλαδή μονο για το δικο σου laptop και μονο σε αυτο το partition

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...