Προς το περιεχόμενο

Samsung ue55F8000SL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγειλα αυτη την ΤV+home cinemα  παραλαμβανω Τεταρτη   την εχει  καποιος η' γνωριζει  να μας πεις εντυπωσεις ?Για την τηλεοραση ρωταω το αλλο μου ειναι αδιαφορο.

Link.png Site: Samsung LED 55'' UE55F8000SL μαζί με SET HOME SAMSUNG 3D 5.1 HT-F6500

Επισης αν γνωριζει καποιος να μας πει τι ειναι το evolution Kit για δεν εχω πολυκαταλαβει πως ακριβως λειτουργει ολο αυτο .

Δημοσ.

με γειες φιλαρακι !

δε την εχω δει αυτη αλλα μονο που ειναι η σειρα f θα γ@@μαει σιγουρα  δε το συζηταμε ! συν οτι μονο σε sam  παω και γω σε  tv πολυ ειναι προστα απο ολες ! μια ερωτηση μονο .. αφου ταε χωσες για τα καλα γιατι δε περιμενες να πας σε 4κ  η να χωσεις λιγα περισσοτερα κ να πας τωρα  ?? νομιζω αξιζει   .. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ρε φιλε οι 4κ παιζουν στα 4κ ευρω  :P ,plus  οτι  προς το παρον το περιεχομενο ειναι ελαχιστο .Σε 2 χρονια  θα εχουν πεσει  αρκετα  μεχρι τοτε αλλαζω .Κραταω αυτη σαν δευτερευουσα συσκευη και παιρνω ως κυρια 4κ 65'' π.χ.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

ναι αν σκεφτεσαι να παρεις παλι σε  2 χρονια κ να κρατησεις αυτη  για δευτερη τοτε οκ καλα κανεις !

στο ειπα σε περιπτωση που επαιρνες  tv για πολλα χρονια κ αφου σπρωχνεις 2.500 συν τοτε με αλλα 1000 ξεμπερδευεις https://www.skroutz.gr/s/3684402/Samsung-UE55F9000.html χωρις να πας σε αλλη για πολλα χρονια !

θα πεσουν ναι,  και εμενα η επομενη μου 4 κ θα ειναι σε κανα -δυο χρονια ..

• Like 1
Δημοσ.

ναι αν σκεφτεσαι να παρεις παλι σε  2 χρονια κ να κρατησεις αυτη  για δευτερη τοτε οκ καλα κανεις !

στο ειπα σε περιπτωση που επαιρνες  tv για πολλα χρονια κ αφου σπρωχνεις 2.500 συν τοτε με αλλα 1000 ξεμπερδευεις https://www.skroutz.gr/s/3684402/Samsung-UE55F9000.html χωρις να πας σε αλλη για πολλα χρονια !

θα πεσουν ναι,  και εμενα η επομενη μου 4 κ θα ειναι σε κανα -δυο χρονια ..

Δεν ειναι αλλα 1000 ειναι αλλα 1350 ,αλλα ναι καταλαβαινω την λογικη σου ειναι και σωστη .

Θα μπορουσα π.χ να παρω τωρα μια mid range  sta 1000  και μετα απο 2 χρονια να τα εχωνα για 4κ .Αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω την υπομονη και δεν μπορω να αγοραζω μετριες λυσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν λογια για την συγκεκριμενη τηλεροραση ουτε εντυπωσεις απο κανεναν να μην περιμενεις γιατι οποιος κι αν τη δει να παιζει θα μεινει με ανοιχτο το στομα.

Πηρες ισως την καλυτερη τηλεοραση για φετος μαζι με αυτην http://www.skroutz.gr/s/3202292/Sony-KDL-55W905.html.Ειναι και οι δυο κορυφαιες.

Τρομερη και απιστευτη εικονα.

Πιστευω τα λογια ειναι περιττα να πουμε κατι παραπανω αλλα αν θες μπορεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου οταν θα εχεις χρονο.Αφου παραλαβεις με το καλο.

Την ειχε βγαλει παλαιοτερα ο Κωτσο στα 1939,00 ευρω και σημερα σ'ενα καταστημα επαιξε στα 1899,00 ευρω.

Αν παιξει καμια προσφορα απο 1700,00 και κατω σε κανενα μηνα την πηρα σιγουρα.

Σε οτι αφορα τις 4Κ και τις διαφορες τηλεορασεις(8Κ,OLED κλπ.) που θα βγουνε στο μελλον πιστευω οτι θα ειναι τοσο ακριβες που μετα απο 3-4 χρονια θα μπορουμε να κοιταμε αποκλειστηκα αυτες.

Εφοσον ειχες τα χρηματα φιλε μου πιστευω εκανες την καλυτερη επιλογη.

ΚΑΛΟΘΕΑΤΗ!!!!!!!

EDIT :Η καλυτερη τιμη μεχρι σημερα http://www.papadatoshome.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&view=item&id=6832&category_id=158&Itemid=36

• Like 2
Δημοσ.

Nαι την ειδα και εγω την προσφορα  που λες  αλλα δεν εκανε ατοκες δοσεις εγω την πηρα με 12 ατοκες συν τον home cinema που το ηθελα για αλλο σημειο του σπιτιου .Για αυτην εχω καλυτερο ηχοσυστημα να σεταρω.

Δημοσ.

Nαι την ειδα και εγω την προσφορα  που λες  αλλα δεν εκανε ατοκες δοσεις εγω την πηρα με 12 ατοκες συν τον home cinema που το ηθελα για αλλο σημειο του σπιτιου .Για αυτην εχω καλυτερο ηχοσυστημα να σεταρω.

Πως και δεν περιμενες μηπως παιξει τιποτα καλυτερο σε τιμη?

Δημοσ.

Περιμενα 1 χρονο  ,αλλη υπομονη δεν εiχα και τοσο που περιμενα για τα δεδομενα τα δικα μου ηταν προσωπικο ρεκορ :P

• Like 1
Δημοσ.

Η F8000 ειναι μια απο τις κορυφαίες προτάσεις της Samsung, που με την σειρά της ειναι απο τις δυνατές του χώρου. Με σωστή ρύθμιση θα εχεις αξιοθαύμαστη εικόνα. Γενικώς σαν tv παιζει τα πάντα παντού πολυ καλα. δεν εχει συγκεκριμένες καταβολές. Απο gadget και τα συναφη αν και δευτερεύοντα εκει δεν εχει ανταγωνισμό.

Το evolution kit σου δινει την δυνατότητα καθε χρόνο εαν το επιθυμείς να αναβαθμίζεις την tv σου σε hardware. Δηλαδή την CPU της, την ROM με την πλατφόρμα Smart κτλ. Αρα καθε χρόνο που θα βγαίνει ανανεωμένο μοντελο, θα εχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις και εσυ αυτα τα features με αυτο το κιτ.

Ουσιαστικά παρακάμπτει του επεξεργαστές της tv με δικούς του. Στην περσινή ES8000-7000 παντως δούλεψε καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Η F8000 ειναι μια απο τις κορυφαίες προτάσεις της Samsung, που με την σειρά της ειναι απο τις δυνατές του χώρου. Με σωστή ρύθμιση θα εχεις αξιοθαύμαστη εικόνα..

Ησουν σαφης για το  evolution kit .Σχετικα με την σωστη ρυθμιση  αν καταλαβα καλα εννοεις   αναλογα τον χωρο π.χ φωτεινοτητα δωματιου  και τις προτιμησεις του κατοχου σχετικα με την   ενταση χρωματων κτλπ η' κατι αλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 ωρες εμειναν για να παραλαβω :P Θα ενημερωσω για εντυπωσεις μολις την στησω και παιξω καποιες ταινιες 3D κτλπ.

Επεξ/σία από Fotis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...