Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάλασε ένα iPad 6 μηνών που έχω. Μου είπαν τελικά οτι εχει πρόβλημα το hardware και πρέπει να αντικατασταθεί!!!! Αλλα επειδή μ εχει πέσει και εχει δυο χτυπήματα και στη γωνία κ εκεί π φορτίζει μου λένε οτι χάθηκε η εγγύηση :( ξέρεις κανείς τι γίνετε σε αυτή τη περίπτωση SOS :(((

Δημοσ.

Πρώτη φορα ακουω τετοιο πράγμα ...... δηλαδή εχει πρόβλημα το hardware οντως αλλα επειδη εχει σημαδάκια (οπως σε ολα τα πράγματα) δεν υσχύει η εγγύηση ? :-( :-( :-( 
Απο που το εχεις αγοράσει ?

Δημοσ.

Μηπως δεν υσχίει η εγγύηση για ελλαδα επειδη το πήρες απο αμερική ? γιατι αν ηταν ετσι αν εχεις δηλαδή καποιο iphone ipad κτλπ που εχει πρόβλημα η οθόνη του η δεν ξερω τι (εντος εγγύησης) δεν στο φτιάχνουν επειδη μπορει να σου εχει πεσει κατω καποια στιγμή :huh: :huh:  ? , αλλο να σου εχει πέσει νερο να εχει πάρει υγρασία κτλπ εκει το καταλαβαίνω

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς μ είπαν! Οτι δε τους νοιάζει απο π το έχω αγοράσει αφού μέσω του αριθμού φαίνεται αν εχει εγγύηση. Όντως το έβαλα κ φαίνεται οτι το αγοράσω το Μάιο. Χρειάζεται λέει, αντικατάσταση επειδή εχει πρόβλημα το hardware, αλλα επειδή εχει αυτά τα χτυπήματα σταματάει η εγγύηση :(((( καμία ιδέα κανείς;;;; :(

Ούτε υγρασία ούτε τπτ!!!! Το έβαλα μια μέρα να φορτίσει κ τέλος. ... Οτι κ να έκανα τπτ . Ούτε to iTunes δε το αναγνώριζε :(

Δημοσ.

Ισχυει οτι αν εχει σημαδια που φαινεται να ειναι απο πτωση (τυπου λακουβας)το βγαζουν εκτος εγγυησης..και λογικο ειναι.δεν ειναι ασφαλεια εγγυηση ειναι

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

@ts

τα πράγματα δεν είναι καλα. Μπορει να ειναι εντός χρόνου εγγύησης αλλά επειδή δεν μπορουν να ξέρουν αν τα προβλήματα στο hardware προέκυψαν από τα πεσίματα, το μηχάνημα βγαίνει εκτός εγγύησης. Είναι σαν να τρακάρω το αυτοκίνητο και μετά να πηγαίνω για εγγύηση (ακομα κι αν τα συμπτώματα εμφανίστηκαν αργότερα). Η apple δεν θα σε καλύψει. 

Υπάρχουν δυο τρόποι αντιμετώπισης. Να στο φτιάξει κάποιος τρίτος (πληρώνοντας βέβαια το κόστος) ή να τραβήξεις την υποθεση μεχρι τα άκρα μπας και σου κάτσει. Μιλώ για καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη δηλώνοντας οτι τα χτυπήματα εγιναν σε προγενεστερο χρόνο και τα προβλήματα εμφανίστηκαν πολύ αργότερα. Και πάλι οι πιθανότητες ειναι εναντίον σου αλλά είναι το μοναδικό εργαλείο πίεσης που ίσως αποδώσει κάτι. 

Δημοσ.

Ισχυει οτι αν εχει σημαδια που φαινεται να ειναι απο πτωση (τυπου λακουβας)το βγαζουν εκτος εγγυησης..και λογικο ειναι.δεν ειναι ασφαλεια εγγυηση ειναι

Αυτό ακριβώς μ είπαν! Οτι δε τους νοιάζει απο π το έχω αγοράσει αφού μέσω του αριθμού φαίνεται αν εχει εγγύηση. Όντως το έβαλα κ φαίνεται οτι το αγοράσω το Μάιο. Χρειάζεται λέει, αντικατάσταση επειδή εχει πρόβλημα το hardware, αλλα επειδή εχει αυτά τα χτυπήματα σταματάει η εγγύηση :(((( καμία ιδέα κανείς;;;; :(

Ούτε υγρασία ούτε τπτ!!!! Το έβαλα μια μέρα να φορτίσει κ τέλος. ... Οτι κ να έκανα τπτ . Ούτε to iTunes δε το αναγνώριζε :(

Λογικό όμως ειναι να μη θέλουν να το κάνουν, γιατί πού ξέρεις ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε από την πτώση? (κάποιο πρόβλημα στο hardware εννοώ)

Δημοσ.

εχεις 2 επιλογες κατ εμε:

1) πηγαινε σε ολα τα service (document, golden i, infoquest κλπ) μηπως καποιος το δεχτει.

2) πηγαινε σε κανενα απο τα δεκαδες ανεξαρτητα σερβις που εχε υποψιν ομως πως ειναι ακριβα, και χρησιμοποιουν μη original ανταλλακτικα (δεν νομιζω πως θα βρεις πουθενα original, εκτος απο οθονες-μπαταριες σε apple store).

Δημοσ.

<p>εχεις 2 επιλογες κατ εμε:</p> <p> </p> <p>1) πηγαινε σε ολα τα service (document, golden i, infoquest κλπ) μηπως καποιος το δεχτει.</p> <p>2) πηγαινε σε κανενα απο τα δεκαδες ανεξαρτητα σερβις που εχε υποψιν ομως πως ειναι ακριβα, και χρησιμοποιουν μη original ανταλλακτικα (δεν νομιζω πως θα βρεις πουθενα original, εκτος απο οθονες-μπαταριες σε apple store).</p>

Τα apple store πουλανε οθονες-μπαταριες;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμενα μου φαίνεται παράλογο αυτο , δηλαδη αν του κανω επίτηδες μια γρατζουνια με ενα μαχαιράκι και τους πω οτι μου έπεσε και καλα δηλαδη χάνω την εγγύηση , μηπως θέλουν δηλαδη να τους το πηγαίνουμε και κούτα ?

Δημοσ.

Τα apple store πουλανε οθονες-μπαταριες;;

οχι

Ανταλλακτικά δεν παίρνεις στο χέρι

Ρε παιδιά εμενα μου φαίνεται παράλογο αυτο , δηλαδη αν του κανω επίτηδες μια γρατζουνια με ενα μαχαιράκι και τους πω οτι μου έπεσε και καλα δηλαδη χάνω την εγγύηση , μηπως θέλουν δηλαδη να τους το πηγαίνουμε και κούτα ?

Υπερβάλεις. Άλλο οι γρατσουνιές και αλλο τα βαθουλώματα απο χτυπήματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...