vasmav Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους!Καθως ειμαι και καινουργιος κ ασχετος, κ εχω κερδισει συνδρομη στην νοβα,αλλα δεν ειχα ποτε κ επειδη δεν θελω να πληρωσω τεχνικο κ κεραια 60 ευρω, ηθελα να ρωτησω με καποια πραγματα που ειδα αν θα ειμαι οκ , δηλαδη με αυτα και τον αποκωδικοποιητη αν θα πιανω, η αν χρειαζεται κ κατι ακομα που δεν ξερω. Απο βιδες,καλωδιο πχ μεχρι οτιδηποτε. εχω δει αυτα (Δεν ξερω αν επιτρεπεται να ποσταρω λινκ απο e-shop):SMART TS ELECTRONIC SINGLE UNIVERSALENGEL AXIL ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ LH 0.65M2 * CN-67 CONNECTOR F FOR RG-59Αυτα 25 ευρω, αν υπαρχει κατι φθηνοτερο κατα την γνωμη σας εννοειται με ενδιαφερει.και καλωδιο. το καλωδιο για κεραια ειναι ιδιο με αυτο για δορυφορικη?Ευχαριστω εκ τον προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Η νόβα χρεώνει 10 ευρώ τον εξοπλισμό (πιάτο και άλλα συναφή) και δωρεάν εγκατάσταση. Τι είδους συνδρομή κέρδισες στη Νόβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasmav Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 μονο συνδρομη και τπτ αλλο , sports pack για ενα χρονο, θα πληρωσω τον αποκοδοικοποιητη , αλλα για το πιατο για να το παρω με 10 ευρω πρεπει υποχρεωτικα να πληρωσω και τον τεχνικο μου ειπαν. Οποτε ειπα να τα κανω μονος να μαθω και πως γινεται να γλιτωσω και κανα φραγκο τις δυσκολες μερες, Την διαδικασια την γνωριζω, απο το αν κανουν ολα για νοβα πχ τα lnb δεν γνωριζω ή τα πιατα και τετοιες λεπτομερειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το sport pack μέσω ομάδας πήρες (βέβαια το θεωρώ αδυνατον γιατί πέρασε προ πολλού η προσφορά) ή το κανονικό με τα 52,20/μήνα.Μόνος σου δοκίμασε, αλλά δε νομίζω να καταφέρεις κάτι. Όσον αφορά το κόστος, αν σου λένε πως πρέπει υποχρεωτικά να έρθει τεχνικός, τότε σκέψου πως με 10(εξοπλισμός)+50(αμοιβή τεχνικού)=60 ευρώ είσαι κομπλέ. Αν μπορείς να βρείς εξοπλισμό σε πολύ λιγότερα λεφτά που να αξίζει η ταλαιπωρία, τότε πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasmav Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 μεσω ομαδας πηρα, το εχω καιρο , απλα πηρα τωρα αποφαση να το βαλω, ειναι οκ με την νοβα , το ενεργοποιουν κανονικα. Βασικα θελω να το κανω μονος απο γινατι γιατι με κουρασαν πολυ στην νοβα στα τηλεφωνα και δεν θελω να πληρωσω τπτ αλλο εξτρα οποτε και 30-40 ευρω να γλιτωσω χαλαλι ετσι για το γαμωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Googlαρε "δορυφορικός εξοπλισμός", μπες σε όποιο ηλεκτρονικό κατάστημα και βρες το φθηνότερο πιάτο, lnb, βάση και καλώδιο ανά μέτρο.Δες τη σούμα και ξαναπόσταρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasmav Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη σε αυτα εκανα την σουμα οπως εχω ποσταρει αρχικα, για αυτο ρωταω αν χρειαζεται κατι αλλο ή αν υπαρχει φτηνοτερη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Για εξοπλισμό θες: α) περίπου 80άρι πιάτο http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=143_142_270&products_id=49262 β)Βάση μεταλλική για το πιάτο http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=143_499&products_id=12336 γ)Καλώδιο (καλό κατ' εμέ για να αντέχει τα φυσικά στοιχεία).Επέλεξα το ποιο φθηνό. http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=143_442&products_id=45375 δ)LNB http://www.markidis.gr/product_info.php?products_id=45286 Ότι φθηνότερο έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ξεχνάς και το άλλο, αμα δεν εχει γνώσεις, εργαλεία και εξοπλισμό, ετσι και αλλιώς θα τον φωνάξει τον τεχνικό....Αρα + 60€ ξανα. Πλέων υπάρχουν πολλοί γειτονικοί δορυφόροι οπου χωρίς πεδιομετρο, δεν βγάζεις άκρη εύκολα. Τρως κανα 2 μερο στην ταράτσα με αμφίβολο αποτέλεσμα στην ποιότητα λήψεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα