Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον 2 χρόνια ισχύει ο ηλεκτρονικός λογαριασμός.Βέβαια, 2 χρόνια που το έχω ενεργοποιήσει, ουδέποτε είδα να ενημερώνομαι με sms, αντιμετώπισα προβλήματα με το υπόλοιπο του λογαριασμού μιας και ενημερώνουν το username όποτε θέλουν, και άλλα τα οποία βαριέμαι να γράψω.

Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο με το περιβάλλον ισχύει. 1 χλμ χαρτι ο λογαριασμός είναι. Αμα βάλεις και τα χαρτιά των ειδοποιήσεων για απλήρωτα πάει ο πλανήτης.

• Like 1
Δημοσ.
Τουλάχιστον 2 χρόνια ισχύει ο ηλεκτρονικός λογαριασμός.Βέβαια, 2 χρόνια που το έχω ενεργοποιήσει, ουδέποτε είδα να ενημερώνομαι με sms, αντιμετώπισα προβλήματα με το υπόλοιπο του λογαριασμού μιας και ενημερώνουν το username όποτε θέλουν, και άλλα τα οποία βαριέμαι να γράψω.

Το ebill υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ο e-λογαριασμός υπάρχει από τις αρχές του Δεκέμβρη. Ενεργοποίηση μέσα από το προφίλ.

Δημοσ.

Το ebill υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ο e-λογαριασμός υπάρχει από τις αρχές του Δεκέμβρη. Ενεργοποίηση μέσα από το προφίλ.

Αν εννοεις τα εμαιλ, εγω παιρνω εμαιλ με λογαριασμούς οτε πανω απο ενα χρονο

Δημοσ.

Λογαριασμό ΟΤΕ σε έντυπη μορφή έχω να δω από τον Απρίλιο του 2012.Όταν έστελνες τότε την αίτηση, με φ/ο της ταυτότητας, επέλεγες αν θες να λαμβάνεις μόνο ηλεκτρονικά το λογαριασμό.

Δημοσ.

καμιά γενναία μείωση τιμών θα κάνουνε, π.χ. 30-50% για όσους χρησιμοποιούνε την υπηρεσία

γιατί το χαρτί που θα κάνουν εξοικονόμιση οι γερμανοί CEO θα το μετατρέψουν  σε κοκα που θα σνειφάρουν απο κ.... π.... 

Δημοσ.

Αν εννοεις τα εμαιλ, εγω παιρνω εμαιλ με λογαριασμούς οτε πανω απο ενα χρονο

Πλέον έρχεται με το email συνημμένος ο λογαριασμός.

Λογαριασμό ΟΤΕ σε έντυπη μορφή έχω να δω από τον Απρίλιο του 2012.Όταν έστελνες τότε την αίτηση, με φ/ο της ταυτότητας, επέλεγες αν θες να λαμβάνεις μόνο ηλεκτρονικά το λογαριασμό.

Έπρεπε όμως να μπεις να τον δεις. Πλέον στον στέλνουν ηλεκτρονικά. Μαζί και SMS όταν βγαίνει και όταν λήγει ο λογαριασμός.
Δημοσ.

Πλέον έρχεται με το email συνημμένος ο λογαριασμός.

Έπρεπε όμως να μπεις να τον δεις. Πλέον στον στέλνουν ηλεκτρονικά. Μαζί και SMS όταν βγαίνει και όταν λήγει ο λογαριασμός.

Να μπεις που να τον δεις;Στο site;

Ενημέρωση λάμβανες πως είναι διαθέσιμος στο www.ote.gr.

Έμπαινες/μπαίνεις βάζεις username & pass και στον εμφάνιζε.Ποια η διαφορά το να στον στείλουν στο mail;Στο να "εντάξεις" το [email protected] στη λίστα για να δεις το περιεχόμενο;

Δημοσ.

αλλα στο περιστερι κλειδωνουμε στα 0,85mbps σχεδον το 2014!

'Ασε Snolly, και γω στο Περιστέρι το επαναλαμβάνω στον εαυτό μου μπας και το πιστέψω...

Στην είδησή μας τώρα, οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί πρέπει να θεωρούνται αυτονόητοι αυτήν την εποχή, οπότε μπράβο στον ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...